Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Én a nőgyógyászaton kértem papírt, de a háziorvos is adhat!
Nekem lepecsételték, bár még nem írattam alá; szóval ki tudja, lehet hogy nem írja alá az orvosom.... Remélem igen!
A stimu kezdetétől ad a Kaáli is papírt, ők előbb nem adnak, az igaz!
De más fórumon olvastam hogy ha viszel papírt, akkor pecsételik, és aláírják! Hiszen nem a magad kedvéért mész már akkor sem.....
Azt én is úgy tudom, hogy a hozzátok legközelebb eső meddőségibe fizetik az utiköltség térítést. Nekünk hála az égnek ez van a legközelebb, de mindenképp ide jöttünk volna!
Szia Mira és Nanda!
Az Utiköltség papírt a körzeti orvos állítja ki. Csak a lombik protokoll kezdéskor pecsételi le a Kaális orvos. Se előtte, se utána nem. Addig a mi sarunk az utiköltség. Ahogy elkezdődik a program, mindig vinni kell magaddal és a doki lepecsételi, aláírja és a recepción is pecsételnek még rá. Legalább is nekem így volt. Még annyi segítség, hogy van egy napos táppénz én ezt is igénybe vettem. Remélem tudtam segíteni. Nekem így volt.
üdv,
Sziasztok!
plast vagyok, kb. 1,5-2 évvel ezelőtt jártam én is a Kaáliba, szerencsére sikerrel zárult:)
A kezelésből megmaradt 4 db Gonapeptyl injekciót szeretném továbbadni 5500 Ft-ért. 2014-09-es lejáratú,hűtőben tárolva. Ha valakit érdekel, Gönyűn vagy Győrben a Lajta úton átvehető. Mindenkinek nagy kalappal.
Köszi! Az is valami, hogy nem "rutinszerű".
Nekem nem említették, amikor megnézték a leleteimet, és beszéltünk a továbbiakról. Jázmin, mikor lesz a leszívás?
Azt más én is olvastam egyébként hogy egymást helyettesítik; ami nem rossz szerintem, mert nyilván nagyon össze tudnak dolgozni (különben nem ők lennének), másrészt több szem többetb lát.....
Nem biztos, hogy a saját orvosod csinálja a leszívást.
Nekem is Kőrösi csinálta,pedig Boga volt az orvosom.
Engem is nagyon érdekelne, mert én is úgy tudom, hogy fél évig tart a védettség; pont ugyanazt a részt tudtam volna ide bemásolni.
De van egy másik lány is rajtad kívül, aki szerint szintén addig tart, amíg nem sikerül a lombik; kivéve ha megszakítod a kezelést.
Nálunk is el lesz küldve egy kollégám; és én is aggódom, mert ha minden jól megy, akkor 12.-én fogom bejelenteni hogy elkezdtük a lombikot. ÉS pár napon belül szerintem a szabikat is el kell kezdenem... Szóval elég gáz. Kivéve ha fogamzásgátlóval indítjuk a ciklust; mert akkor egy hónappal később jelentem be -nyilván nem "lopom" a salyát időmet, ha csak fél év a védettség. Nem tudsz erről valamilyen törvényi hivatkozást?
de jó,hát nem tudom hogy lesz. a házi orvos nem írhat ugye?
ma voltam amúgy másik dokinál,ő azt mondta hogy támogatja azt a vissane-t,szerinte szedjem. hát nem tudom,még ha el is kezdem szeni mindenképp elmegyek a kaáliba.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?