Fogyni vágyók ide (beszélgetés)
ÉHEN HALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MICCCSSSSINÁLJJJJJJJJJAK???????????
:) Az anyósok már csak ilyenek :S
Nekem a tegnapi napom sikerült rémesre :( Tök depressziós voltam, és magam sem tudom, mennyi mindent ettem össze, csak hogy este már a klotyó előtt feküdtem a padlón... :(
Ki nem jött semmi, bár talán jobb lett volna :(
Én is gyakran bűnbe esek.De leginkább olyankor mikor nagyimnál vagyok.Ilyenkor csak eszek és eszek.És tudod mi a fura?Az, hogy nem hízom vissza a leadott kilóimat.Valószínűleg azért,mert bár folyton eszek,de csak pár falatot:Tehát igaz az, hogy sokszor keveset. :)
Most a citromos süti betett,de többet nem vétkezem ilyen nagyot ;)
igen. Koplalás nem jó. Egyszer mikor fiatal voltam és bohó, elmentem akkupunktúrára. Az elméletileg 600 kalóriát engedett , én szerintem max 3-400-at ettem / nap. 16 kilót fogytam 6 hét alatt...... És 3 évig tartottam majdnem (3 kilo jött fel)
Na a jénaival szétégettem az ujjam, most nem győzőm áztatni hideg vízbe :(
Ancsika nyugi, egyszer-egyszer ez előfordul! De ha most tényleg odafigyelsz, akkor hamar le is megy.
Szonihuni: szerintem, ha koplalsz, akkor megy le hirtelen az elején. Ha pl stabilan számolgatsz, akkor minden héten elvileg ugyanannyi megy le (van hogy egy héten semmi, de akkor 2 héten 1 kiló pl, vagy heti fél kiló mindig...)
Ha most odafigyelsz, tuti hamar újra lemegy az a 2 kilo.
Mindig a "tiltott gyümölcs" a legfinomabb.
Az a bajom hogy az elején kéne szaladnia le a kilóknak nem? Bár nem koplalok, nem úgy akarok lefogyni. Szóval ha hetente fixen lemenne 1 kilo semmi bajom nem lesz :D
Ójajj lányok,két kiló visszajött :(
igaz, hogy a héten előreláthatólag piros napos ünnepek lesznek,de ez a két kiló plusz gyanítom a citromos sütinek is köszönhető amit nem vetettem meg hétvégén.Sosem eszem sütit és most nem bírtam ellenállni,erre tessék :(
Vircsa, gratulálok, szép eredmény!!!
Szonihuni, azért nincs miért aggódnod, Rólad is szépen csorognak le a kilók! Gratula Neked is!
Köszi:) Fogsz te is itt tartani bőven. Én magamról sosem hittem volna el, hogy képes vagyok rá.
3 hónapja kb.
Mérlegelés megvolt, de én is úgy voltam vele, mint Ancsika. Igaz ez is szép eredmény ahhoz képest, hogy milyen hét előzte meg :)
-20 deka... :) De most nincs mentség! A héten megcsinálom!
ez a tipikus félig tele a pohár, illetve félig üres :)
Nem igaz, hogy nem haladtál sokat!!! Fél kiló az igenis sok!!! Kudarc érzéssel az ember hamarabb elhagyja a célra vezető utat...
Sziasztok Lányok!
Nálam hétfő a mérlegelés napja. De nem igazán várom, mert tegnap este elcsábultam és ettem egy rakat házi szalámit, házi sajtot, házi FEHÉR kenyeret, kemény tojást és kínai kelt :) csak a teljesség igénye nélkül :S Szóval most már bánom, mert holnap mérleg, és így az is áldás lesz, ha ugyanannyit mutat majd mint egy hete...
Ma büntetésből megint lénapozok. Hátha tudok valamit szépíteni az eredményen, bár kétlem. Csak több ne legyen...
A fogyóknak gratulálok! Szép eredmény!!!
Femina57: Én nem ismerem a herba termékeket, és igazából én sem hiszek ilyesmikben. Ide erős akarat kell, és egy pontos tudat arról, hogy mitől is hízott meg az ember. Ezzel garantált a fogyás.
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Közösség fogyni vágyóknak! Sok kudarc után...
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- 50-60 körüliek túlsúlya, fogyni vágyók