Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Amugy már megjártam a piacot!2 óra cipekedés!:))
És tornáztam 40 percet,pedig fáj a lábam!
És elökészitettem a kaját!Ja és vettem virágoka amit el is ültettem!
Jo lenne ha mindennap lenne ennyi energiám és kitartásom!
Csak sok a program mostanság :). Tegnapelôtt vendégek, tegnap mi vendégeskedtünk. Életemben elôször fogtam csecsemôt a karomban :D. Azt hittem olyan mint a macskámat emelgetni, de egy baba sokkal merevebb :)
Sziasztok lányok!
Kismazsi!Én nem irigyellek!Enegm mostanába a saját lányim is kicsinálnak!De te szerencsés vagy ha ezt szereted csinálni!Mindenelismerésem a tiéd!:))
Két napja változtatok lassacskán a diétámon!
És jobban is érzem magam!Elég volt a kemény fogyibol az egy hónap!Most ugy csinálom,hogy eszek reggelire abonettböl kis szendvicset!Délelött egy natur jokhurt zabkorpával és citrommal!Isteni finom!:))
Ebédelek valami diétásabb kajcsit!Bár ma lecso lesz,probálom kevés olajjal csinálni!
Délután gyümi,vagy buláta,ilyesmi!És este a por!
Remélem ez is beválik és fogok fogyni!
Nektek mi lesz ma az ebéd?
Nem könnyű a munkám, főleg egyszerre 30 kis gézenguzzal, de gyerekkorom óta ezt szerettem volna csinálni, s szerencsére megadatott!
Na pá csajok, este még benézek hozzátok!
hát meg kell mondjam fantasztikus munkád van,de nem konnyu,akkor további szép napot kívánok!
Óvodában borzolják a gyerekek az idegeimet!Persze imádom őket, lassan 22 éve próbálom kis személyiségüket kibontakoztatni. Lassn mennem is kell hozzájuk,a héten én vagyok a délutános!
ezt átérzem mindenki gyors eredményt várna,dehát a szépségért meg kell szenvedni.Hol dolgozol?
Egész jól sikerült a hérvégi bünözésemet kompenzálni.Azóta a nagy odafigyelés megtette a hatását, fél kg megint lement. Bár tudom, hogy a lassú fogyás a célravezetőbb, de mégis egy kicsit lehangoló, hogy ilyen lassan csordogálnak a kilók!!
Sziasztok!
Két napja nem jártam felétek, egyszerűen nem volt időm semmire!! Tegnap nyíit napvolt a munkahelyemen, egész jól lezajlott, aztán késő estig páromat készítettem elő-Belgiumba utazott 5 napra! Most facér vagyok, persze unatkozni nem fogok, rám maradt minden.!
Szia csajok!hol bujkáltok?mi ez a hanyagság?valahogy kezdetek elszállingozni
Az én torkom is fáj!Soha nem lesz normális idö!:((
Olyan nyomottnak érzem magam:(. nem akarok már megint beteg lenni. Legyen már normálisan tavasz. ne csak 1-2 napig. Itt ma is tök hűvös volt:(. teljesen elveszi minden hangulatomat.
Ja, a tegnapi pizza meg olyan tápláló volt hogy meg sem tudtam enni :). Ajánlom mindenkinek a teljeskiörlésû-zabkorpás pizzát. Diétás meg minden, és marha finom.
Kolleginám ebédnél rámsózta a rántottsajtját... azóta rosszul vagyok, és hányingerem van... xP
Én már sütöm a sütit!Remélem fog izleni az uramnak!
Kakaoscsiga!De jó lenne!:))
Akkor egyél kakaós csigát:D!
Nahát ezé akadtam ki én is :). Pontosan!
Vazz...Én amikor keményen nyomtam a diétát(úgy február meg március első fele) max 6-700 kalóriát vittem be. Vagyis 400 a joghurthoz rengeteg. A kakaós csigában asszem 256 Kcal van:D.
Én olyannyira diétázom, hogy az elôbb a büfében vettem egy ivójoghurtot ebéd gyanánt, mert rá volt írva hogy 0,9% fat, aztán késôbb elolvastam mi van benne, és ahogy a "cukor"-hoz értem félretoltam, hogy szó sem lehet róla... majd a pasim délután megissza, én ugyan nem! 400kcal egy nyomi 3 decis joghurtban... na ne röhögtessenek már...
En inkabb a sportosabbakat reszesitem elonyben, most pl elokerult a Converse tornacsuka a szekrenybol, dehat tegnap megint olyan nyulos ido volt, hogy nem lehetett felvenni :S
Hello mindenki! Le van ulve a forum, csajok! Vagy mindenki dietazik, vagy mindenki epp megszegi! :) Na, ki hova tartozik? :)
Sziasztok Lányok!
Ma én is turost sütök kicsit másképp!Uram szülinapja van!
Tegnap kikészültem a tornán!Jo késöre értünk haza!
Én mostnában cipő őrült lettem. Csak idén 4 pár cipőt vettem :D. 2 év non stop tisza cipő hordás után rkaptam a nőiesebb darabokra xD. (amúgy 4 balerina cipőm van :)).
Igen, 20 percet tapostam... de most olvasom, h akkor kell tornazni, amikor alacsony a vercukorszint (reggel) es legalabb 40 percet :( Szivas
hát az talán jol nem sulne el,ráharapna esetleg kitorne a foga jol osszevesznénk jaj milyen pesszimista vagyok
mit ettem?annyit írkáltatok a sutirol,hogy énis megkívántam,reggel szendvicset,tízoraira almát,ebédre soskát aztán uzsonna egyben a vacsora is pirítos volt.
tornáztál ma?
Nem igazan :( Talan csempeszd bele a gyurut egy adag ciganypecsenyebe :) Mit ettel ma csajszi?
Krisztike eszedbe jutott már valami jo otlet?
feladtam a kérdést a tudásbázisba is de valahogy senkinek nincs otlete mi ez?
Nekem 2 ballerina cipőm is van, igaz mind még tavalyról:D. most ilyen magasabb sarkút vettem, ami zárt végülis, de a lábujjam ott az elején kint van. Na nem tudom, ennek is van valamilyen konkrét neve. Nem is annyira a sarkamnál volt baj, hanem egyik oldalt a lábujjamnál vágta. na mindegy. Tök megkívántam édeset-milyen meglepő:D. Most Cini-minist eszem tejjel. Imádom. És végülis teljes kiőrlésű búzából készült...:D
En ma ISMET turosat csinalok! :)
Ne is mondjátok!Ma én is szivesen ennék valami süti félét!De még tartom magam!Este meg uszi!De még nemtudom hogy fogok 1 óra torna után kiszálni a vizböl!Nagyon fáj a lábam!
További ajánlott fórumok: