Fogyni vágyók ide (beszélgetés)
Szerintem ez természetes. Sok mindenki írja egyébként, hogy pl lefogy x kilót, majd egy bizonyos idő után stagnál. Pedig ugyanúgy tornázik és diétázik tovább. Én még most ezt nem tapasztaltam. De valószínűleg eljön ez az idő is. Majd biztosan az utolsó 2kilónál.
Gyümölccsel kapcsolatban még annyit, hogy sokan azt hiszik, hogy étkezések után kell enni, mivel az jót tesz a gyomornak, megkönnyebbül a nehéz kaják után. De ez oltári nagy tévhit. Én is szeptemberben olvastam. Mert ha kaja után eszel gyümölcsöt, akkor a kaja a gyümivel együtt csak pang a gyomorban. Miután ezt olvastam, rákérdeztem erre egy-két okos embernél és Ők is ugyanezt mondták. Azóta így csinálom én is.
Légy türelemmel! Még szép, hogy menni fog, és eléred a kívánt célt!
Szia!Én is hasonlóképpen csinálom mint Te, és szinte ugyanazt az eredményt értem el. Én 12 kiló minusznál járok és én is még 7 kilót szeretnék leadni, illetve az a súlyt majd megtartani. Szeptember óta egy falat kenyeret nem ettem, de péksüteményt, kiflit...stb sem, a szénhidrátot a minimálisra csökkentettem. Heti kb 6 alkalommal mozgom (zumba, spinning, Réka alakformáló- ez utóbbi otthon-). Én reggelizni bőségesen szoktam, persze kenyér nélkül. Jöhet rántotta, főtt tojás, felvágott, sajt...Na és persze sok zöldség. Ebédre hús mellé legtöbbször párolt zöldséget, salátát, savanyúságot eszem. De ez nem jelent gondot, mert ezeket amúgy is szeretem. Nasizni nem nasizom.Gyömölcsöt kizárólag reggeli vagy ebéd előtt fél órával eszem. De 3 után szénhidráttartalma miatt már az sem ajánlott. Ja és nem vacsizom. Ez nálam is bevált. Hétvégente néha eszem sütit, de nagyon odafigyelek, hogy mit és mennyit.
És egyébként is... miért ne csinálnád jól? Hatásos? Igen!
én heves megyei vagyok, az egészen közel van :D
Mi kb egy fél kilónyi darált húshoz 5 deka rizst adunk :DDD
Én is 2 félén ismerem egyébként. Anyósom svábosan főz, náluk a töltött káposzta édes, paradicsomos, és kelkáposztás :))) Rémes :DD
Tigrincsnek is gyümi napja volt. :)
Apropó Tigrincs,te hová tűntél????
De Laura visszatérve a te témádhoz,hnap megyek haza és én is folytatom a sportot,úgy érzem magam,mint aki alig egy hét alatt 20kilót hízott :))
Küldöm mamót! ;)
Egyébkén nagy valószínűséggel lehetett valaki a családodban aki ezen a tájon lakott és tőle tanulták felmenőid a kápi készítést.Ledöbbentem mikor Pesten azzal szembesültem, hogy nem töltik meg a káposztát,csak összefőzik,pedig azt felénk kolozsvári káposztának hívják :)
Borsodban meg inkább húsgombóc a káposzta,nagyon kevés rizst tesznek bele és majorannával fűszerezik.Mi ezt itthon nem így csináljuk,mi nagyjából egyforma mértékben teszünk bele rizst és húst.Ha borsodban járunk rokonoknál indulás előtt imádkozunk, hogy ne csináljanak káposztát.És most jól meg is éheztem :DD
hát én is lusta vagyok mostanában, de valahogy ma éreztem a késztetést :)))
580 kcal-t égettem el :D És végül is gyümölcs salit ettem :)
a rizs kivételével nálunk is teljesen házi a kápi: disznóhús, meg a savanyú káposzta is, meg a fűszerek is. :) najó a só, kömény az nem :)))
Én is szoktam bele füstölt kolbászt rakni :)
Akkor a miénk is szatmári ? :D
Csak a Mamád kéne hozzá :D
Óóó olyan jó, hogy ráveszed magad a tornára,kicsit irigy vagyok,mert én bizony piszkosul ellustultam :D
Vacsira mindenképpen valami könnyűt egyél.Sokat segítettem,mi?! :DD
most fejeztem be a tornázást :) ma kb annyit ettem, amit most le is tornáztam, ez jó érzéssel tölt el :)))
energikus vagyok
azon töröm a fejem, hogy mi legyen a vacsora... valami ötlet???
jajj én jövő pénteki mérlegelésre gyúrok már most :D szeretném ha legalább dekák mennének le :) sőt talán centizek is :)
ki hogy van ma? :)
amúgy is beindult volna
a szervezet nem mindig csak lead, van amikor átalakul :) formásodik ha így jobban tetszik :)
ha pl centizel, akkor ebben az időszakban pl ezekben még mérni tudod a dolgokat, ha súlyban nem is.
azért vagyunk itt hogy megírd, és mi lebeszéljünk róla
egyébként a töltött kápi nem túl kalóriás mértékkel kenyér nélkül, és a székely káposzta sem, a rakott krumpli már más tészta... :)
Egyébként mitől lesz szatmári?
ezek a káposztás ételek nekem is a kedvenceim :DD
ajánlom figyelmedbe a 6-os bejegyzést :) [link]
Én már nem is merek írni :) nagymamám tönkretette a fogyókúrámat :D :D :D
A kedvenc kajáimat főzi,rakott krumpli,székely káposzta,szatmári töltött káposzta.ójajj MAMAAAAA :( :D
ne legyen! :) belefér!
én ma sok kenyeret ettem és még üdítő is bejátszott :D :)
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Közösség fogyni vágyóknak! Sok kudarc után...
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- 50-60 körüliek túlsúlya, fogyni vágyók