Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Azt ne!!!Imádom a piciket,mig picik!
De amugy se tudnám kihordani a dokik szerint!Már meghalt egy babám és eggyet elkellet vetetnem,mert beteg lett volna!Ja és fiuk voltak mindketten!
Az volt még nagyon jopofa mikor a pici lányom elöadta az oviba,hogy kell a tetkot meg a piercingeket csinálni!Azzal fogadtak!
A nagylányomnak mindig mondják,hogy milyen jo neki,hogy engedjük az ilyen dolgokat!De ö ezt nem értékeli!Neki ez természetes!
Annyira nem vagyok vad!De imádoma tetkokat,meg a testékszereket is!:))
Amugy az összes tetkomat az uram csinálja!Az ékszereket meg egy haver!
Az a baj a tetkokkal,hogy kettö nincsen befejezve,mert ugy fáj!
olyan a hasam mintha fel lenne turbozva
már betegesen nézkelem magam a tukorben
semmit nem fogytam,ha leulok olyan vagyok mint a torok basa
ha fényképezkedni kell jol behúzom a hasam
nyakunkon a nyár,majd valami nagyobb furdoruhát kéne venni ami lotyog rajtam és akkor majd fogják mondani hú de lefogytál nem vagy te beteg?:)))
Próbáld meg a citromot-tényleg jó-és nagyon meginditja.Ha viszont csináltad és megállt a dolog, akkor azt hallottam, hogy 1-2 napig normálisan kell kajálni-és utána ujra nekifogni a fogyinak.
Van itt egy csajszi-ő a hét egyik napján teljesen normális ebédet evett-szerintem ezért nem volt leállása bár a mesi bekavarhat.
Nekem meg hetek óta nem ment le centi!Elötte meg elég sok!
Nemtudom mit kéne csinálni!Ha keveset eszek leáll az anyagcserém!Ha többet akkor nem fogyok!
én megvígasztallak,nekem 2 hét alatt semmi nem ment le!1=2 centi csak
így életem végéig fogyokurázhatok addigra talán lemegy
valamin változtatni kéne de nem tudom min,még nem jottem rá
segíts istenem:))
Mások vigasztalnak!De szerintem ekkora sujnál ami nekem van mehetne több is le!
Te nem bagy kicsit szomorkás ettöl?
Sziasztok Lányok!
Itt is szép idö volt!Ugy 1 órával ezelöttig!Azóta esik!És a ruhákat meg kintfelejtettem!Most rakhattam be öblitésre!:((
Voltam reggel vérvételen!Ügyes volt a csajszi!Utána meg elmentem babázni unokatesomhoz!Jo volt,kicsit elfáradtam!Még jo hogy hazahozott!
Megmértem magam!És szomoru lettem!Két hét alatt majd 2 kilo ment csak le!remélem nem marad ez igy!
Szióka!
Még nem altatom, mert délelőtt van!!
De hamarosan távozom, ma 11-re megyek, így egy kicsit kihasználom az alkalmat, és bekukkantottam!
Gyönyörű idő igérkezik felénk, remélem délután is megmarad a napsütés, mert elkapott a futás utáni vágy! Na és ezt ki kell használnom, mert ilyen nem gyakran van!!
ugyes vagy,nincs is szebb egy reggeli futásnál
már aki szereti,hát én nem
Szép reggelt mindenkinek,mert szép!!!
pimpi gyorsan menj ontozd meg a virágjaidat nemhogy kiszárádnak!!:))
Kriszti te meg ne lustálkodj,aki éjjel legény legyen nappal is!!:))
kismazsi már biztos az oviban altatja a gyerkocoket énis elaltattam az enyémet,vagyis feltettem toltésre