Főiskolai szülésznő képzés. (beszélgetés)
hát én napról-napra bizonytalanabb vagyok, pedig azt hittem egyszer csak világosság lesz a fejemben, de nem akar....
és Te hogy állsz a döntéssel???
Üdv itt!!:)))
Jelenleg nálam eü álom kontra család kontra hallgatói szerződés.:))))
Na mizu csajok???Behavazódtatok???:)))
Döntöttetek már??
Hát hogy megkérdezzem, mi van akkor ha nem bírom a sulit a 4 gyerek mellett.
Bár tudom a választ, de hátha van valami kiskapu.:))
Én is nagyon parázok! Már azon gondolkodom, hogy nem is jelentkezek..... Marhára zavar a hallgatói szerződés, pont amiatt, hogy mi van ha nem birom... És ez csak a kórházi gyakorlaton derül ki majd a 3. vagy 4. évben. Mi van ha nem merek beadni egy injekciót, katétert, infúziót bekötni...
És akkor fizethetem vissza a 3 év költségét!
Szóval nem tudok döntetniiii....
Jó, de akkor gyere Te is!!!! :))
Egy közgáz érettségit biztos simán lenyomnál!!!!
Kisfari, ne már!!! Ne izgulj. Add be a jelentkezésed, felvesznek, de ha valamiért nem akarod, akkor nem csinálod. De az esélyt add meg, mert ha júniusban kihozzák, hogy mennyi a pont, és felvettek volna, fájni fog a kicsi szíved!!!! Nekem is fáj most. Judy kérdésére válaszolva, persze, érettségizhetnék, de mi van, ha leérettségizek és nem vesznek fel?! Amúgy a 96 előtti érettségiben igazad van, ezt is írták a felvisek. De rám ez nem igaz, én 2003-ban érettségiztem... :(
A csecsemő és kisgyermeknevelőre jelentkezhetnék, mert ott csak a beszédalkalmassági van és két "normál" érettségi tárgy.
Szóval, Kisfari, add be, legfeljebb a jelentkezés kötelező költségét bukod el. Két gyermeked van, gyönörűen neveled Őket. Az elején az sem volt egyszerű, de belejöttél. A szülészet is ilyen. Az első szülések biztosan izgalmasak, de belejössz a 100. után. Akkor már kisujjból megy :) HAJRÁ!!!!!
Akkor kezet foghatunk!!!!!!:)))))
Én is vacilálok a sorrend miatt.És még mindig nem tetszik a hallgatói szerződés.:(((
Hát igen, a főiskolai és egyetemi alapképzésnek az érettségi az alapja, azokat a jegyeket veszik figyelembe.Mondjuk Gabi mondott a múltkor valamit, hogy aki 96 előtt érettségizett és felsőfokú végzettsége van, annak elég 1 érettségi tárgyat vinnie.Vagy valami ilyesmi.
Andi,
Arra nem gondoltál, hogy gyorsan csinálsz egy érettségit valamiből???
A csecsemő-és kisgyermeknevelő szakmával egy csecsemőotthonban tudnám magam elképzelni a kis árva bébik között.
A szocpeddel meg egy nevelési tanácsadóban a tizenévesek viselkedésének elemzésében.:))
Úgy döntöttem ezt a 3-at fogom bejelölni.:)
Hát ezt a közgáz dolgot én sem értem, egy baromság így!!!
De nyelvből csak szakmait tanítanak, legalábbis a nyíltnapon azt mondta az egyik előadó az ápolóknál, hogy nem az alap nyelvet tanítják, hanem szakmai nyelvet.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Főiskolai tandíjakról?
- A korábbi 4 éves főiskolai képzés diplomát adott?
- Szülésznő képzés levelezőn! Érdekelne minden információ. 2 gyerek és munka mellett csinálnám.
- Semmelweis szülésznő képzés (levelező)
- Könyvvizsgáló képzéshez milyen főiskolai szakirányú végzettség a feltétel?
- SOTE szülésznő képzés (levelező) !