Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Hát nem hízok :D. Ez is valami. -2 kg-nál tartok. Majd lesz ez jobb is :)
ma elosszor nevettem egy jot ezen az urhajos cuccon
:)))
Hogy megy a diet csaj? En tegnap este benyomtam par rolettit, olyat, ami mogyorokremmel van toltve, de mivel ezt 6-kor tettem, maea lement 30 dkg :) Azon gondolkozom, hogy nem fogok ilyen drasztikusan lemondani a szenhidratrol :)
Én csak a felsötestemre rakok!De szerintem nem árt!Nem kell megszoritani nagyon,csak hogy kényelmesen feszes legyen!Pl.letudjál ülni!
Ez a folpach nem árt a viszérnek, hajszálérnek? Vagy annyira azért nem szorítjátok meg?
Mennyi ideig van rajtad a fólia?
Hát az tuti jol néztél volna ki alufoliába!:)))
Én most is bevagyok tekercselve "persze folpakkal" a szaunaöv alatt!
Paprikakrémet kenek alá,de épp most ajánlották,hogy vegyek szűztea krémet!
Bár végül is nem próbáltam ki, de arra a meggyőződésre jutottam, hogy az átlátszóra gondolsz, azaz mifelénk folpachnak hívják. Persze azért a fantáziám megindult. Elképzeltem magam a fóliába becsavarva, minnt egy űrhajos,és csörgök, zörgök! A lányommal jót nevettük a gondolatmeneten! Szóval jó volt futni. Ma pihi, azaz pihentetem az izmokat, majd holnap szeretnék újra.
Sziasztok Lányok!
Nagyon szépek a virágok és az udvarotok is tök jonak tünik!
Szégyenlem magam,de én nem tudom a virágok nevét!Tavaly ültettem kintre is elösször!Még kell vagy 2 év,hogy totál rendbe legyen az udvar!
Képzeljétek,ma kaptam magamra fürdöruhát!Ugy örülök!
Szia Timike! Igen, van Rossmann! A dm-et tudod hol van? Vagy a belvarosi kavezot? Van a mozi utcajanak a sarkan egy adidas bolt es amellett van a Rossmann. Biobolt meg a piac utca sarkanal van, ahol az oras is. :)
Hello Lanyok! Ez mar a masodik nap, hogy total el vagyunk csuszva. Marci koran felkel, es kb masfel ora mulva visszaalszik (mire persze en is), es negyed 12-kor kelunk! Mindenkinek ilyen gyereket kivanok :))
És az lettél? Barátnőm egy időben ilyen szaunanadrágban aludt. Aztán mondtam neki, hogy legalább alvás közben hagyja a "kis" testét regenerálodni.
A lentinél azért többet akartam írni xDD. Én befóliázva aludtam régen :D azt mondták attól feszes leszek :D
Kriszti,ha végre már hajlando leszel felébredni,vagy nemcsak a férjecskéddel foglalkozni,akkor megírhatnád nekem hogy Esztergomban van Rossman vagy biobolt,és hol?
Sziasztok! Bocsi csak tegnap dolgoztam, meg a konzulensemnél voltam. Szóval kedves Kismazsi:)! Fólia, frissen tartó fólia. Az az átlátszó. Nem szokott zavarni, csak jó erősen meg kell húzni, hogy szorítson. Úgyis engedni fog, ahogy mocorogsz benne:). Ugye hogy jól esett futni? Nekem általában az jön be, hogy 1-1 napot beiktatok pihenőnek. Szóval ha ma jó lenne, akkor se mennék el...szerencse, hogy ilyen "szar" van...:S
én már itt vagyok csak nem szolok ne vegyetek észre:))
Írd be a google-ba, biztos sok hasznos tanácsot találsz a gondozásáról
igen
mondta már egy ismerosom is csak nem volt benne biztos,de ha már ketten mondják...
Megtaláltam a hivatalos nevet:
PAPUCSVIRÁG (Calceolaria herbeohybrida)
Azt javasolják, hogy az elnyílt virágokat mindennap szedjük le, ezzel ösztönzöd újabb virágzásra!. Csak ennyi tudok segíteni!
Bocs, javítok: papucsvirág
Nagyon szépek a virágaid, a sárgás-pirosnak, ha jól emlékszem papuscvirág a hétköznapi neve!
Én már habzsolhatok a finomságból:retek, újhagyma, saláta. Anyósom fóliája gondoskodik az egészséges, korai zöldségek fogyasztásáról.
igen
feltettem egy aranyos virágomat kukkancsd meg!
esetleg ha ismered megmondthatnád a nevét
Sziasztok!
Nagyon felvagyok túrbozva!FUTOTTAM!
A délelőtti szép idő hatására eldöntöttem, hogy ma futni fogok, és bár munka után elbizonytalanodtam, hogy elinduljak-e, de végül is győzőtt az akarat. Kb. 20 perc, 1perc futás, 1perc séta. Nagyon kellemes volt így, nem szúrt az oldalam, és jól esett. De jó!!!
Foliám az nincsen!De nem is akarok!Elég vlt a suliba!
Én kb a felét fogom ültetni!Az is böven elég!
Neked van foliád?
nekem is 1 hét múlva lehet enni az újhagymát
én sem sokat ultettem,40 drb paprika,15 paradicsom és 5 szál uborka,dupla sorba raktam és 1méterre egymástol
van foliád?
Az én családom most fejezte be a vacsit!
Mennyit szoktál belöle ültetni?Én holnap veszem meg de nem sokat,mert tavaly is annyi volt nem gyöztük enni!kb 1 hét és az ujhagymát lehet enni!tök jo!:))
na elultettem a paprikat,paradicsomot,uborkat
nagy kertész vagyok ám én:)))
hol vagytok vacsorát készítetek kedves uratoknak??
az enyém alszik mint a medve:((
na még csak azt kéne!
most kell hogy megjojjon,még el sem felejtettem a szulést most ez nem hiányzik,meg tudom,hogy nem vagyok az danám van
tudom avval is teherbe lehet esni,de nem
További ajánlott fórumok: