Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Egyél sóskát fôtt tojással :)
:DDDDDD hmm...hmm... fogjuk arra hogy tudatalatt hagytad ki, hogy kevésbé hízlaljon :D így nem annyira ciki xD
Akkor küldjed el a timinek! :)
Sziasztok!Nekem is van iwiw mwghívom,ha kell valakinek!
Leégett a porszivom!ÁÁÁ
De elegem van a porszivokbol!Nállam az fogyo eszköz!
Megyek délután a dokihoz és utána a lányommal a fodrászhoz!Leakarja a haját vágatni!De azt se tudja milyenre!Kicsinál vele!Göndör a haja,ugyhogy sehogy nem lesz jó,de nem érti meg!Utána meg én szenvedhetek a hajával!Mostanába kikészit teljesen!:((
Ja és nemtudom mit egyek,mert este tudok csak vásárolni!
Timi! Adj egy email cimet es kuldok egy meghivot iwiw-re, epp van egy :)
Huhh, csajok, ettem ket szeletet a pimpi fele turos sutibol, iszonyuan laktat. Itt hivnam fel a figyelmet kimagaslo konyhamuvesz voltomra: KIHAGYTAM BELOLE A TOJAST! :) Mondhatnam, hogy azert, hogy meg dietasabb legyen, de hazudnek. Egyszeruen szoke vagyok! :)
Köszi :D. Minnyá elalszom a gép fölött :D
Igen igen koszi
addig is jo munkát mennem kell
Te is jo légy Kriszti!:))
Engem kb. kétszer sminkeltek, de valahogy nekem jobban tetszik az ahogy magamat sminkelem :) valahogy a sminkesen nem tudnak úgy kisminkelni hogy tetszen x)
Majd este küldök képet, ha gondolod, de itt az irodában sajn nincs :)
Mindegy majd megoldom addig is titok vagy számomra
Húha... ez egy ilyen portál féleség, ahova meghívó által regisztrálhatsz, és összeszedheted az ismerôseidet.
Itt utána olvashatsz bôvebben (érdemes):
[link]
Ha tegnap szólsz akkor meghívtalak volna, de pont tegnap járt le a meghívom szavatossága :(.
Lehet most ostobának fogtok nézni,de mi az az iwiw?
A vagyok? Haha :) nem is...
En mindig arra vagytam, hogy egy profi sminkes kisminkeljen. A volt ferjem (olyanom is van, joban vagyunk) olyan helyen dolgozik, ahol erre lett volna lehetoseg... de most betiltottak naluk az ilyet :S
Hu bakker, de jo csajszi vagy :)
Eskuszom,eskuszom nagymamám életére
jaj az már meghalt:)))
Ha te is esküszöl, mint mi :D. Megy az üzenet :).
Eskudj Te is gyorsan, aztan huzzunk az iwiw-re! :))
Olyan kíváncsi lettem énis láthatom?
Ha nagyon muszáj üzenetben hajlandó vagyok kiadni az iwiw azonosítómat, de kizárólag titoktartási eskü mellett :D
Ejj! Legalabb egy igazolvanykepet, hogy az arcodat lassuk! Naaaaaaaaaa :)
Tegyel fel kepet magadrol :)
Hát én kiskoromban zabáltam ilyen csokis turmixport,m és akkor azért mert nagyon ízlett. Valahol azt az ízt vártam, és ezért nagy csalódást okozott. De ezek szerint nem csak nekem nem ízlik, ez megnyugtató :D
160 centi. 52 ideális lenne :). De még 62 sem vagyok :(. A testalkatommal mázlim van, mert nem látszik rajtam a felesleg annyira, csakhát nem is vagyok egy csontkollekció, és még ha az nem is szeretnék lenni, örülnék ha nem csak nagykabátban látszanék vékonynak, hanem bikiniben is :).
Én is mondom. Anyagcserétôl is függ, hogy mikor volt. Nem esem kétségbe :).
Amúgy grafikus vagyok egy cégnél.
Mikor vetted a Meta diet-et? Bakker, ha mar a forumnyitas utan, akkor legkozelebb kerdezd meg, valaki befurdott-e mar vele, mert en igen :)) Annyira gusztustalan genyot en meg eletemben nem ittam... Viszont mar ittam *t es az NAGYON FINCSI volt, csakhat eleg borsos az ara... Most nem tudok ujabb turmixot venni, de egyebkent ez tenyleg jo modszer. A Syntha-6-ra eskusznek sokan, eleg kiados, mert kozel masfel kilo es 8e korul van az ara. Majd egyszer megveszem, vagy valakivel felesben... De a Metadiet, fuj, mar a neve hallatan is kerulget a hanyinger...
Hú de sok az onbizalom
elolvastam és nekem is novekedett,bocsi már biztos írtad,de hány centi vagy?
kulonben szerintem reggel mindig kevessebbet mutat a mázsa mint este,ha nem is eszel de folyadékot iszol eleget és annak is van súlya.
hol dolgozol? mit csinálsz ha meg szabad kérdeznem?
További ajánlott fórumok: