Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Irszi! Írtam neked privátba!
B.Ivi, mi is Boga doktorhoz járunk! Először én is ragaszkodtam volna a Kőrösi doktorhoz; de rájöttem hogy ha a Kőrösi dr. a Boga dr.-t választotta ki maga mellé; akkor benne is ugyanúgy megbízhatok.
Illetve ők egymást helyettesítik; szóval olvastam fórumon, hogy volt olyan lány, akinek a K.dr. volt az orvosa, mégis úgy alakult, hogy a B. dr. szívta le, és ültette vissza őket. Szóval majdnemhogy mindegy. Itt inkább az intézményben bízol meg; mint győri Kaáli Intézet.
Bár mi eddig csak a mi orvosunkkal beszéltünk minden alkalommal:-)
De ezt neked kell eldöntened; én nem bántam meg hogy mertem rugalmasabban hozzáállni.
Bármi van, úgyis egymással konzultálják meg szerintem!
Carmen; nekünk ingadozó a spermakép. most épp 8-és 11M/ml között van; így önnmagában is kevés az inszemhez. De az összetétele sem fényes: kevesebb a mozgó mint a nem mozgó; ill. éretlenek; stb.
Ennek ellenére én máshol kiharcoltam egy inszemet; mert nem hittem el. Kár volt; 70.000Ft-tal gazdagabbak lennénk ha elhittem volna hogy felesleges. De bíztam benne hogy mi leszünk a kivételek:-)
Na majd most a lombikunk sikerül, és karűácsonykor már végre igazi családként lehetünk együtt; a babánkkal /babáinkkal.
Szia Mézessüti! Nagyon szépen köszönöm hozzászólásod. Így fogok tenni. Remélem így tényleg nagyobb esélyem van a bejutásra. :)
Szia Irszi!Az mit jelent,hogy gyengusz a sperma eredményetek? Leírnád nekem? Csak mert mi nemsokára megyünk az első konzultációra és kiváncsian várom nekünk mit mondanak. Nálunk is elég gyenge sajnos a spermakép......
Szia B.Ivi. Szerintem bármelyik dokihoz adnak időpontot, tényleg fogadd el, nem biztos, hogy rosszabbul jársz, mert ahogy hallom, mindegyik nagyon jó. Nekem barátnőm dolgozott a kaálban, csak jót mond mindegyikről, mi a Bogához járunk. Minkét orvos nagyon nagy tudással és szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Nekünk olyan gyengusz a sperma eredmény; hogy esélytelen az inszem.
Annó én is napi 2* telefonáltam, és egy hónap volt mire elcsíptem egy időpontot végre :-)
Csajok, holnap kezdem a Gonalt! :-)))))))))))))))
reggel kell menni és nem kell éhgyomor
Sziasztok Lányok! Lehet hogy hülye kérdés, de a 3. napi hormonvérvételre bármelyik napszakban mehetek? ..és ugye nem kell éhgyomor? Még az első konzi előtt vagyunk.
Remélem igazad lesz Nanda. Nagyon szépen köszönöm. :)
Nekem a petevezetékem átjárható teljesen.A hormoneredményem is jó. A páromnak elég rossz a sperma eredménye. Sőt visszere is van,csak nem annyira vészes még. Nálatok mi az a nem túl jó sperma kép?
nekünk egyből lombik volt,nem csináltak inszemet.Nekem el van záródva az egyik petevezető,a másik pedig vékony és kanyargós,nehezen átjárható.Férjemnek elfogadható volt a spermaképe éppen,de nem túl jó.Nekünk egyből lombik volt
Nagyon függ attól, hogy kér-e az orvos bármilyen más eredményt. Normál esetben ha nincs kizáró tényező akkor 5 inszem után jöhet a lombik úgy tudom.
nagyjából szerintem így 20.-a körül szoktak időpontot kiadni és érdemes reggel 8-kor már telefonálni,valamint délután 3 örül is.Egyszer saját fülemmel hallottam mikor ott várakoztam a Kaáliban hogy 8-kor elkezdték kiadni az időpontokat a telefonáló emberkéknek és fél 9-re már nem volt Kőrössy doktorhoz.
Nagyon szépen köszönöm, nem adom fel, lelkesen hívogatom őket, és remélem, hogy én leszek a következő hölgy, aki jókor fog telefonálni. :)
nagyon nehéz bejutni,de szerintem fogadd el az időpontot Boga doktorhoz is ha van,mert ő is nagyon jó.
Időpontot nem könnyű szerezni senkinek sem. Napi kétszer hívd őket telefonon. Ritkán adnak meg időpontot, és azokat is nagyon hamar elkapkodják, akik éppen jókor telefonálnak.
Sziasztok!
Van olyan köztetek, aki egyedülálló és bekerült a győri Kaáliba meddőségi kezelésekre? Nincs házastársi és nincs élettársi kapcsolatom sem, viszont meddőségi klinikára küldött a nőgyógyászom, mert az egyik petefészkem leállt, a másik is csak nagyon gyengén működik, és ezt ő már nem tudja kezelni, spontán terhességet pedig ha 100%ban nem is zárta ki, de csoda lenne, ha valaha teherbe esnék a hormon értékeimet is nézve. Tehát 35 évesen meddőség áll fent.
A nőgyógyászom elmondása szerint még a leálló félben lévő petefészkemből tudnak kivenni petét lefagyasztásra, hogy a későbbiek folyamán legyen még esélyem a gyermekáldásra.
Több hete próbálok bejutni, és időpontot kérni Kőrösi doktorhoz, de sajnos időpont hiányában nem tudnak nekem segíteni.
Tud nekem valaki ebben a témában információt adni vagy segíteni?
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!A héte megyünk az első konzultációra a párommal. Mire kell ott számítanunk?Ha inszeminációt javasolnak akkor azt mikor lehet legkorábban elkezdeni? (párom andrológiai, én hormoneredményem és a HSG eredményem megvan).És mikor indokolt az inszem? Mikor csainálnak egyből lombikot? A páromnál van a gond amúgy. Köszi a segítséget előre is.
Nagyon köszönöm a választ. :)
Én is így voltam és nem volt belőle baj. Csak a punkcióra jött haza külföldről.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy van e valakinek olyan tapasztalata, hogy a párja nem tud részt venni az első konzultáción. Sajnos nálunk most ez áll fenn és nagyon örülök, hogy kaptunk időpontot, nem szeretném ez miatt megváltoztatni, de a Férjem pont akkor nem tud itthon lenni. Minden infot köszönök.
A győri kórházban ajánlottak két urológust, aki leveszi, az egyikkel beszélt a férjem magánrendelésen és így lett időpontja márc 3-ra biopsziára. Ha találnak benne kiskatonát akkor eltárolják mennyiségtől függően több részletbe és utána lombikhoz ezt tudják felhasználni.
én jártam másik intézetbe is ahol sikerült is a lombik (csak a baba elment,ami nem az ő hibájuk)de mégis váltottunk intézetet.És össze sem lehet hasonlítani a kettőt,Győr magasan jobb szakmailag.Igaz,hogy nem barátkozni jár oda az ember.
Minenki arr az intézményre esküszik ahová jár; illetve ahol segítettek neki teherbe esni.
Mi most kezdünk; és nagyon sokat gondolkodtam és vaciláltam rajta hogy hová forduljunk. Aztán Győr tünt a leg emberségesebbnek, a legeredményesebbnek.
De én úgy vagyok vele, hogy nem a lelkem ápolgatása a dolguk; hanem a sikeres lombikhoz való hozzásegítésünk; de ettől függetlenül tényleg nagyon kedvesek. ÉS ez is rngeteget számít.
Mi Boga dr.-nál vagyunk; és nagyon alapos. Előtte egy évig jártunk andrológiára Bp.-re, és mégis tudott újat mondani... Biztosan segítenek!
Irszi, Warnika! Örülök, hogy mind a ketten jókat írtok Győrről. Kicsit para van, mert nem tudom, hogy mi vár ránk? ....vagy egyáltalán tudnak-e segíteni?...vagy ha igen hogyan, milyen mértékben?. Minden jótanácsot, jó szót, észrevételt szívesen fogadok! Köszönöm!
Ezt nem is tudtam Warnika! Bár természetesen meg kell beszélni ezt a győri orvossal, mielőtt az ember lép! Ez nyilván való! Én azt hittem ott nem vezsik le!
Prüncsi, erre nem tudok válaszolni; mert szerencsére nekünk ilyen gondunk nincs, így csak feltételezéseim vannak. H......séget meg nem akarok írni neked.
Viszont ha mindent el lehet intézni Győrben, az a legjobb!
Köszi Irszi! ...és annak mennyi az esélye, hogy találnak is vmit a biopsziában? Vagy végigcsinálok mindent, aztán lehet, hogy a kapuban kell visszavonulót fújnunk?..ha az is negatív lesz?
mondjuk így sokkal olcsóbb az egész, a győri kaáli tárolási díja kedvezőbb, mint a krió
További ajánlott fórumok: