Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Szerintem meg ne dietazz, ha szoptatsz! En legalabbis szoptatas alatt nem tettem. A baba az elso, persze taplalkozz egeszsegesen! Illetve, ha ugy eszel hogy delig szenhidrat, utana foleg feherje, az nem arthat a lurkonak, de ez nem dieta, hanem mi stilszeruen eletmodvaltasnak hivjuk :)
Ugyi csajok?
Szia!
Gyors diétát nem ajánlok,mert fontos a fokozatosság.Szépen lassan mértékletesen.Főleg ha szoptatsz!!
Hagyd el a cukros,fehér lisztes dolgokat.Teljes kiörlésű kenyér csak délelött.Tésztafélék,rizs,krumpi csak ebédre és keveset.Minél kevesebb zsíros étel.Sok zöldség,gyümölcs,folyadék.
És a mozgás.Hetente 3X vmit:futás,otthoni torna,vagy bármi.
koszi
Szlovákiában szulettem,mi vagyunk a szlovákiai magyarok
az alakom így messzirol biztos,de ha elmennék furodni nem kéne uszogumit vinnem
lag magic tornázok rajta kb3 hete valamit segített,de ettol a hasam nem fog lemenni sajna
és kulonben Te sem panaszkodhatsz
Szia Timi!
Köszi,a te kisfiad és nagyon édi.És mekkora nagy lányod van már!
Szlovákiában laksz most nézem.Ott is születtél?
Jó az alakod ,főleg szülés után nem sokkal,dícséretes.minek köszönhető?Látom a gépet az egyik fotón,Black magic vagy mi a neve??
néztem az ikrecskéket,nagyon cukik
egy fiu egy lány,de jo ,gyerekkoromtol 2 gyereket szerettem volna,ami meg is van,de ha egykalap alatt le lehet szulni oket tokjo
Szia !
Még nem próbáltam megfordúlva a taposón.Az miért jó?
Te hányszor taposól egy héten?
Sziasztok!
Én is taposógépezek itthon.Szoktam én is úgy,hogy előredőlők.Nagyon kemény a popsinak és akkor jó ha érzem,hogy csökken a pulzusom.Pár perc így előredőlve és a pulzus tuti az egekben lesz..
Lecsot és milánoit föztem!Megették!Én kis naiv azthittem ma nem kell fözni!:))
Nállunk u e van mint nállatok!Csak finom legyen!Ja és én cipeljem haza a hozzávalo!:))
A soskát csak ugy zölden,nyersen szeretjük!Bableves mulhéten volt!Az uram imádja!Én meg nem ehetem azt se!Szerintem ha a nagylányom hazaér a sulibol,megfüzöm,hogy cangával menjen el a pékbe!És csinálok krumpli és vegyes fözeléket fasirtal!
ez az állando fozés az agyamra,nemis a fozés hanem kitalálni ,hogy mit,mert ha megkérdezem nekem mindegy választ kapom vissza!és ha olyat fozok ami nem tetszik akkor fintorogva megkérdezik "az van enni"?
ma soskafozeléket foztem
tegnaprol meg van csulkos=bableves
És szabad kérdezni milyen céget alapitasz?
A sok rohangálás ,ügyintézés nagyon kitudja venni az ember erejét!
Sziaszok Lányok!
Jo téma!Nem tudtam menni vérvételre,mert olyan migrénre ébredtem fél4 körül!Jol kiháytam magam és idáig aludtam!Mostmár csak a fejem fáj!Meg nagyon punnyadt vagyok!
Tegnap föztem két félét is,hogy ma ne keljen!Erre mindent megettek és amit meg nem azt az uram elvitte reggel!Most fogalmam sincsen mit csináljak!Nem sok minden van ithol!
vagyok én csak mostanában meló után mindig van vlmi, este meg már arra van csak energim hgy aludjak.
Most meg futottunk egy kört a fônökkel a bkv miatt, nem akart minket elengedni de kedves kollégám 15 perc alatt meggyôzte :D. Király!
Amúgy meg éppen céget alapítok napi 8 órás munka mellett... je! Az élet szép! :) már van névjegyem :D
milyen gyogyszert szedsz?
nekem akkor fájdul meg a fejem,ha fuj a szél,pláne télen,ha kimegyek a meleg szobábol a hidegbe
na meg akkor ha már régen .......a párommal:)))
micsoda fantázia hát ezt meg honnan pattant?:)))
felkéne minket venni videora mit meg nem csinálunk,hogy szépek legyunk
és az milyen izmot mozgat meg?