Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyi-dili április 1-től :) fórum

Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
770. binnyem
2008. ápr. 17. 10:26
En megfordulok a taposon, azt probald ki!! :))
769. herengtimea (válaszként erre: 767. - Binnyem)
2008. ápr. 17. 10:25
ugyanazt amit szoktam csak még egy kis futás is társult,helyben mint a lovak:))probáltad már,hogy elore dolsz taposás kozben,farizom
768. kismazsi (válaszként erre: 766. - Herengtimea)
2008. ápr. 17. 10:19
A torna és a sok víz, az nagyon jó. Én a vcsit nem tudnám elhagyni, mert akkor fejgörcsöm van. Erős migrénes voltam, és érekes, mert mióta a léböjt megvolt, és 5x eszek, azóta nem volt ilyen problémám.De! Egyszer mikor az a hirtelen meleg jött, de gyógyszert akkor sem szedtem, hanem este elmentem futni, és valahogy megfeledkeztem a fejfájásról!
767. binnyem (válaszként erre: 766. - Herengtimea)
2008. ápr. 17. 10:19
Mit tornazol, csaje? En most tapostam le 40 percet, es basszus, 20 perc kellett, hogy magamhoz terjek, total kiutott :) Fitt vagyok!!
766. herengtimea (válaszként erre: 765. - Kismazsi)
2008. ápr. 17. 10:15
na ez nagyon szép eredmény nem éhezel,egészséges és fitt vagy csak így tovább,én a diétával valahogy hadilábon állok,éhen tudnék halni és nem nekem találták ki ezt a zoldségevést,esetleg hus mellé az igen,vagy ebéd után egy kis nasiként gyumolcs.Nálam most nincs vacsora és erosen tornázom napi45 perc és a folyadék 2=3 liter naponta ezekre vigyázom nagyon
765. kismazsi (válaszként erre: 762. - Binnyem)
2008. ápr. 17. 10:07
Diétám kezdete aléböjttel együtt:március 29. ,azóta ment le a 3,5kg.
2008. ápr. 17. 10:05
Ja, elfelejtettem azt leírni, ,hogy 3,5kg ment le azóta. Bár nem hangzik soknak, de a szervezetem viszont nem sinyli meg, mert nem drasztikusan fogyok!
763. binnyem
2008. ápr. 17. 10:04
Arra lennek kivancsi, hogy Mari-Kati baratnonk merre van vajon? :)
762. binnyem (válaszként erre: 760. - Kismazsi)
2008. ápr. 17. 10:03
Miota dietazol es mennyit fogytal? Ez a Beres Alexandra fele modszer tok jol hangzik, de en keptelen vagyok utasitasszeruen enni, ugyhogy mar nem kezdek bele ilyen "leirt" dietaba... :S
761. binnyem
2008. ápr. 17. 10:02
De, biztos! De ez a Balea annyira jo, hogy biztos, ami fix.... :)
760. kismazsi (válaszként erre: 757. - Herengtimea)
2008. ápr. 17. 10:02

Ha úgy érzed,hogy belül valami nem stimmel, javaslom, csinálj egy léböjt kúrát. Tapasztalatból írom, én most március végén próbáltam ki, mert azt éreztem hogy olyan nehéz, és valami nem jó a szervezetemben.

Egy kicsit féltem, mert még soha nem próbáltam semmi ilyet. Ami fontos, hogy ne rögtön több napos böjtölésbe kezdj!

Én az első nap fogyasztottam csalánteát, salaktalanító teát, bio zöldség-gyümölcslét(répa, alma, cékla, fekete retek volt benne), ásványvizet. Az egész nap alatt kb 3,5-4 liter folyadékot fogyasztottam., és mindig írtam, hogy mit ittam, és mennyit. másnap délelőtt nyers gyümölcs és csalántea, délben egy kis párolt zöldség, este gyenge húsleves, ill. pici főtt csirkemell(csak egy-két falat)

Én ezt követően kezdtem el a Béres Alexandra féle fogyit, nagyon odafigyelek hogy 5x egyek, és ne nehéz ételeket. bár gy kilengésem azért nkem is volt már).

Különben azóta energikusabb, és könnyebb a szervezetem! Nekem megérte!!

759. herengtimea (válaszként erre: 758. - Binnyem)
2008. ápr. 17. 09:56

na pont erre voltam kíváncsi,hogy használnak e valamit ezek a krémek

nekem a lábaimon vannak,illetve a belso combjaimon

és ha sokat iszom és tornázok az nem segít?

758. binnyem (válaszként erre: 757. - Herengtimea)
2008. ápr. 17. 09:44
Van! Nem a labamat, inkabb a fenekemet ekesiti egy keves :) Egyebkent nekem nagyon bevalt a dm-ben kaphato BALEA cellulitisz elleni krem. Nem draga, 300 ml es 999 Ft, kb 2 nap utan mar erezheto, hogy kemenyebb, feszesebb a kremezett terulet! Par eve mar hasznaltam, de kivontak a forgalombol! Viszont tegnap voltam penzt szorni, es lattam, hogy megujult kulsovel ott van a polcon! :)
757. herengtimea (válaszként erre: 756. - Binnyem)
2008. ápr. 17. 08:32

gyogyszer ne!mindegyiknek van mellékhatása,de minekunk nem kell gyogyszer mi elég erosek vagyunk,hogy megmutassuk a világnak!!!

megyek szedek egy kis csalánt

nemcsak hogy vértisztíto hatásu,hanem anyagcsere javíto és méregteleníti a szervezetet és még sok más minden...

2 hétig fogom inni,remélem segít mert valahogy nem mozdul a mázsam,így hiába is fogyozom,belul van a probléma

most szégyen nélkul van koztetek olyan akinek a lábát apro godrocskék borítják?:)))

hát az a fránya narancsbor

756. binnyem
2008. ápr. 16. 21:24

En is felnek szedni, foleg mert nem tudom, hogyan tudnek pl. a zarovizsgakra keszulni, ha olyan keveset eszek :))

Mindenesetre jo tudni, hogy van ilyen, es valakinek bevalt anelkul, hogy kart okozott volna! Most hany kilo vagy lilura?

2008. ápr. 16. 20:09

Lilura!

Te már nagyon jól nézel ki!

Azt gondolom, én bármennyit is fogyóznék, nem lennék ilyen! Persze azt gondolom, ez alkati kérdés is. Mindenesetre szép eredmény a 9-10kg.

Nekem fenntartásaim vannak a fogyasztószerek szedéséről, ezért én megpróbálok inkább "természetesen" lefogyni!

754. kismazsi (válaszként erre: 738. - Pimpi3)
2008. ápr. 16. 20:03

A gyerekekre visszatérve: az ember a sját gyerekére azért másképp reagál. Én is elvárom az enyémektől, hogy ne kelljen 3x elmondani valamit, DE a más gyereke,az mégis MÁS! Annak ha kell 10-szer is elmondod! Hisz erre "esküdtem fel", ez a hivatásom!

Fogyi!

Biztosan helyesebb,ha nem drasztikus fogyit végzel, hisz tönkre teszed vele magad! Szerintem, ha odafigyelsz arra,hogy ne egyél kenyeret, tészta félét, s egészségesebb ételeket helyezel előtérbe, akkor biztosan több erdményt érsz el!Az nagyon jó, ha 5x eszel, próbálj meg három óránként enni, az nekem nagyon bejött!

Mai ebédem volt:spenót, 1 főtt tojás

753. binnyem
2008. ápr. 16. 18:48
Mellekhatasai vannak? Mennyibe kerult?
752. lilura
2008. ápr. 16. 17:29
Bocsi nem szokni, hanem jutni...:)
751. lilura
2008. ápr. 16. 17:27
Egy bizonyos fogyasztószer, amit itthon nem lehet kapni, mert nem törzskönyvezték, viszont a környező országokban igen-így azért hozzá lehet szokni. A hatásmechanizmusáról annyit, hogy egy központi idegrendszerre ható szer, amely blokkolja az éhségközpontot. Kb 9-10 kg-t fogytam. Első 2 hétben hirtelen leugrott 4, aztán hozzászoktam az átlagos heti egyhez.
750. binnyem
2008. ápr. 16. 17:15
Nem tudlak miert lehurrogni, ugyanis fogalmam sincs, mi az... felvilagositasz? :) Mennyit fogytal 2 honap alatt?
749. lilura (válaszként erre: 748. - Binnyem)
2008. ápr. 16. 16:16
Biztos páran le fognak hurrogni, de ez van, Nálam bevált: Adipex-szel. Elvette az éhségérzetemet, így könnyebben figyeltem oda, hogy mit nem eszem. Illetve többletenergiát adott, így kezdtem el futni. Már nem szedem. de minden rendben:).
748. binnyem (válaszként erre: 747. - Lilura)
2008. ápr. 16. 16:14
Es te hogy dietaztal? Amugy sziasztok lyanyok :)
747. lilura (válaszként erre: 745. - Herengtimea)
2008. ápr. 16. 15:30
Köszi, aranyosak vagytok:). Jah, csak épp' ez kb két hónap koplalás után van...de megérte:). Most már csak light-osan csinálom, viszont étvágyam a felére csökkent kb. Ezt lekopogom. Vagyis megéhezem persze Én is, viszont a fele tányérnál abbahagyom. Ez azért nagyon jó dolog. És nem azért mert tudom, hogy mennyi kalória, hanem egész egyszerűen nem fér több belém:).
746. pimpi3 (válaszként erre: 745. - Herengtimea)
2008. ápr. 16. 14:03

Valami hasonlot mondtam a multkor én is rá!:))

Nekem nincsenek bent virágaim!Csak amiket a picikém szed a réten nekem!:))Faházunk van és valahogy az összes elpusztul!Már nem is probálkozok!Viszont a kertbe tavaly óta ültetek zöldségeket is!Jövöhéten már lehet enni az újhagymát!Tök jo!:))És nem kis munka gazolni,meg hasonlok!Jo kis mozgás a fogyihoz!

745. herengtimea (válaszként erre: 742. - Lilura)
2008. ápr. 16. 11:41

tyu a mindenit hát mit mondjak nagyon dogos kis csaj vagy!!!

bárcsak énis így néznék ki

744. herengtimea (válaszként erre: 740. - Pimpi3)
2008. ápr. 16. 11:38

énis vásároltam múlt héten virágokat,ugye hogy feldobja az embert pár vacak kis gaz?

alig vártam hogy hazaérjek és elultessem oket

csodaszépek

szeretem a virágokat,de legjobban az enyémeknek tudok orulni,bár a benti virágjaim nem valami fantasztikusak,az a baj,hogy bent nem esik az eso

743. 6eb34163c1 (válaszként erre: 741. - Pimpi3)
2008. ápr. 16. 11:33

Jaja, most fogtam elôször :D. Barátom húga rámtukmálta. Mondjuk úgy fogtam mint egy kristályvázát, és úgy szörcsögött, hogy azt hittem mentem félrenyel, és megfullad, úgyhogy nem szívesen maradtam vele kettesben :D. Ezt még gyakorolni kell :D. Van idô...

Hát a fogyim szarul megy, de büszkén... :D. Második hét és másfél kiló, és egy tál marcipános fagyi tegnap délután... egyszerûen rámtört az édességláz. Aktívan próbálok kigyógyulni. Azért a kilengések ellenére tartom magam, és nem adom fel :). Ma mégcsak diétás salikat ettem. Este hagymaleves szóval a mai napot megúszom :). De amikor az ember vendégségben van... úgy nehezebb :/.

742. lilura
2008. ápr. 16. 11:06
Ja el akarok már menni futni. De mellényben és vastag pulcsiban még fázom...:( nem karok megint megbetegedni, így lehet, hogy délután irány a konditerem. Mozgáshiányom van. Most tettem fel egy kb 5 perce készült képet. Alakulgat azért a bikiniforma:). Kg-ban nem szeretnék már fogyni, viszont formálodni még bőven.
741. pimpi3 (válaszként erre: 739. - 6eb34163c1)
2008. ápr. 16. 10:41

Még soha nem fogtál kisbabát?És milyen érzés volt?Én imádom öket!

Kár,hogy megnönek!Az én lányim szerencsések mert van pár baba körülöttünk és a 8 éves is profin bánik velük!Még pelenkázni is tudnak!

Hogy megy a fogyid?

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook