Füge most ettől kirázott a hideg.Se a setréshúsból készült dolgokat, pláne nem a pörköltet, a fokhagymát meg pláne nem szeretem:D. Izlések és pofonok:).
naa ezzel pl én jártam pórul...:))) tegnap megtalált egy srác ismerősöm aki már vagy 2 éve nem látott...és lebuktam.... irta hogy jól megváltoztam... szoval egy volt osztálytársamat ismeri... neki biztos elfogja pletykálni...:(
Amúgy nem volt semmi jó film, így barátom már régóta meg akarta nézni az Időszámításunk előtt 10000et, így arra ültünk be. Tegnap nagyon mozizhatnékom volt:). De amúgy a film gyenge közepes.
Hú, azt én is komálom csak sajtossal :):):):). De én nem engedhetek meg magamnak ilyesmit. Ha bekapnék egy cselet chipszet már tuti végem lenne, és elkezdenék zabálni :S kész mázli hogy szar volt :D
Egyébként tegnap voltunk moziban, és szeretem nagyon a nachost csípős szósszal...na és vettünk is persze. Viszont nem volt jó. Így majdnem az egészet meghagytam...köszönet a Cinema City-nek, hogy támogatják a fogyókúrámat:D!
Jaj de szeretem a sóskát:)! de tojás nélkül:P! Nálunk ma töltött paprika a menü-paprika nélkül mert azt nem szereti senki. Szóval paradicsomos gomboc vagy mi:D.
Én is kiváncsi vagyok Rád Mary Kate! mutasd meg magad:)!