Fogszabályzó (beszélgetés)
Sziasztok!
Ééééés, felvirradt Kismo Nagy Napja!!:))))
Dejóóónekiiii...!!!;))
Kismo, hánykor lesz a művelet?
Tasa, köszke, megvagyok - semmi extra.. éldegélünk Szabival..;) A felső gyűrűim belső "pöckei" (ahová a kereszttartó becsatlakozott) elkezdték bizgerálni a nyelvemet, remélem nem lesz vérre menő harc odabent..;) most még elviselhető a helyzet!
A fuga.. nos igen, azt valóban nem könnyű kiválasztani!:D Azt sem.. meg semmi mást sem! Én jelenleg szekrénysor nézegetésbe kezdtem (csak úgy "lightosan"), és rájöttem, hogy olyan, amilyen nekem tetszene, nincs.. Nehéz az élet!:DDD
Peter, csak semmi klikkesedés itt a Damonosok között, please!;)
Szép reggelt!
Zsu, tipikus pasi már most a Hapsikád! :)
Zazubaba, milyen a reggeled? Fájós?
Peter, nem hazudtoltad meg önmagad! :) Mi a helyzet Szabinával, nem rosszalkodik?
Gyerekek, sose gondoltam volna, hogy még a fuga választás is ilyen nehéz dolog!
Réseimet tegnap sem néztem, remélem mire legközelebb megkukkolom, már ott se lesznek! :) (bár azt kétlem)
Kata, Szyra Veletek mi újság? :)
Becase you are one of us who is wearing Daemon system.
You are original, selected and unique.
As of you also of me!
Én is akarok gumikat!!Tök jól néznek ki!
Nekem miért nem lehet??
Please!Help me!
Sziasztok!
Reggeli fogmosás közben le is esett a gyűrű, ugyhogy a kezemben vittem a dokihoz... :) Tett fel helyette másikat,sőt végre a jobb 6-osra is kaptam gyűrűt :) Másik ívet is kaptam, azt mondta a doki h most ez majd lehet h nagyon fog fájni,de akkor menjek vissza és a gumit ugy teszi fel h csak két pöcökbe kapaszkodjon (egyenlőre mind a 4en rajta van). De így legalább dolgoznak majd a fogaim :) Az nagyon durva volt mikor a "mini-flex"-el lecsiszolta a jobb gyűrű alját, mert lejjebb volt mint kellett volna... Majdnem el is felejtettem: most világoskék gumikat kértem :)
Szóval ma teljeskörű karbantartás volt nálam :) Végre nekem is csinált valamit :)
Á, Tasa! Megnyugodtam, hogy egyben vagy! :-) Konyhabútorok? A nlc-n most volt egy cikk, amiben különböző stílusú konyhákhoz adnak tippeket (nem olvastam, nem tudom, mennyire hasznos, de hátha).
Amúgy megint leszexizték a fogkefetartómat. Kezdek félni a saját kollégáimtól. Ez meg milyen beszólás, he? Kb olyan hatással van a piros fogkefetartó a pasikra, mint a piros porshe a filmekben. Ami piros, az már mind... na nem fogok ezen gondolkodni! Legalább tudom, milyen ruhát vegyek fel, mikor állásinterjúra megyek ;-))
Szép reggelt!
Kakukk-Tasa jelentkezik! ;) Casia drága, ígérem ezentúl jobban odafigyelek és nem hanyagolom a hozzászólásaimat. Pláne, ha ennyire hiányoznak! :)
Szánom-bánom, de ez a lakásfelújítás eltereli a figyelmemet. Ma már 6 óra óta konyhabútorokat lesegetek. Nem könnyű kiválasztani a megfelelőt!
Szabolcs ügyileg teljesen jól vagyok, kráter eltűnt, réseimet nem néztem (őket is hanyagolom).
Kismarr, gratula! Üdv közöttünk szomszéd! :) (látom itt laksz nem messze tőlem) Tök jó, hogy a kis lelkednek már most jobb! :) Hát még milyen jó lesz, ha meglátod az első változásokat! Hidd el, nem is kell sokat várnod! ;)
Zsu, el kell hogy keserítselek! Ha nem akarja, akkor aztán semmivel nem fogod tudni rávenni. Ezt csak a saját tapasztalatomból tudom. Semmi pénzért nem lettem volna tinédzserként fogszabis. Viszont az éjszakaival bepróbálkozhatnál, hogy azt úgyse látja senki, stb. Abba én is belementem, mint Kata unokaöccse. :)
Sziasztok!
Tegnap felragasztották a fogszabimat!!Már annyira vártam, és olyan jó érzés (egyenlőre csak lelkileg, mert azért egy picit fájdogál)!
foximaxika: egyértelmű, hogy megéri, csak vigyázni kell a fogakra.
Szabozsu: én egy 14 éves fiút azzal buzdítottam, hogy ne ennyi idősen kelljen ezzel bajlódnia, mint pl. nekem!bár ő nem zárkózott el a dolog elől, az osztályában menő a szabi!!
Különben annyiból nem bánom, hony nekem most van szabim, mert tizenévesen égő volt a "kortársaink" között; biztos rosszabbul éltem volna meg az egészet(csúfolások, szájtakargatás, stb...), míg most büszkén viselem!!Természetes, hogy már régóta akkor szép fogaim lennének, meg növésben lévő emberkénél több mindent ki lehet hozni fogsorból, min felnőttként.
Nem tudom, ti hogy gondoljátok.
Üdv mindenkinek
Jóreggelt Mindenkinek!
Hová tűnt Kakukk-Tasa? Megint húzza az igát? Hm, pedig úgy hozzászoktam már az építő hozzászólásokhoz (reggeli helyzetjelentésekhez).
Korall: igen, igen, igen!! :-))))
Zsu, nem tudok receptet... nálunk ez úgy működik, hogy akármit lát nálam az unokahúgom (14), neki is kell. A szülei be is vágták a morcit rendesen, mikor elmagyaráztam neki, mi a laptop és minek az nekem... Most épp a fogszabályzó van műsoron. Persze a fogai meg álomszépek...
Ami a gumicukrot illeti: IDEVELEDEGYORSAN!!!! Ja, befejeztem az olvasást. Már tegnap visszaküldtem az anyagot. :-) Mégis szép az élet.
kókajani..!:DDDD ezen tök jót nevettem, köszke!!:)))
Egyébként a kérdésre nem tudom a választ..:(
Unokaöcsém 11 múlt, és - hiába vagyok számára élő és pozitív példa - ő is fanyalgott, amikor sógornőm beharangozta, hogy előfordulhat, hogy neki is kell majd.. bár ő még az éjszakai ellen nem tiltakozott, sőt kijelentette, hogy nála csak erről a megoldásról lehet szó!
Ezek a mai gyerekek túl öntudatosak!;)))
Sziasztok
Hű de rég jártam erre.Szabi most egy kicsit rendetlenkedik, jól feltörte kétoldalt a számat, most viasszal próbálom fegyelmezni:)
Más, Eladó 2db jegy az Október 27. esti Elizabeth előadásra.Esetleg valakit érdekel?
Szia!
Szegénykém:(Ismerős a dolog.Nekem is egy hete vagy kettő(na mindegy...)gyűrű cserém volt.JÖtt ki alóla a ragsztó.Csak annyi különbséggel hogy az enyém eltörött evés közben.De nyugi pik-pak kicserélik
na most aztán totál leesett a gyűrűm...(pedig csak vacsiztam) csak az ív tartja, vissza tudom nyomni a fogamra, de hamar lepottyan :(
Korall: Engem is ma hivott a dokim h jövőhét szerdan nem jó neki, ugyhogy mondtam kapásból h holnap reggel ugyis nála akartam kezdeni... :) Lehet h egy dokihoz járunk???? :)
Sziasztok!
Korall: az enyém is recseg-ropog és fáj nagyon, amikor mozdul. Szóval bizton állíthatom: igen, ez jó jel! :-))
Sophie: Van győri köztünk, de már rég járt erre... olvass vissza, és írj neki privit, hátha tud segíteni!
Foximaxika, ne agyalj! Csak sikáld és viseld... és Kismonak nagyon igaza van: megéri. És ő már csak tudja!! Mindjárt "végez"! :-))))
Jé, két Péterünk van? :-D Váltott műszak? :-DD