Főiskolai szülésznő képzés. (beszélgetés)
Látod-látod,nem lesz itt gond a felvételivel.:)))
Én pont most néztem meg hogy jutok el a déliből a Vas utcába. Ott talizhatnánk. Előtte majd telószámot cserélünk.:)))
Még a kérdés az hogy mi legyen a másik két szak amit megjelölök, mert ugye hármat lehet 9000 ft-ért.
Helló!
Jó, hírt közöltél, mert tényleg megfelel az igazgatási ismeretek érettségim közgáz alapismeretnek!!! :)))
Még egy infó: aki 1996. előtt érettségizett és rendelkezik felsőfokú végzettséggel, de a kért tantárgyak közül csak egyből van érettségije, az az egy duplán számít, tehát nem kell egy másikból érettségiznie. Azonban ha két tantárgyból is megvan az érettségi akkor mindkettő számít.
Nekem akkor megvan a két tantárgy!
Én is tervezem, hogy elmegyek a nyílt napra!! Megbeszélhetjük, hogy együtt megyünk. :)
Én is grat a gyermekeidhez, a legkisebbjeink majdnem teljesen egykorúak :))
440 pont:) Az igen...avval akkor biztosan felvesznek..és levelezőn is van államilag támogatott? vagy ott tuti fizetnünk kell?
Az Én kisfiam 2,5 hónapos:)
Szia,
Örülök, hogy jöttél.:)))
Van olyan hogy tantárgyi megfeleltetés, itt megtalálod:
Nézd meg hogy milyen közgázas tantárgyból érettségiztél és keresd meg hogy megfelel-e közgáz alapismereteknek amit elfogadnak.
Pl az én áruismeret érettségimet elfogadják közgáz alapismereteknek.:))
Milyen tárgyakból érettségiztél????
Gratula a gyermekeidhez. Az én legkisebbem meg 18 hónapos.:)))
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy Rátok találtam. Én kb. egy hete hoztam meg a biztos döntést, hogy jelentkezek szülésznőnek!!!! A levelező tagozatot céloznám meg, de mivel közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem, lehet, hogy még érettségiznem is kell valamelyik tárgyból, mert a kért tárgyak közül csak magyarból van érettségim.
Annak is örülök, hogy vagytok az én korosztályomból is és több gyerekesek is! Én 37 leszek és három gyermekem van!! A legkisebb 17 hónapos.
Engem még nem vettek fel, de nekem az előszámítások szerint 440 pontom lesz.:)
Tavalyi ponthatár nevetségesen alacsony volt 297. Szóval a 356-al simán bent vagy. :)))
Idén nem tudom hogy fog alakulni.......
Sziasztok
Akit már felvettek levelezőre...hány pontotok volt? Én kiszámoltam..nekem 356 összesen..enyivel van esélyem államilag támogatottra? Vagy az levelezőn nem vehető igénybe?
Andi,
Simán bejelentkezhetsz az érettségi vizsgára valamelyik megjelölt tárgyból.:))És ha az megvan, akkor a végleges pontjaidat majd júniusban kapod meg, ha végeztél az írásbelivel és szóbelivel.:)
Csak majd csatolni kell az érettségi eredményt.
Ponthatárt úgyis csak júliusban hirdetnek.:)
Ezekből a tárgyakból kell kettőt választani.
biológia v. fizika v. informatika v. kémia v. magyar v. szakmai előkészítő tárgy( eü alapismeretek, közgazdasági alapismeretek)
Amúgy Andi,regisztrálj a www.felvi.hu oldalra és ott mindent megtalálsz. Fórumokat is és a jelentkezéssel kapcsolatos dolgokat is. A sulitól is lehet kérdezni. És a jelentkezést is be lehet ott adni az "e-felvételin"
A szakok-on belül nyitottam egy fórumot ott, SE-ETK 2012- szülésznők címmel, de eddig nem nagyon tolonganak.:)))
De igen, vannak könnyebb tantárgyak, amiket éppen elég csak átolvasni, de vannak szívatós nehezek is.:((((
A lényeg, hogy tanulni kell, főleg az első évben, akkor rengeteg alapozó tárgy van.
Andi,
Miből van érettségid??Mármint mely tantárgyakból??
Lehet kérni egyedi tanrendet és akkor csak vizsgázni kell bemenni.
Bár lehet akkor is meg kell jeleni egy-egy órán, ezt nem tudom. Meg kell érdeklődni.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Főiskolai tandíjakról?
- A korábbi 4 éves főiskolai képzés diplomát adott?
- Szülésznő képzés levelezőn! Érdekelne minden információ. 2 gyerek és munka mellett csinálnám.
- Semmelweis szülésznő képzés (levelező)
- Könyvvizsgáló képzéshez milyen főiskolai szakirányú végzettség a feltétel?
- SOTE szülésznő képzés (levelező) !