Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
En vegul masfel tabla csokinal tudtam csak megallni! Nesze neked eletmodvaltas! :) Merlegelni csak honap vegen akarok, meg is mondom anyunak, vigyel fel a merleget!
Amúgy én éjfélkor még megettem egy mekis csirkeburgert, és ma reggel nem látszott a mérlegen, úgyhogy ez most pont jól jött. Ezen a héten nem bûnözök :) legalább ez erôt ad :D
:DDD öreg tyúk. A párom öregebb nálad, és még egy fiatal suhanc... xD :P
Biztos voltam benne! :) De en mar oreg tyuk vagyok! :) Fogalmam sincs, hol fogok kedvemre valot talalni...
hát a balett-jelleg nekem pont teli találat :D
En is most akarok valami cipot venni, de nem tetszik a mostani balett-divat, ugyhogy hosszas keresgeles var ram! Es ha mar a sarokvedonel tartunk, olyat is veszek :)
És szilikonos sarokvédôt is vettem :D és rohadt jó xD
Én hasonlóképpen cselekedtem :D. Vettem egy szép kis cipellôt és fel is tört :)
Jo reggelt! :) A Tescoban lattam, hogy a scholl-nak van valami szilikonos sarokvedoje, ami megelozi, hogy a cipo feltorke a labad. Persze nalad mar nincs mit megelozni, de azert jo tudni! :) Nekem valami ruha/felso kellene, 2 het mulva osztalytalalkozo :(
Frissen, vidáman, mint a mókus fent a fán...:D vagy mi. Na jó reggelt Mindenkinek:)!Remélem szép időnk lesz. Hétvégén vettem egy szép kis cipellőt, de persze fel is tört, de azért majd hordom ám:D.
Enyém a 700 hozzászólás x)
Mozogni jó (lehet majd... :D)
Én ma egész nap kertet turtam!Jol megeröltettem magam!Fáj a karom és a lábam is!De holnap megint vár rám 4 óra gyaloglás!Este meg uszi!Szerdára tervezem a tornát és csütin megint uszi!Aztán ha jol leszek pénteken megint torna!És hétvége megint az udvar!
Szerintem ez elég!:))
Ha nem lesz jó idő akkor is elmehetsz. Az időjárás csak kifogás:P. Én majd kedden megyek, mert holnap majdnem 5ig suliban vagyok, mire hazaérek...esélytelen.
Sőt, azt is hogy eljárok legalább kétnaponta mozogni :) (mondjuk hétfő kedd kiesik mert vendégség, de azért kedden ha jó idő lesz lerángatom a párom futni a pályára...)
Én ünnepélyesen megígérem :DDDD
Hát Én nagyon édesszájú vagyok...és ha néha becsúszik valami olyasmi, aminek nem kéne, akkor max aznap másból kevesebbet eszem. ennyi. De már túl jutottam azon, hogy ezen őrlődjek. Egyébként is megkérdezték ma, hogy még mindig fotoszintetizálok-e...:D utalva arra, hogy milyen "rengeteget" eszem:D
Hát én nemnagyon szoktam bünözni!Ha igen még akkor is mindeki aztmondja,hogy keveset eszek!
Gratu!Mindenki egysegesen megigeri, hogy holnaptol nincs kihagas? Legalabb egy hetig!! :)
hello Csajok!
Én tegnap egy francia krémest ettem meg:). Ez egy ilyen hétvége:D!
Sziasztok Lányok!
Csorog a nyálam ahogy visszaolvastalak titeket!Torta!!!De ennék pár szeletet!Habosat!
Na jo!Nem kinzom magam!Mindjárt megcsinálom a turmixomat!
Alig tudok írni,mert egész nap a kertet turtam!
Persze, hogy biztatunk es ezaltal a mi lelkunk is megnyugszik, hogy nem csupan mi vagyunk akaratgyengek :)
Köszi a bíztatást, remélem a bűntudatom is elmúlik hamar! Holnap újra figyelem, hogy mit eszek!!!
Na igen, az tok jo, ha van folyamatos kontroll!
Pont ezt beszéltük. Ma mindenki elgyengült, ne ess kétségbe! :) ez egy ilyen nap. Majd holnap újult erővel folytatod :). No problem!
Ha nem is hasplasztikával, de vannak más megoldások is. Ha lenne pénzem fogadnék magam mellé egy szakácsot egy diabetikust, és egy rabszolgahajcsár lelkületű személyi edzőt, és velük fogynék le :D. Meg mindenféle kezeléseken (kenceficék) vennék részt ;) meg van ultrahangos zsírleszívás is :)
Sziasztok!
Hát a mai napom kész kudarc! Nem gondoltam, hogy ennyire gyenge vagyok! Ma anyósomnál ebédeltünk, és minden szabályt áthágtam. A levesnél még óvatosan mertem, tészta nélkül. Aztán gondoltam egy kicsi rizs még belefér, na csak egy pici rántott hús, és egy pár szelet süti..... Szóval, gáz!! Majd otthon mindegy alapon még ettem az előző napi túros sütiből is. Egyszerűen olyan érzés kapott el,amit megmagyarázni sem tudok. Lehet ,hogy a nyomott hangulatom miatt( párommal összezörrentünk reggel).A legjobban nem az dühít, hogy ettem és hízok, hanem a gyengeségem!!Na szóval holnap újra próbálom, illetve kompenzálni kell a mai vétkemet!!
Tudomast sem veszek arrol, amit megtettem, csak elore tekintek :) Folytatok mindent a dieta szerint, azaz ma mar nem eszem :) Viszont pirospont: megittam 3l vizet... es ez nalam nagy szo!
Nem! En lattam eleg szornyuseget az eddigi munkam alatt, nem mennek onkent kes ala. Arrol nem is beszelve, hogy nehezen turom a fajdalmat. Lattatok volna a szulesemet :)) Igaz, epiduralt kaptam es csondben voltam, de az a 16 ora... egy orokkevalosag volt :)
a kis ordog mindig ott van bennunk!!!
én jo elobb a lányommal lebicikliztem 14 km-ert,a torna nagyon jo ,jobb a kozérzet és nem kell koplalni,mert akkor a borod egy logo hájtomeg lesz csak.az elobb végignéztem a hasplasztikás holgyikéket hát elég szornyu látványok vannak mit mondjak.én szerintem akinek csak egy pár kilo foloslege van az ne menjen plasztikára mert ez máshogy is megoldhato,igaz nehéz munkával,de nagy onbizalomnovelo.azért azt nem mondom,hogy ha valakinek 50 kg foloslege van nem marad logo bor itt már megértem a mutétet,de csajok Binyem,Mary-Kate nekunk nem sokat kell leadnunk ezt meg tudjuk csinálni és a végén buszkék leszunk magunkra és nem a szikére.Ti választanátok a konnyebb megoldást,ha volna rá pénzetek???
Nemtudom. Ez a mai ilyen csábitó nap. Marha bosszantó :/ nekem is...
További ajánlott fórumok: