Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Mit gondolsz,miért írtam az előzőeket? Mert én is agykontrollt végeztem! Igaz már vagy 1.5 éve!
Kár,hogy egyre kevesebbet használom!
Meghivtam és regisztrált!De kéne másnak is!Ird ki és szolnak!
Joéjt!
Szerintem is csak eleinte állnak ellent a pasik!És ugyse birják ki,hogy ne kostolják meg a kajánkat!És az persze izlik nekik!Amugy ezzel én is igy voltam amig ki nem probáltam öket!
Megyek aludni,mert a párom forgolodik össze-vissza!:))
Ja és vittem a lányomat a fodrászhoz!Egy csomo pénzt otthagytunk!De negérte!Nagyon boldog és szép lett a haja!
Joéjt lányok!
Sörbet recept:
Turmixgépbe berakok egy bögre fagyasztott meggyet, négy vékony karika citromot (héjastól), adok hozzá édesítőszert, meg egy kávéspohár szódát és összeturmixolom. Kész is!
Francia hagymaleves:
3 nagyobb hagymát karikára vágsz, és ezt olajon addig párolod, amig egészen aranybarna nem lesz, ekkor rászórsz egy kanál lisztet (teljes kiörlésűt), és felöntöd bőségesen vízzel (amennyi levest szeretnél), és beleraksz annyi zöldségleves kockát, ami az adott mennyiséghez kell. Fűszerezed sóval (ha kell), fekete borssal, szerecsendiót reszelsz bele, és puhára főzöd a hagymát (kb. fél óra alatt meg van). Én szoktam venni ilyen mini kerek cipót, annak levágom a tetejét, kikaparom a belsejét, kicsit megpirítom, és beleszedem a levest, gouda sajtot reszelek rá. Így isteni! Fogyókúrázók meg ehetek kenyér nélkül (úgyis nagyon fini) sovány sajttal :).
Timi!
Regisztraltal iwiw-en?
Viii! Sziasztok megint! Én úgy elaldutam délután :D.
Kismazsi: mindjárt előásom a recepteketm amúgy én akkor fáztam, amikor drasztikusan nem ettem. Most mindig eszem, amikor éhes vagyok, és sosincs semmi bajom :).
Timi: én leültem párommal, meg egy halom szakácskönyvvel vasárnap délután, és kitaláltuk a következő hétre a diétás menüt, ami mindkettőnknek megfelel :). Nincs kisértés, nincs nyálcsorgatás. Azt eszi amit én, csak többet :). Vannak finom diétás kaját :). A túró tortáért is oda volt :)
Én már 7.-8-ba is piacoztam apuval!És akkor nyitottunk egy butikot!Azt vittem 8.után egy évig!Aztán mentem továbtanulni!De sajna nem ezt!
És utána már csak mikor megszületett a kissebbik lányom,Akkor elmentem éjszakára boltba!Ott én vittem a boltot!Akkor még nem volt fontos a papir!De mostmár kérik,mindenhova!
Köszi, aranyos vagy! 2 hete voltam agykontroll tanfolyamon, úgyhogy mindenképp csak az előnyökre és a jó dolgokra vagyok hajlandó gondolni. Csak olyan vizsgadrukk van bennem, de ez talán egészséges.
Este majd jövök és beszámolok, milyen ügyesen szorítottatok nekem, és ezért én is milyen ügyi voltam. :))
Köszönöm köszönöm. Hálám üldözni fog.
És holnap szolidaritást vállalok veled! Délután fogdoki nekem is. Majd én is gondolok rád! Ne félj, túl leszel rajta, és gyönyörű mosolyod lesz.
Én már most elkezdem a drukkolást!És holnap is folytatom!
Holnap este ha minden jol megy én is megyek fogdokihoz!Félek,de azért már várom!2 fogamat kéne megcsináltatnom!Ja és fogfehéritést is csinál!
Puszi csajok!
Kérlek szépen benneteket mindenki nagyon drukkoljon! Holnaptól új munkaköröm van. Azt hittem jövő hétig még lesz időm átgondolni a dolgokat és felkészülni, de ma már letárgyaltuk és holnap kezdenem kell. Elég későn estem haza, ráadásul nagyon ideges vagyok, mert még sosem csináltam ilyet, ezért ma is csak 1 citromos shake csúszott le mikor hazaértem. Tegnap a fogdoki miatt nem tudtam enni, ma meg ez. Ha ettől nem mozdul a mérleg, akkor semmitől. Egyébként én is fázom. Szerintem a nem kajálástól.
És énisénisénis szeretnék nézelődni az iwiw-en. Lécci
pl.az almás turos süti!
A fasirot zabpehelyel csinálom és kicsi olajba sütöm ki!Vagy egybe a sütöbe!