Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Igazad van! A front tehet rola! :)
Boldog Névnapot a Fiadnak!:)))
Az én páromnak kedden lesz a szülinapja!Csinálok turos,almás tortát!Feldobom egy kis norbis pudingal!Ugyis nagyon szereti és igy én is ehetek belöle!
Ne is állj!Tök felesleges!
És gratula,hogy abba birtad hagyni a nassolást!:))
Én is az elöbb toltam be egy natur jokhurtot!Raktam bele édesitöt meg egy fél citrom belét!Olyan ize volt mint a citromos danonnak!
Fogd rá a rossz időre! Egyébként ma én is bünöztem. A fiam névnapját tartottuk, és megettem két szelet túros sütit. Nem is a túróval van a baj, hanem a liszttel, ami a tésztában van! Muszáj kompenzálnom, úgyhogy kihagyom a vacsit!
Szia Vikka! Udv a csapatban! :) Nem teszel fel magadrol kepet? En is most fogom boviteni a repertoart :)
Na igen, az azert mellettem szoljon, hogy nem rontottam el az egesz napomat. Regen ilyenkor ugy voltam vele, HA LUD, LEGYEN KOVER, es bezabaltam, azzal a felkialtassal, hogy majd holnaptol folytatom. Es kb egy honap mulva jott el a holnap :) Most mar megettem a vacsi abonettemet, es csak egy kis joghurtot fogok enni vegszukseg eseten. De holnap inkabb nem allok merlegre :)
Ezért nem merek enni ilyesmit!Egyszer egy picit ennék,nem birnám meállni és enném tovább és tovább!:))Tornázz kicsit és folytasd a fogyit!
Gyerekek! Ma ettem ebedre 2 szelet pizzat, ez meg nem is lenne gond... bar... de aztan meg legalabb 10 kocka csokit. Olyan f@sz vagyok! :)
Már nincs!Csak tegnap volt!
Most megyek elmosom a tányéromat és olvasom azt a könyvet amit tegnap vettem!Tényleg ide írtam?Na erre se emlékszek:))
A gyözelem a kilok felett!Már ugy a felénél tartok és nagyon érdekes!
Késöbb leszek még!
puszka
Persze,hogy belefér. Kell is! De a lényeg, nehogy már lelkiismeretfurdalásod legyen! Ennyi jár!!! :)))
Ebböl is látszik milyen feledékeny vagyok!Már gondoltam rá,hogy mindenkiröl leírom a fontos dolgokat!:))Lehet igaza van a dokinak és elkéne mennem az ideggyogyászatra!:))
Én azért csinálom drasztikusabban,mert ha kicsit engedek akkor nem birom megálni!Tegnap is bántam azt a konyakos dolgot,de csak belefér ez a pici egy honapba!
Kedves Pimpi! Már megdumáltuk, hogy egy súlycsoportban vagyunk, tehát nekem is annyit kellene.
Szerencsére én utálom a konyakos meggyet is, úgyhogy az sem csábít, pedig az mindig van otthon.:)
Nekem ez csak az elsö héten volt nehéz!De mostmár,hogy tudok pár rceptet igy nem nehéz!Most viszont ugy kivánom az édességet!Tegnap kapott az uram konyakos deszertet!Ausztriábol hozák!Egyböl kiszipkáztam a lötyit és odaadtam a kutyinak a csokit!Nagyon fini volt,a kutyának is izlett!:))
Mondjuk szerintem akinek nem kell ennyit fogynia mint nekem annak nem is kell ilyen drasztikusra venni a figurát!
Én utálom az ananászt, minden formában, de majd megkérdezem a zuramat. Én csak egy étkezést akarok helyettesiteni vele és az a vacsora lesz. (a reggelit csak néha ha nincs idő enni) Én nem tudok és nem is akarok olyan drasztikus lenni mint te. Nincs bennem annyi akaraterő. :(
Sajna én se tudtam ma elmenni a poromért!Csak délután nyit ki a fitnesz!De majd hétfön!
Az ananászosra kiváncsi leszek!Majd írd meg!
És hogy isszátok majd?Ebédeltek is?
én epres-fehércsokisat, ő meg valami ananászosat. Majd meglátjuk. Kedden megy érte.
Ez tök jo ha eggyütt fogtok fogyozni!És meiket rendelted?Milyen izüt?
Persze. Megrendeltem ám a port magamnak, ja és képzeld nézem a rendelést, de nem stimmelt valami, mondom is a páromnak, hogy miért lett ez dupla annyi, mire közölte, hogy ő is rendelt magának. Nocsak..., :))
Pedig érdekelne!:))
Köszi, jol bekajálva!Most ebédeltem!Idáig mentem mint a mérgezett egér!Körözöttet ettem,parival!
Te ebédeltél már?
Á, az hosszú lenne itt. :)) Hogy vagy pimpi?
Tényleg Vikka?
És milyen volt?
Sajna én már kövér vagyok nem duci!
Uhh, ez kemeny. Azert 4-5 kilo plusszal duci szepsegversenyre menni? :)
Sziasztok miért szeretne minden hölgy fogyni?Miért nem jelentkeztek a duci szépségversenyre,mielött le szeretnétek fogyni?
Okay! Attol nem felek, hogy mi ne tudnank megallni, ha elerjuk az alomsulyt :)
Már meglestem binnyem :). Szóval ha neked reális a 169-hez az 55 kiló, akkor szerintem a 160-hoz az 50 totál opcionális :).
Köszönöm szépen :). Már készülődöm :):):):)
További ajánlott fórumok: