Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2493. Korall
2007. okt. 15. 17:55
Ma felhívott a dokinőm, hogy inkább menjek a héten, mert a jövő hét az nem jó neki. A bal oldalon úgy fájnak a fogaim, először azt hittem, hogy lyukas a gyűrű melletti, de aztán szépen jött előre a fájdalom a szemfogak felé. Ez jó jel? Néha szokott ropogni is a fogam, ahogy az ajkammal tolom befelé. Tiszta hülyeség, mi?
2492. sophie007
2007. okt. 15. 14:14

sziasztok....!!!!

lágy erőkkel működő fogszabit szeretnék a közeljövőben....egyenlöre még ott tartok,h. a neten nézegetem a fogdokikat, de többség pesten van, ami nekem elég macerás lenne...és többségben elég drágák a kezelések..ha valaki tudna címet küldeni, azt megköszönném....mosonmagyaróvár,győr és sopron jönne számításba.....

2491. zazubaba
2007. okt. 15. 13:52
Miért ne érné meg? Nekem mondjuk nem volt sok gond a fogammal, de marhára élvezem a fogszabimat!! Na jó a mai baleset nem túl jó, de megoldjuk!! :)
2490. kismo (válaszként erre: 2488. - Foximaxika)
2007. okt. 15. 13:41
Még szép, hogy megéri :)!!! Miért lenne baj a fogszabi hordása miatt? Ne butáskodj :D, nem fognak kihullani a fogaid :))
2007. okt. 15. 13:03
izé..skacok.. :D
2007. okt. 15. 13:02

tegnap este azt álmodtam, hogy kezdenek kihullani a fogaim.. nem gyökerestül, csak a tetejük.. de min.6 kiesett az alsó fogsorból..

néha a hozzászólások után elgondolkozok, h valóban megéri megcsináltatni.. mármint nekem. még nem volt baj velük, "csak" tisztítani volt macerás (vagy épp lehetetlen) 2 fog között. persze ebből lehett volna baj is később.. de mi van, ha pont a fogszabi hordása miatt lesz baj később? ejj... mondjátok, srácok, ugye megéri? (most csak én agyalok ilyeneken?)

2487. zazubaba
2007. okt. 15. 12:36
És pont ma vagyok két hónapos!!! Szép kis ajándék, mit ne mondjak!!! :(
2486. zazubaba
2007. okt. 15. 12:33
Hoppá... Megmostam a fogam, még több darabka jött, gondoltam megcucálom a cucáss fogkefével, hát egyből kijött egy nagy darab ragasztó a gyűrű és a fogam közül. Már mozog is rendesen a gyűrű, szóval holnap reggel doktor néni lesz... :(
2485. kismo
2007. okt. 15. 12:14

Sziasztok!

Zazubaba: én is azt mondom, mint Kata, hogy nics nagy vész, csak a ragasztó darabkák bukkannak fel, attól még nem fog leesni a gyűrűd!! Nekem is volt ilyen az elején, de ha nagyon izgat, akkor egy telót megér :)!

Mukli: fel a fejjel, nem lesz semmi gond :)!!

Fúú, már csak két nap a válásig :D!! El se hiszem!! Azért Szabolcs a hétvégén ismét alakított egy nagyot, ugyanis alul ismét mély barázdákat hagyott a szám belső felén, ami sajgott rendesen! De Meridollal öblögettem, és mára rendbe is jött :) Nagyon kiváncsi vagyok, hogy hány fogam sínylette meg a fogszabis időszakot lyukacska fronton, de nagyon remélem, hogy a front fogak korrekcióján kívül más nem igazán kellesz csinálnia a jövőhéten a dokimnak :)!

Peter: mizuújsi?? Jóó sokáig tart a visszaolvasás :P? Vagy talán ismét Szabinát szerelgeted :D ;)?!

2484. cskata (válaszként erre: 2483. - Zazubaba)
2007. okt. 15. 10:29

szió!

Ragasztó darabkák nálam is kerültek elő innen-onnan, nem hiszem, hogy vészes lenne! (bár nálam az alsó hatosokon van (volt!:D) 1-1 "ragasztó-gumó", ami harapásemelő funkciót tölt(ött) be és az tördelődött széjjel fokozatosan..)

Neked van ilyesmid esetleg?

Ha nagyon nyugtalanít, hívd fel a dokidat és kérdezz rá - de szerintem kibírja a jövőhétig!;)

2483. zazubaba
2007. okt. 15. 10:13

sziasztok!

Azt hiszem vmi gondom lesz, vagy már talán van... Reggel vmi fehér kerámia szerűséget éreztem a számban (pici darabkát) és mindig jön egy-egy... Ugy látom mintha a gyűrűm alól jönne a ragasztó amivel oda van rögzítve. Lehetséges h az málik darabokra? Elvileg jövőhét szerdán kellene mennem aktiválásra. várjak addig vagy holnap menjek oda hátha nagy baj lesz belőle? Volt hasonló baja vkinek?

2482. P-ter
2007. okt. 15. 09:41

A REACH szájöblögető cucc (nagy Anti-plaque felirattal az üvegen) nagyon bejött nekem, főleg a mák eltávolításában hasznos, sajnos az fogkefével elég bajos lenne eltüntetni. Mondjuk fogszabályzóval mit nem az?

Talán a tejbegrízt:))

2481. Casia (válaszként erre: 2465. - Mukli)
2007. okt. 14. 20:21
Hé, Mukli, ne törj le! Biztosan meg fogják találni az okát! Nyugi! Örüljünk annak, hogy az eddigi tesztek negatívak lettek! A belgyogyóm mindig úgy kezdi a mondókáját, ha valami negatív: "Van egy jó hírem!" Szóval eddig csak jó híreket kaptál! :-)
2480. Casia (válaszként erre: 2479. - Cskata)
2007. okt. 14. 20:18

Hja, vagyunk mi, a pöcketlenek, és vannak ők, a pöckösök! :-D És ők nemsoká pöcketlenek lesznek, mi meg pöckösök! :-DD Bár azt megkérdezném, hogy is váltogatják egymást a pöckös és pöcöktelen állapotok... de inkább nem elég nyelvtörő volt ezt még kigondolni is...

Boldog hónapfordulót, Fogszabis!

Ja, képzeljétek, az egyik ismerősömnek elmeséltem a legutóbbi teremtős-agymenésem. Elkérte a szöveget... sztem a borongósabb időkre. :-)

2479. cskata
2007. okt. 14. 19:29

Sziasztok!:)

Na, látom már, hogy szinte mindenkinek van pöcke, csak nekem (meg Casiának..:D) nincs.. Nembaj Casia, tuti mi sem maradunk ki a jóból..;))

Mukli, kitartás - remélem, ma már jobb a hangulatod!

A colát tuti a fogkő lerakódás miatt ajánlotta a dokid, hiszen vízkő-oldóként is használható ugyebár.. no meg a vasszög is feloldódik benne bizonyos idő után.. meg a tojáshéj..;) dúúúúrva!:S

Én sem tisztogatom külön körbe a brekiket.. körkörös mozdulatokkal mosom a fogam, gondolom, az elég nekik..:O

2478. Tasa (válaszként erre: 2472. - Foximaxika)
2007. okt. 14. 17:44

Én speciel normál fogselymet szoktam használni. Igaz azt füzögetni kell, de már teljesen megszoktam. :)

Fogszabis, boldog, fájdalommentes hófordulót! :)

Mukli, a brekiket is simán az elektromos keféfel tisztítom. Nincs semmi spéci breki-körbetisztító szerkezetem. :)

2477. foximaxika (válaszként erre: 2476. - .Lilla.)
2007. okt. 14. 17:03
nem baj, túléled.. :):)
2476. .Lilla.
2007. okt. 14. 15:12
amugy én még vagyok. pár hónapig :P
2475. .Lilla. (válaszként erre: 2474. - Foximaxika)
2007. okt. 14. 15:12
tényleg???? haha :))))) hát tartsunk hááát : )
2474. foximaxika (válaszként erre: 2468. - .Lilla.)
2007. okt. 14. 13:41
jaa..látom TÁGos voltál.. mi, tágosok tartsunk össze! :D
2007. okt. 14. 13:40
asszem kifaggatom a dokimat, hamár magától nem mondott ilyeneket..
2007. okt. 14. 13:39

ez a kóla nekem is meredek. abban rohadt sok a cukor..kiv. a lightot.. de akkor is, akkor már nem jobb vmi spéci szájöblögető? vagy bármilyen.. :)

szóval van spéci fogselyem is.. agyaltam is rajta, h egyesek hogy a pékbe fogselymeznek.. :) ilyet is speckó boltban lehet venni?

2007. okt. 14. 13:10

Sziasztok

Ma vagyok egy hónapos fogszabályzós el se hiszem

2470. zazubaba
2007. okt. 14. 11:05
Hello! Bárcsak nekem adná utasításba vki h igyak sok kólát... Függő vagyok és sajna pont az ellenkezőjét mondják... :(
2469. mukli
2007. okt. 13. 22:47

van elektromos fogkefém, de akkor is bajos a tisztítás, főleg a hátsó fogaknál, ahol a gyűrűk vannak, oda van, hogy a speckó merevített fogselymet se tudtom bedugni, akkor meg mit csináljak?:(((

szájzuhanyt én is szeretnék, majd névnapomra kérek, mindjárt itt van

a kólát azért ajánlotta, mert az leszedi a lerakódást állítólag, de mindenesetre vicces azt hallani egy fogorvos szájából, hogy ezt kell inni

aranyosak vagytok, hogy írtatok...

és a brekiket körbetisztítjátok valahogy?

2468. .Lilla. (válaszként erre: 2463. - Foximaxika)
2007. okt. 13. 21:13
jaja tudooom : )))) ez olyan lillás :P
2007. okt. 13. 19:42
Lehet hogy a savtartalma miatt ajánlja kólát a doki? Akkor szerintem a gyümölcsevés még jobb. Vagy a limonádé, esetleg egy kis borocska? Inkább, mint a Cillit Bang. :)
2466. Tasa (válaszként erre: 2465. - Mukli)
2007. okt. 13. 19:36

Sziasztok!

Mukli, van elektromos fogkeféd? Mert ha nincs, nagyon ajánlom! Az első időkben én sem tudtam rendesen mosni a fogaimat, be is gyulladt az ínyem. De mióta megvan a drágám, semmi problémám nincsen. :) Szerintem próbáld ki mindenképp! A legjobb találmány pedig a szájzuhany. Igaz nem olcsó, de nagyon jó dolog!

Igyál kólát? Ilyet aztán még nem hallottam, hogy doki ezt javasolta volna! Attól nem rakódik le fogkő, vagy miért ajánlja?

Hellóó, Peter! Már aggódtunk itt a csajokkal, hogy mi van Veled?! Hiányoztál a tyúkólból kakaska! ;)

További szép hétvégét mindenkinek! :)

2465. mukli (válaszként erre: 2401. - Casia)
2007. okt. 13. 18:03

Sziasztok!

Rég voltam, most olvasgattam vissza, hogy mi történt azóta veletek.

Casia, még mindig nem tudom, mitől hullik a hajam, a vérvétel, és a pajzsmirigy rendben, a fogszabis szerint tuti nem allergia, de jövő héten megyek

most eléggé kivagyok...

Beteg vagyok, plusz úgy néz ki, hogy nem tudom leadni időben a szakdogám...:(((

És most épp a fogszabimból is elegem van...

Utálom mosni, mert nem tudom rendesen, a fogselymezés fél óra, és kínszenvedés,van amikor nem is csinálom, tudom hülye vagyok,mert el fognak romlani, mindig ezen parázok... meg mindig fáj valamelyik fogam, az aktiválás meg szörnyű, mert alig tudja kinyitni a brekiket, azt mondja hajlamos vagyok a fogkőre, meg vmi nyálkő is lerakódik,és feszegeti a hülye brekiket, és nagyon fáj, azt mondja mossam sokat a fogaim, meg igyak kólát, amit utálok...:(((

Bocs mindenkitől, hogy ennyit panaszkodok...

Ja, meg munkát is keresek... Mert az sincs...

Hát ennyi röviden...

:((((((((

2464. Peter26
2007. okt. 13. 17:01

Sziasztok!

Újra itt vagyok. Aktiválás megtörtént, breki visszakerült.

Most pedig megyek, visszaolvasom a hozzászólásokat.

P

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook