Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Van egy jó futástervem, ha érdekel...
szívesen megosztom Veled
Szia Csajok!
Pimpi! Kismazsi és mindenki aki szorított nekem, köszi mindenért, úgy érzem a próbanapom jól sikerült tegnap. Holnaptól élesben megy!
Remélem mindenki jól van és fogyogat, és Pimpi is túlélte a fogdokit. Visszaolvasok, és majd jól megnyilvánulok.
Hát ha látnál!! A gép előtt gyakorlom:orron beszív,szájon kifúj, szájon beszív,....
Már elrontottam!
Sziasztok!
Képzeljétek futottam ma! Tegnap este mikor 10körül kimentem ,gyönyörű idő volt, és olyan késztetésem volt,hogy jó lenne futni. Na de sötétben, még rálépnék egy békára (tudniillik a házunk előtt van egy nagy tó), szóval eldöntöttem, hogy ma délután világosban futok. 6 óra fele összeszedtem a bátorságom, lementem a dunapartra és usgyi!Persze alig pár perc után már sétáltam , mert majd kiköptem a tüdőm, aztán rövid séta után megint futi, majd séta, futi....
Pedig gyonyoru az ido kint,ez engem feldob ilyenkor olyan vagyok mint a medve"FELEBREDEK"
hát a mosatlanhegyhez csak annyit utálok már mosogatni,szeretem a rendet,de az nálunk nem sokáig tart.kellene egy robot,de olyan ami mindent megcsinál,néha úgy érzem magam mint egy rabszolga,dehát persze nem így van,szeretek túlozni
Sziasztok Lányok!
Olyan álmos vagyok!Tegnap fét 11-re értem haza a fogdokitol!De ügyesen betönte a fogam,meg se haltam!Pedig azthittem!Most parit rágcsálok,mert nagyon éhes vagyok!És a családom csinált nekem olyan mosatlanhegyet!Mindjárt elmosogatok és kéne picit tornázni!De még epilálnom is kell!Este uszi!ÁÁÁ Nincs is kedvem semmihez!
Csillagom tedd meg azt a szivességet magadnak,hogy nem mérekezel folyton!!!
probáld ki hogy 1 vagy 2 hétig nem mérekezel nagyon jo hatással lesz rád
Sziasztok!
Élek ám még Én is:). Csak sok a dolog. Tegnap elkezdtem Supradyn-t szedni, nagyon kis győszös voltam mostanában. Remélem segít.
Szép napot Mindenkinek:)!
1 ora torna az már szép!Ez kéne heti háromszor
na mit ettem tegnap?
finom cigánypecsenyét és ittam rá sort,jol megcsináltam mi:))
tegnap aztán már nem jelentkeztem lementunk a párommal a folyora sokat beszélgettunk aztán....
Fehérje: Hús (persze arra figyelj, hogy sovány legyen-csirkemell, pulyka, ), tejtermékek, szója...
Én általában minden nap eszek egyszer húst(inkább ebédre), aztán reggel tej,vagy sajt, uzsira jochurt, vagy túró. Tudom javasolni a Béres Alexandra :súlykontroll topikban írj.ill. kérdezz. Ott találod "Villers"-t, ő táplálkozási tanácsadó, biztosan szívesen segít!
Sziasztok Csajok!
Horgászat!Na az nem az én világom!Az uram a nagy pecás!Szerintem ha a cuccait eladnám felépithetném a házunkat!Én csak 1-2 alkalommal megyek ki vele!Mondjuk rátudott venni hogy idén ilyen 3 napos sátorozásra elmenjek!Lehet igy már,hogy nagyok a lányok jobb lesz!:))Remélem!
Nemsokára indulok a fogdokihoz!1 óra a vonathoz az ut és 20 perc a vonat és ott megint 20perc a doki!És este haza!És ugy félek!:((
jA ÉS VOLTAM PESTEN MA UNOKATESOMMAL FÜRDÖRUHÁT NÉZNI ÉS NEM KAPATAM CSAK A LÁNYOKRA!Na ezt jol leírtam,csupa nagy betüvel!De már nem törlöm ki!