Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Ha úgy érzed,hogy belül valami nem stimmel, javaslom, csinálj egy léböjt kúrát. Tapasztalatból írom, én most március végén próbáltam ki, mert azt éreztem hogy olyan nehéz, és valami nem jó a szervezetemben.
Egy kicsit féltem, mert még soha nem próbáltam semmi ilyet. Ami fontos, hogy ne rögtön több napos böjtölésbe kezdj!
Én az első nap fogyasztottam csalánteát, salaktalanító teát, bio zöldség-gyümölcslét(répa, alma, cékla, fekete retek volt benne), ásványvizet. Az egész nap alatt kb 3,5-4 liter folyadékot fogyasztottam., és mindig írtam, hogy mit ittam, és mennyit. másnap délelőtt nyers gyümölcs és csalántea, délben egy kis párolt zöldség, este gyenge húsleves, ill. pici főtt csirkemell(csak egy-két falat)
Én ezt követően kezdtem el a Béres Alexandra féle fogyit, nagyon odafigyelek hogy 5x egyek, és ne nehéz ételeket. bár gy kilengésem azért nkem is volt már).
Különben azóta energikusabb, és könnyebb a szervezetem! Nekem megérte!!
na pont erre voltam kíváncsi,hogy használnak e valamit ezek a krémek
nekem a lábaimon vannak,illetve a belso combjaimon
és ha sokat iszom és tornázok az nem segít?
gyogyszer ne!mindegyiknek van mellékhatása,de minekunk nem kell gyogyszer mi elég erosek vagyunk,hogy megmutassuk a világnak!!!
megyek szedek egy kis csalánt
nemcsak hogy vértisztíto hatásu,hanem anyagcsere javíto és méregteleníti a szervezetet és még sok más minden...
2 hétig fogom inni,remélem segít mert valahogy nem mozdul a mázsam,így hiába is fogyozom,belul van a probléma
most szégyen nélkul van koztetek olyan akinek a lábát apro godrocskék borítják?:)))
hát az a fránya narancsbor
En is felnek szedni, foleg mert nem tudom, hogyan tudnek pl. a zarovizsgakra keszulni, ha olyan keveset eszek :))
Mindenesetre jo tudni, hogy van ilyen, es valakinek bevalt anelkul, hogy kart okozott volna! Most hany kilo vagy lilura?
Lilura!
Te már nagyon jól nézel ki!
Azt gondolom, én bármennyit is fogyóznék, nem lennék ilyen! Persze azt gondolom, ez alkati kérdés is. Mindenesetre szép eredmény a 9-10kg.
Nekem fenntartásaim vannak a fogyasztószerek szedéséről, ezért én megpróbálok inkább "természetesen" lefogyni!
A gyerekekre visszatérve: az ember a sját gyerekére azért másképp reagál. Én is elvárom az enyémektől, hogy ne kelljen 3x elmondani valamit, DE a más gyereke,az mégis MÁS! Annak ha kell 10-szer is elmondod! Hisz erre "esküdtem fel", ez a hivatásom!
Fogyi!
Biztosan helyesebb,ha nem drasztikus fogyit végzel, hisz tönkre teszed vele magad! Szerintem, ha odafigyelsz arra,hogy ne egyél kenyeret, tészta félét, s egészségesebb ételeket helyezel előtérbe, akkor biztosan több erdményt érsz el!Az nagyon jó, ha 5x eszel, próbálj meg három óránként enni, az nekem nagyon bejött!
Mai ebédem volt:spenót, 1 főtt tojás
Valami hasonlot mondtam a multkor én is rá!:))
Nekem nincsenek bent virágaim!Csak amiket a picikém szed a réten nekem!:))Faházunk van és valahogy az összes elpusztul!Már nem is probálkozok!Viszont a kertbe tavaly óta ültetek zöldségeket is!Jövöhéten már lehet enni az újhagymát!Tök jo!:))És nem kis munka gazolni,meg hasonlok!Jo kis mozgás a fogyihoz!
tyu a mindenit hát mit mondjak nagyon dogos kis csaj vagy!!!
bárcsak énis így néznék ki
énis vásároltam múlt héten virágokat,ugye hogy feldobja az embert pár vacak kis gaz?
alig vártam hogy hazaérjek és elultessem oket
csodaszépek
szeretem a virágokat,de legjobban az enyémeknek tudok orulni,bár a benti virágjaim nem valami fantasztikusak,az a baj,hogy bent nem esik az eso
Jaja, most fogtam elôször :D. Barátom húga rámtukmálta. Mondjuk úgy fogtam mint egy kristályvázát, és úgy szörcsögött, hogy azt hittem mentem félrenyel, és megfullad, úgyhogy nem szívesen maradtam vele kettesben :D. Ezt még gyakorolni kell :D. Van idô...
Hát a fogyim szarul megy, de büszkén... :D. Második hét és másfél kiló, és egy tál marcipános fagyi tegnap délután... egyszerûen rámtört az édességláz. Aktívan próbálok kigyógyulni. Azért a kilengések ellenére tartom magam, és nem adom fel :). Ma mégcsak diétás salikat ettem. Este hagymaleves szóval a mai napot megúszom :). De amikor az ember vendégségben van... úgy nehezebb :/.
Még soha nem fogtál kisbabát?És milyen érzés volt?Én imádom öket!
Kár,hogy megnönek!Az én lányim szerencsések mert van pár baba körülöttünk és a 8 éves is profin bánik velük!Még pelenkázni is tudnak!
Hogy megy a fogyid?