Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
fogcsiszolásrol mára elég lesz,most már énis tudom milyen érzés az.
hiányzik egy fogam és mufogat mentem csináltatni ma,azt mondja a doki le kell csiszolni a mellette lévot és ahhoz csatolják majd,beultem a székbe és finoman kozolte,hogy most beadja az inekciot
inekciot??? kérdeztem vissza ijedten
miért annyira fog fájni?
á nem.
hát azért nem volt kellemes sem
értem sajnos
és sajnálom
és a párod tudott rola?
és tortént koztetek valami?
ha a kérdéseimre nem szeretnél válaszolni,akkor nem haragszom meg,de neked is jobb ha beszélsz rola
Az 5kg nem is olyan sok plussz! Szerintem tudatosan tervezd meg előre a napjaidat, mit fogsz reggelizni, ebéd, stb. Nekem az mindig beválik, ha előre eltervezem, sőt pl. bevásárolom a hozzávalót pl. a következő napi fogyis ebédemhez.
Valahol el kell kezdeni. Hidd el csak az első pár nap a nehéz, amint egy kicsi pozitív élményed van, egyből fölpörögsz, és még több erőt merítessz a folytatáshoz!!
Az egy óra mozgás tényleg nem semmi, gratula érte!
Remélem egyszer eljutok én is erre az időtartamra!
Ez tök jo,hogy igy ment veled!Biztos nagyobb volt az eröd is igy!:))
Görkori!Tavaly megvetették velem a lányok!Nem nagyon probálkoznak!Szét is vet az ideg,ezért adtam ki 24ezret!De gondoltam ha tetszik és akarják,legalább mozognak kicsit!AZt gondoltam jobban fog menni nekik!Én még versenyekre is jártam "fiatal koromba".:)))))
Sziasztok! Végre én is ideértem!
Tegnap hazajött a párom Belgiumból, így egymással voltunk elfoglalva, rengeteg mesélni valónk volt.
Elmentem tegnap futni is, egyre jobb, pedig én ezt soha nem szerettem, de most jól esett. És hogy ne unatkozzak, a lányom is elkisért, igaz ő görkorival kisért. Figyelte az órát, s jelezte hogy mikor kell sétálnom, mikor futnom.Jó volt!!
Amugy nagyon kivagyok akadva!Rossz lett a laborom!A hugysavam mégtöbb mint volt és ami rossz volt az is maradt!És a cukrom is határeset!Évek óta nem volt ennyi!És pont mikor fogyok!Hát beigazolodott,hogy ettöl voltam annyit rosszul!:((
Kiváncsi vagyok mit fog mondani a doki!Én már fél éve betartok mindent amit elöírt!És másfél honapja még fogyozok is!
Nagyon szeretem a páromat!De nem vagyok igy 14 év után szerelmes!
Sajnos pár éve meghülyültem és megszerettem valaki mást!Aki ráadásul oda volt érem!De soha nem kockáztatnám a párommal az életünket!Mert jo vele és szeretem!Ez fontosabb!És igy a gyerekeimnek is tökéletes!
Nem mondom,hogy nem szeretném mégegyszer érezni amit régen!De nekem ö kell és vele meg már nem lehetne azt éezni!Nemtudom érthetöen írtam e le?
hoho
itt egy érdekes téma,persze ha akarsz rola beszélni
a szerelem az szép ki az aki nem szeretné újbol átélni?és miért nem?mindennek van oka!
nekem már nagyon sok fogorvosom volt
a gyerekfogorvos akihez kotelezo volt járni 18 éves korig a diákok réme volt,ha nem nyitottad ki a szádat még meg is pofozott,rettegtunk tole
aztán elkezdtem felfedezo útra járni egyik fogorvostol a másikig,mígnem megtaláltam az igazit
mindig is féltem a fogorvostol,a legrosszabb az volt,hogy a vároteremben orákig kellett várni és a furo kihallatszott nem egyszer elmenekultem onnan
a mostani fogorvosomtol nem félek,nincs annyi fájdalom nincs várakozási ido és kedves is
Értem :).
Azt hiszem ma veszek egy új aerobic cuccot, hogy legyen ihletem a mozgáshoz :D (dejó érzés hogy ma nem mentem dolgozni x))
Csak most olvastam vissza hogy mindenki milyen szerelmes :).
ÉNISÉNISÉNIS!!! Hamarosan 2 évesek leszünk, 2 éve élünk együtt, és 2 éve vagyunk totál egymásba bolondulva, minél régebb óta vagyunk együtt annál jobban szeretjük egymást :)... még tudnék áradozni :D