Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Jo ejt! Pasizni? Csak a sajatommal... majd holnap! :)
na ja
a buli nekem most kezdodik,kezd nyoszorogni a gyerkocom ugyhogy én leléptem
csá holnapig
aztán nemhogy elmész pasizni valahová!!!
jo éjt
Akkor nekunk egyutt kene buliznunk most :))
nem mondod!
nem fogod elhinni,de az én párom is éjszakás!
Nem kell keresgelni, en vittem dolgozni, ejszakas szegeny... Ugyhogy ma kettesben alszunk Marcival.. hianyzik. Hat a tied?
ne nézd!szégyenlos vagyok,kicsit lassu a gépem így kozben játszogatok a képekkel is
embered merre van nem kéne megkeresni?
El van nezve! :) Szepen gyarpodnak a kepek az adatlapodon :)
hát ezt most hagyjuk holnapra,most maradinak fogsz tartani de nemigen értek még a számitogéphez,a lányom jobban jártas benne,majd holnap lesz msn.biztos van ma is,dehát én ha elkezdeném keresgélni holnaputánra sem lesz meg
bocsi:)
Nem, de ha KIVETELESEN elmegyek itthonrol, annak megadom a modjat! :) Keves alapozo, es foleg a szemem szoktam kifesteni, szemcerka, szempillaspiral. Keresek olyan kepet, pill
hát akkor ez sem lesz orvos,ha az apjára utott
40 évesen majd rock=koncerteken fogsz uvoltozni
javíts ki ha tévedek,de te sem szokod magad halálra kenni festékekkel(sminkelni)?
A Leg Magic-et el szoktad mozditani a helyerol, vagy odamesz es ott gyakorlatozol? :)
Aha, nover! :) Csak bezartak a seggem alatt a korhazat! A kis kaloz egyebkent csak a fako szineket orokolte tolem, minden masban az apujara hasonlit, maj nezd meg jobban! :)
most kukucskáltam be az adatlapodba,a kis kalozotok csuda aranyos tiszta anyja:))
Ne hízz!!
és az a pocakos kép,már a táskát sem bírtad el,szegény ember!
Hát de,épp ez az
Te novér vagy?
Mar vartalak! :)) Miert, nem nezed ki belolem? :))
:) en tudom, hogy ezt nem szabad, de hiszem, hogy orvos lesz a fiam :))) Mutossapkat szoktam ra adni! :)
Szegény gyerek!:))
Jo,csak vicceltem:))))
Kéne szüljél mégeggyet és akkor teljesithetik az álmokat!
Amugy én is nyomatom a lányoknak, mi is lnne jo!Nemtudom a kicsinél hatásos lesz e!
Apa gitart ad a kezebe, en fecskendot adjak, ha azt szeretnem, hogy az en almaimat valositsa meg? :))
Tiszta jo ,hogy igy taningatja a párod is!:))
Te meg csak mutass neki sok félét!Ismerjen csak meg mindent!Nállunk mindenki szeret mindenfélét!Mondjuk az operát csak a kicsi!:)
Az a legdurvabb, hogy az apukajaval mindig rockzenet hallgatnak, es ilyenkor Marcika megtanulja, hogy kell dobolni es poengetni a gitart :) Ahogy beteszek ilyen regebbi zenet, rogton mutatja, hogy NEM, es elkezd pengetni a kis mellkasan, hogy valtsunk rockzenere... szoval amikor apa ejszakas, at kell nevelnem :))
Ezt minden gyerek szereti!Mi még mindig szoktunk táncikálni a lányokkal!Persze már nem az ölembe vannak!:)))
Kiváncsi leszek holnap kéri e a táncit!:))
Akkor jó!,hisz így kalóriát is égetsz, és csemetédnek pedig jókedvet csinálsz. Szinte látom őt kacagni, amint anyukája ölében rázkodik! Huuu! De sokat jártam én is a lányommal, imádott táncolni. Pár nap után majd figyeld meg úgy megszokja, hogy elég csak zenét hallania, rögtön felkér táncolni, csak győzd szusszal!
Haaat... Marcival az olemben, remelem, egetek valamennyi kaloriat :))
Jó zenehallgatást! És mozogsz is rá?
DJ Bobo, Dr Alban, yeeeeeeeee
Lyanyok! Nosztalgiazok! Korral jar... a youtube-on minden fene fenn van, ami az en isomben slager volt, tiszta jo! :)) Roxette es tarsai... :)
A sima algopyrin még segít a migrénemen, persze nem szabad megvárnom, hogy hányingerig erősödjön!
Bocsi, tegnap óta nem voltam...:) most úgy kb 58-59 kg vagyok. 176 cm. Már abbahagytam a szedését, de az étvágyam még mindig minimális-szerencsére. Bár néha van olyan, hogy "ölni" tudnék bizonyos típusú tápanyagokért...van mikor valami túros dolog, máskor hús, de persze van, hogy csoki. És ilyenkor tudjátok mit csinálok? Eszem egy pici ilyesmit, és máris jobb:).
További ajánlott fórumok: