Fogszabályzó (beszélgetés)
:_DDDDD
úgy látom, pár embernek beragyogta a napját dr. Teremtő :):)
lehet, hogy hosszú, de a gép megjegyzi! :)
hát halljátok, meg voltam lepődve. délelőtt nézegettem a fogaimat és az egyiken látom, hogymár picikét elmozdult! és nem csak képzelődök, tényleg! hihetetlen! remélem is, hogy hamar besorakoznak, de még így is 1 évet mondott a doki.
kismo:
aztán ha elegen leszünk, akár el is mehetünk egy csapattréningre.. csak nehogy úgy járjunk, mint a Csapatleépítés c. filmben :D:D:D
Sziasztok
jól elvagyok tünve
fájnak a fogaim főleg ha futok
jobb oldalon a kettes hármas és a négyes fáj legjobban
jövőhét pénteken megyek vissza a fogászatra
na, vééégre!:)) Már azt hittem, elnyelt az új lakás..;))
hááát, a résem sztem növekszik..:(( a "leszerelésem" előtt már szinte alig fért be a nyelvem éle (vagy micsodája..:)), most meg lazán-simán..:S Viszont az ívem ugyanannyira lóg ill. nem lóg ki, mint közvetlen az aktiválás után.. Szóval nem igen értem a jelenséget - lehet, hogy a 3-asok mentek csak előrébb (de ott meg nem látok és érzek rés-csökkenést).. gőzöm nincs, de már nagyon mennék vissza, hogy "Állítsááák meeeg!"..;)))
Viszont jó hír, hogy Nálad továbbra is zajlik a fog-verseny!;) Mi ez a kráter-csinálás..?:O Nekem meg ilyenem nincs..:)
Ez a szájbelső rágás lehet ám, hogy alsó-felső foxis jelenség.. szerintem, amíg nem volt alul én sem csináltam.. de már nem emlékszem, mióta művelem.. érdekes élmény mindenesetre, hogy képtelen vagy nem megharapni magad belülről..:DD
Ööö, Casia, szerintem kicsit pihenjél le, keresd meg a bogyódat, ami elgurult, tedd félre a lektorálni valót és jógázzál egyet. ;D
Gratulálok, azt hiszem megnyerted a hónap legpihentagyúbb hozzászólásáért járó AranySzabolcs díjat! :D
Itt vagyok Katám! :) Ez a rés-visszanövés nem hangzik túl jól. Nem csal a nyelved?
Nekem szerintem a jobb hármaskám belendült és utol akarja érni jobbos tesóját a réseltűnési-versenyben, mert kicsit érzékeny és ismét krátert csinál a szám belsejébe.
Hogy Ti miket csináltok? A hátsó fogaitok közül rángatjátok ki a szátok belső felét? :O Ezt én még nem tapasztaltam szerencsére.
:D:D:D:D
Én már csak annyit tennék hozzá: bravúros és zseniális! :))
Le a kalappal előted :D!!! Nem vagy semmi :P!!
Hangosan én sem röhöghetek, csak úgy teszk mintha meg akarnák fulladni a keksztől, amit épp rágcsálok :)!!
Kiváló munka!!! :))
:DDDDDDDDDD
Casia, Te nem vagy nooooormális!:DDDD
és nem tudok hangosan röhögni, mert körülöttem mindenki elmélyülten dolgozik - vagy legalábbis úgy csinál, mintha..;)))
Ez a Fogszabis Biblia Új Testamentuma!:DDD Ezzel kellett volna annó indítani ezt a fórumot!:)))
Fogalmazás: 5*****
Helyesírás: 5
Külalak: 5 (feltűnően egyenletes és egységes az írásképed!:D ügyesen csinálod!;))
Épp egy teremtésről szóló cikkhez értem, és elszabadultak a gondolataim...
Kezdetben vala káosz és sötétség. És a Doktor szóla: "Tátsa nagyra, kérem!" És lőn a rejtett világnak feltárulása. És a Doktor szóla: "Nem jó ez így, bogaram!" És kezdődött léte a Breketteknek és az Ívnek, és a Doktor parancsolá nekik a káoszt renddé alakítni. És látá a Doktor, hogy valami hiányzik, és formált vala porból és vízből Harapásemelőket, és helyezé azokat az alsó hatosokra, és parancsolá nekik a két fogsort egymástól távol tartani. És látá a Doktor, hogy ez így jó, megpihen és mondá: "Na, bogaram, öt hét múlva találkozunk." És a világ várja a Doktor újbóli eljövetelét...
:D Dettó! Ezt én sem tudtam volna jobban leírni! :))
Szájbelső összecsípés-> próba az "elengedésre" belsőleg-> kudarc lévén külső segítség a "bentragadt" rész kiszabadítására :)))
na, ilyenem nekem is van..:D bár véraláfutást még nem láttam..:O (majd szemügyre veszem, ha tükör közelbe kerülök..;))
Nálam volt már, hogy kívülről a kezemmel "húztam ki" a hátsó fogaim közül az arcom belső részét: összecsíptem és kijjebb (ezt hogy kell írni??:O) rángattam, mert máshogy nem sikerült, állandóan ráharaptam..:D
:DD csupasz Szabival elvagyunk - én ruhában, ő anélkül..:D a segédeszközök kiiktatása óta kicsit sivárabb az életünk és szerintem ellentétes erők is működésbe léptek.. remélem, túljutunk a krízisen okt. 24-én és kapunk új gumikat (füzért)! Úgy mégiscsak biztonságosabb az együttlét!;)))
Annnnyám, ez milyen szexista felhangú hozzászólás volt!:DDD
Ja, képeket nem csinálok most, semmi extra változás a 6 hónaposhoz képest.. csak a nyelvemmel érzékelek némi rés-visszanövekedést..:S
Még szép, hogy Veletek maradok ;) :D!! Nem szabadultok meg egykönnyen tőlem :P!!
Szerintem nekem a nagy beleharapás még a szabi levételét követően sem fog menni egykönnyen, de majd mindent sorjában és apránként :)
Amúgy meg én is jobbulást kívánok Neked, remélem mihamarabb rendbejössz :)!!!
Sziasztok!
Kata, köszi a kérdést...hááát... rendesen sajgok ettől a gumi-rengetegtől... :)) Mondhatni az összes fogam fájdogál... főleg alul, ahol bal hetestől hármasig, és bal kettestől jobb kettesig fut a gumiláncocska :), és furi, de tovább is érzékeny, ahol már nincs plusz kütyü.. :))
Mindegy, túlélhető, tudom, hogy egy-két nap és jobb lesz :D
Igen, a Mobilgumikát továbbra is jobb alsó hatostól kell felhúznom a jobb felső hármasra. :)
Szép napot! :D
Sziasztok!
Korall: két hét? A nehezén túl is vagy! Most komolyan! Nekem beleszokni volt a legrosszabb, utána már... :-)))
Szyra, köszi a jókívánságot, rámfér... de legalább a megfázás már múlóban! :-)
Kismo! Mikor jön el a beleharapós időszak??? Én már nagyon várom! Ugye nem a válásra gondolsz? Hm, a kenyérbél már megy... :-) Ó, úgy, de úgy irigyellek!!!!! Tudom, leírtam már vagy százszor... Ugye a válás után is velünk maradsz? Ugyanolyan kíváncsi vagyok a "visszaszokás" heteire, mint a ki8csipkézett szájbelsőkre! Biztos rengeteg élménnyel gyarapodsz az elején...
Kata, mi újság a "csupasz" Szabiddal? Hm... képek? ;-P
Jó reggelt!!
Korall: igen, jövőhét szerda a nagy nap :)!! Pontosan másfél évig volt fent! Neked meg gratu a megszokáshoz és a két héthez ;)!!
Szyra Drága köszi a visszaszámlálást :), és örülök, hogy szépen záródnak a réseid :)!!
Kata: ha gondolod, én kölcsönadhatom az én kampós brekijeimet ;), van egy jópár belőlük :P
Foximaxika: üdvözlet a fogszabisok táborában :D!!
Ez már tisztára olyan, mint valami csapatépítő tréning :P
Vircus: ajánlom a körtéhez a kést ;) Szeletelés-szeletelés :D Nyugika, majd eljön egyszer a beleharapós időszak is :) Amúgy reggelre nekem is kicakkozta szabolcs alul a szám belső felét :(, mondtam is neki, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban: jövőhéten végleg elválunk :P :))))
Sziasztok!
Szyra, hogy vagy ma reggelre? MobilGumit ugyanabban az alakzatban kell használnod, mint eddig? Vagy van esetleg új "figura"..?;) Hehe, lehet, hogy Rádszerelték amit rólam leszedtek - mindenesetre, látom, szépen "felékszereztek"..:DD
Oh, akkor nekem is lesz majd "kampós-brekim"..?!:)) (bárcsak ott tartanánk már!;))
Korall: látod, hogy lehet élni vele?;) szerintem egyébként - sajnos - az, hogy 12 éves korára a barátnőd kisfiának szépek a fogai még nem garancia a későbbiekre..:( Hiszen elég 1-2 rosszul kinőtt bölcsességfog 18 körül, és szevasz szép fogsor..:(( (hacsak nem kapják ki a bölcsi fogakat, amint már látszik, hogy ferdén kezdenek nőni..)
Foximaxika: üdv itt!:) húú, de hosszú nevet választottál Magadnak..;))) Megnéztem a naplódban a képedet, elég jó "polpozícióból" indulsz, gyorsan be fognak sorakozni!:)
Sziasztok!
Korall: gratu a két héthez! De méginkább ahhoz, hogy ilyen szépen megszoktad! :) Várjuk majd a képeket...
Casia: jobbulást Neked, persze, jó, hogy Nálad az igazság :), de azért még sem... :(
Foxi: üdv. köztünk, én is a visszaolvasást javaslom (ha van néhány heted rá.. :D), biztos sok kérdésedre találsz választ! :))
Kismo: akkor folytatom a visszaszámlálást :D már csak kilencet kell aludni.. :))
Na, és akkor rólam pár sort: ma voltam aktiváláson, túl sok minden nem történt, kicseréltük a szokásos gumifüzért a résemnél, kaptam pluszba kettőt alulra (már kicsit érzem, hogy vigéckednek :)), és Mobilgumikát is továbbra is használnom kell, úgyhogy el vagyok látva most gumikkal rendesen.. :)) Te, Kata, nem lehet, hogy a Te levetett bigyóidat kaptam meg én most? :D
Egyébként szépen zárulgat a résem, ez a mobil gumi sokat segít, 1-2 aktiválás és végre passzentos lesz. :)
Ja, Kata, megkérdeztem a "kampós" kérdést is, jól sejtettük (na nem a hegesztési manővert :)), új, pöckös breki kerül a régi helyére, ha szükség lesz rá! :D
Szép estét Mindenkinek!
Halihó!!
Üdv a rajzfim figurának:)!
Jelentem az éjjel a nyelvemeta gyűrűm kicsépkézte.az fájdogál de egyébként jól vok:)
Jaajj kaptam egy körtét.Tök megörültem neki, de aztán rájöttem hogy ezt nem fogom tudni enni:)Azért nyamnyogtam:)
Milyen jó is lesz ha már bele tok harapni az ilyesmibe mint a tipikus fogkrém reklámokban:)
Sziasztok! Jelentem ma vagyok két hetes. Mára már észre sem veszem a Szabit a számban. Már nem töri fel a gyűrű a nyelvem (miután lecsiszolta a dokinő ) és már harapni is tudok, elmúlt az érzékenység a fogaimban. Azért a rágcsi az jobb oldalon történik, mert a balon nemigen tudok. Na sebaj. Bocsi a képek még a habokban vannak, ugyanis eltettem jó helyre a féncsim áttöltőjét. De majdcsak előjön.
Kismo már hamarosan leveszik a fogszabit? Mennyi ideig volt fent? Irigykedem, de azért kitartok. Holnap viszem a csajosomat is fogszabályzásra, de olyan hülye az a doki, lehet, hogy átviszem az enyémhez. Minél előbb el kéne kezdeni neki. A barinőm fiának is elkezdték hamar az éjszakaival és mára 12 évesen már szép fogai vannak. Igaz majd három évig volt neki. Bár sztem nem hordta rendesen és azért tolódott el. Vagy az ilyen sok lenne? Na mind1. Majd holnap megmondja a doki.
Legyetek jók! Az újaknak üdv a csapatban!
nem mostanra gondolta a rágást, hanem ha elmúlt a fogfájás :)
persze most az jó kérdés, h a szájfájással mi lesz. egyk. eddig nem törte föl.. nem mondom, h jó érzés, de annyira nem vészes, sztem ha így marad, kibírom mindenféle segédeszköz nélkül :D