Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
OLSEN
MARY-KATE
most olvastam a lányom poszterjén
Francba :)
Írd be jobb oldalt a keresőbe hogy fekete magasnyakú body és kettőt fog kidobni. Azok közül az első lakk :)
Hát szia barátnom!
Nem fogod elhinni,de ez nekem is eszembe jutott,sot ma is azon morfondíroztam,hogy lehet egyszer osszefutunk a tescoban,még le is játszottam a szitut,hogy meg e ismernélek?
én 18 évesen mentem férhez,terhes voltam.7 év után elváltunk.
A párommal már majdnem 6 éve vagyunk eggyutt,vagyis 25 éves koromtol,nem vagyunk osszeházasodva
58-59kg vagyok,szoval nem fogytam semmit és minnél jobb ido van kint annál rosszabbul érzem magam a boromben és idegesít,hogy akkora hasam van...utálom,de azért amennyire csak tudom behúzom,a látszat csal
de mit fogok csinálni bikiniben?képes vagyok ám a szégyenloségre is és majd xxxl-s félujjukban fogok szaladgálni.
21 eves voltam akkor, es 25, amikor elvaltunk. Elkoltoztem tole majusban, augusztusban ismerkedtem meg emezzel :)) Nincs gyerek az elso hazassagbol. Es igen, ossze vagyunk hazasodva! Ti? Ha jol emlekszem, ti nem, ugye?
Tegnap voltam a Tescoban es eszembe jutott, milyen buli lenne, ha veletlenul osszefutnank :)
Te hany kilo vagy csaje?
Hát Mary-Kate az avicc, hogy azon képen "csak" 65 kg voltam. Aztán januárban volt 2 szigorlatom is, és Én tanulás közben előszeretettel nassolok...kb 67-ről indultam, amikor elkezdtem a fogyót.
Ugye Én most többet eszem, de mégsem...mivel pár napja olyan rossz a gyomrom. Több jön ki, mint ment be...széééppp
mik derulnek ki?!
te már voltál férjnél?mesélj hány éves korodban házasodtál?miota vagy emezzel?
nem szuletett gyerek elso házasságodbol?
mostani pároddal ossze vagytok há...???
Jo hogy igy tudtál váltani!Lehet ha biztonságba éreztem volna a másik mellett magam és a lányimat én is váltottam volna!De az eggyütéléshez kevés a szerelem!Mint írtam ö még nagyon fiatal,nem is vagyok benne biztos,hogy ha összeköltöztünk volna tudta volna nekem huzamosabb ideig nyujtani amire vágyok!Ez igy nagyon szép volt és még mostis jo ha összefutunk!De elég ha beszélünk,nem akarom hogy ábrándozzon rolam!
Én szeretem a párom!És azota miota ez történ velem csak közelebb kerültünk egymáshoz!Pedig ö nem tud semmiröl!:))
ez azért nagyon rossz lehet,hogy csak gondolatban lehetsz vele
biztosan sokszor ábrándozol milyen is lehetne
nem szeretném átélni,erre még tanácsot sem lehetne adni,de te neked nem is kell,te nagyon is jol tudod,hogy mit akarsz és hogy mi a helyes út
Menj el egy fittness órára, ahol az edző kihajtja belőled a lelket. Olyan volt az egész mint valami tánc. Nem is tudom leírni hogy mennyire nagyon élveztem. Mindennap tudnám csinálni. Sajnos lehetőség nincs rá :(. Ma szabadságon voltam. Máskor meg nincs step aerobic csak korán, amikor én még dolgozom, később meg csak erősítés van. Azt is szeretem, csak az nem kardió.
Ma kaptam egy fétis ruhát páromtól. Hasznos kiegészítő szeretkezéshez. Hát 64kiló ide, 64 kiló oda be kell vallanom hogy kurva jól állt rajtam, és ami utána jött... hmm... soha ilyen jó még nem volt :D
A párom semmiröl nem tud!Felakasztana és öt is!De nem is szeretném ezzel bántani!Nem érdemelné meg!
Kár volt hajlani felé,mert a mai napig gondolunk egymásra!De nem érné meg!
Szeretem a párom és ez a lényeg!:))