Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Bezzeg most hogy nincs igazán meló, nincs itt senki, mi? :P Nem baj, enyém az 500. hozzászólás :D
Vagyok vagyok :D, de bevallom most télleg dolgozom egy kicsit :D. Csak van egy kollégám aki az ôrületbekerget a hangos zenehallgatásával, ilyenkor én is felrakom a fülest, és akkor dolgozom, nehogy ne halljam amikor jön a fônök, és nehogy meglássa hogy mást csinálok :)
Nem en lennek, ha nem ugrott volna be mas is :))
Nem voltunk és hogy melyik az azt sem tudom,de készulunk majd Esztergonba valamilyen fizetos tora,de hogy hol van ne kérdezd
énis arra gondoltam,de te neked lehethogy más is beugrott?csaje:))
Hun vagy Te csaj? Sok a melo?
Uhh, az en ferjem is imad horgaszni! Timi! Voltatok mar a Loga-to-n itt Esztergom-kertvarosban? Multkor ott voltunk kinn. En nem igazan szeretem a horgaszast, de legalabb kettesben vagyunk, ritkasag. Olyankor anyuek vigyaznak Marcikankra :)
Basszusgitaros! Es tenyleg nagy! :)
Pimpi drága ugy látom lesz egy kozos hobbink!
Folyo mellett élunk,a párom most váltotta ki a halászengedélyt és szeretnék énis megtanulni halászni
ez egy nagyon jo kikapcsolodás!!!
Hallod most nézem az iwiw-en a képeidet,a párod énekes?
Amugy meg nagy a szerelem:)
Sajnos! De Pestre utazni is halal! Egyebkent elmondom, a Tycoban o gepbeallito, ez nem rabszolgamelo, es jol fizet... a tobbi ceghez kepest!
Én husit meg joghurtot eszegetek fehérje gyanánt (de a tofu kifejezetten fehérjedús)
Én meg tegnap annyira nem voltam éhes, hogy még a fincsi gulyáslevest is csak fintorogva lefetyeltem be...
Elotte a Sanyoban voltunk,még elotte meg Egonban az Instant food kft,hát ha engem kérdezel ez rabszolgasors
milyen jo,hogy az anyosom fodrász:)))
Husok, turo, tejfol... en ezeket eszem feherje cimszoval :)
igen regisztráltam,nagyon cuki a barátnonk Mary-Kate,de csak korulnéztem nem írtam magamrol meg képet sem tettem fel.
Az en ferjem Tokodon a Rosenbergben volt minosegellenor nevetsegesen keves penzert. Mult het ota a Tycoban van, Esztergomban. A parod nem probalta?
Ha a páromat most levenném diétás kajára akkor talán már el is fogyna.Nyergesujfalun dolgozik a Zoltekban(szénszáluzem,cián...(azota lefogyott 10 kg,már keresi a másik munkahelyet.
Ugyhogy lányok ha akartok fogyni menjetek oda dolgozni
a siker biztos!!!
Nagyon! Azert, mert ket kis szelet is nagyon laktatott, es a sulyom megis esett :))
Ugy látom ez nagyon bejött neked!Én holnap sütök,mert ma ha szerencsém van megyek fogorvoshoz!
Varjuk ki a honap veget! Ma megint csinalok turos sutit :) Szigoruan tojas nelkul :)
Na ilyenkor nem szabad feladni! Sok helyen olvastam, hogy egy ido utan kicsit mindenkinek stagnal a sulya.
Ügyesek vagytok!Én is várom már hogy lemenjen ez a sok háj!De 1 hete semmi változás!
Igeeeeen :)) Ugyes vagy! Nekem tegnap ota sok deka lement, 61 alatt vagyok :)
Alig tudtalak benneteket végigolvasni,ez jó hogy igy pörög a forum!Ugy érzem én is helyes útra tértem,,,vagyis kezdek!Tornázok,nem eszek annyit ,esténként hullahoppozok,,és az oldalomról az a fránya zsirpárna kezdi megadni magát!!Aminek nagyon örülök!!
Szép napot nektek!!
További ajánlott fórumok: