Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Joreggelt Lányok!
Én is vltam 2 hete a fogdokinál!És még mennem is kell,csak most beteg vagyok!Te nem félsz tölle?
Szép napot lányok!
Hirtelen meg akartam írni mit eszegetek éppen,de aztán kapcsoltam,hogy ezt nem nagyon értenétek:
hranolkyt=szalmakrumplit
kis nassolás éjjelre,ne panaszkodjon a gyomor,nincs mit emészteni
úgy látom mindenki eltette magát holnapra hát akkor énis távozom
reggel megyek fogorvoshoz,hát evvel sem leszek kibékulve sosem,milyen jo annak akinek jok a fogai.na pá kedveseim
Sziasztok Lányok!Végre ideértem picit!:))
Én csak álmomba szoktam futni!:))))
koszike sokan csúnyának tartják,de szerintem ez a kutya olyan csúny,hogy az már szép!
Nagyon szereto,hu kutyus,játékos és nem utolso sorban lusta.
imádjuk
Amugy az nem 1 deka, hanem 10, nem? En ugyan sz@r voltam a mertekegysegekbol, de sztem 100 deka 1 kilo, szoval ha nekem van igazam, akkor orulj, mert nem 1 dekat fogytal, hanem 10-et
:)
Na igen, amikor csordultig van az ember lelke érzésekkel:)
Timi! Nagyon jófej kutyátok van:)!
Már fol a husi leves
a második fogás pedig vadas lesz
imádom
mi is:)))
én még mindig nagyon szerelmes vagyok,ez a legszebb érzés a foldon.
Hali-gali:)!
megyünk lassan a Mamámat köszönteni, lesz torta is...tiramisu-s...hmmm szép napot Mindenkinek:)! Reggeli puszi már megvolt, sőt...:D:P
Jo reggelt Magyarország!!!
Megint gyonyoru reggelre ébredtunk!
Ki az ágybol,készítsetek uratoknak kávét vigyétek az ágyába a reggelit és adjatok nekik sok sok puszit.Mondjátok el mennyire szeretitek és meglássátok ez a nap más lesz mint a tobbi:)))
Lehet már említetted,de hol dolgozik a manusok?
Ti nem gyulolitek a szlovákiai magyarokat?
Mi sajnos két tuz kozott állunk,itt Szlovákiában a totok gyulolik az itteni magyarokat
Magyarországon pedig nem fogadnak el
szoval nem vagyunk sem magyarok sem szlovákok
de azért szerettek egy kicsit?:))
Ezt elnéztem!Mert csak azt néztem amit egyböl mutat a táblázat!Bocsi!
Most nekem is 17 nap alatt csak 2 kilo ment le!
De jo,hogy olyan sokáig alhatsz,az én fiam már fél hatkor énekel a kiságyban,persze nyolckor visszaalszik,de akkor már én nem vagyok álmos.
Hány éves a kisfiad és mi a neve?