Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
szia,
egymás után szurhatod.holnap fogom én is ugyanigy mind a kettöt.bár a cetrotide-töl egy kicsit tartok,mert azt olvastam hogy elöször visszafelé kell huzni és ha vér megy bele akkor azt dobhatom el és kezdjem egy uj injekcioval.erröl,mit tudsz?
te hányadik napon vagy ?
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok. Gonal-f-el szúrom magam, de az egyik nap hozzáírták még a cetrotide injekciót is. Csak azt felejtettem el megkérdezni, ők meg ugyi nem mondanak semmit, hogy azt ugyanakkor (reggel) kell szúrni mint a gonalt, vagy este, vagy melyik napszakban? Lehet egymás után? Ha valaki tudja, írja már meg légyszi... köszi
Szia!
Akkor neked nem 28 napos a ciklusod, hanem rövidebb?
Vagy akkor is 28 naponta jön meg!?
Minden rendben lesz, meglátod! Jövőhéten már a pocidban lesz(nek)! :-) <3
Lányok, én már a 10. cn.-on szoktam repedni kb. 21 mm-es tüszőkkel! :-)
Szia!
Igen, azóta nem volt beültim! Mindig volt vmi ami miatt halasztottam, előbb a nyár aztán a munkahely is kérte ha lehet várjak, mert akkor más nem tud elmenni szabira, aztán mikor elkezdhetük volna akkor a vv-en nem lett jó ezért a pajzsmirigyre kellett szednem egy gyógyszert! de most elvileg minden ok, ezért bizakodok a sikerben!
Szia!
Igen hétfőn uh és azután mondják meg, mikor lesz majd a beülti ami már le van fagyasztva és 5 naposak!
Szia!
A 10. napon 12mm (de ebbe nem vagyok 100%), 14. napon 17mm és ma 17. napon 22,5mm volt. Nem tudom mekkorának kellene lenni, de még azt kérdezte hogy 28 naposnál szokott-e hosszabb ciklusom lenni! előfordult már, de nagyon ritkán inkább 28-30 napos. Most megkaptam a tüszörepesztöt, és azon gondolkoztam miért nem kell hétfőn vv-re mennem! Ha ma megreped és elindul akkor max 2 napig lehet látni szerintem. Attól félek hogy ne hogy kicsúszunk az időből, aztán kezdhetjük az elejéről!
Én pont a hormonproblémák miatt lombikozom. Megértelek, ha ideges vagy miatta, nekem gyógyszer nélkül meg sem jön.
Komolyra fordítva a szót, előfordulhat, hogy a stressz miatt nem jön meg, sok nőnek késik, ha várja és ha nem várja, megjön. Hát érdekesen vagyunk összerakva.
De persze azért nézesd meg dokival, ha aggódsz, uh-ggal elvileg látszik az is, ha nemsokára megjön, vagy ha van valami gond.
Szia!
Ma reggel vérvétellel kezdtem , aztán uh volt! Sajnos nem tudom miért pedig már a 17. napon vagyok de még mindig nem repedt meg a tüsző! A vérvételelbe is azt nézték, hogy nem volt-e kilöködés!
Most kaptam egy tüsző repesztő injekciót, aztán hétfőn kell újra mennem uh!
Pedig már azt számoltam, hogy ha ma jókat mondtak volna akkor hétfőn talán meglett volna a beülti!
Így még várat magára!
Sziasztok!
Túl vagyunk minden vizsgálaton az eredményeket is látta már a doki, már csak a mini suction van hátra, de nem akar megjönni. Ma vagyok pontosan a 60. ciklusnapon (nem vagyok babás) és kezdek kicsit kétségbe esni.A kérdésem az lenne, hogy járt már így valaki?? Tudom a dokival kell beszélnem, de már megvárom a hétfőt hátha addig megjön?!?! Megköszönöm, ha leírjátok ezzel kapcsolatban a a tapasztalatokat.
Szia
Azt hiszem igen,legalábbis én a második naptól szurom magam,most vagyok a negyedik napon.pénteken tudom meg hogy mit és mennyit kell még szurom.elvileg jövő héten meg is lesz a leszivás.de pénteken többet fogok tudni már.:)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?