Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2523. Casia
2007. okt. 17. 09:06
Hát, Csajok, mi aztán nem megyünk a szomszédba kárörömért! Így örülni egy válásnak!! Szegény Kismo! Többé senki nem férkőzik majd ilyen közel a szívéhez. Már úgy összecsiszolódtak! Szinte egy test! És most vége... Kismo többé nem fog ÚGY mosolyogni, mint eddig...(sóhajtsóhajtsóhajt)
2522. cskata (válaszként erre: 2520. - Tasa)
2007. okt. 17. 09:05
:DDD jól rádumáltalak, mi?:DDD
2521. Vio
2007. okt. 17. 08:55
Kismo, gondolom már izgulsz a válás miatt!Majd várjuk a beszámolót;))
2520. Tasa (válaszként erre: 2519. - Cskata)
2007. okt. 17. 08:48
Nah jó, levetetem! :DDD
2519. cskata (válaszként erre: 2518. - Tasa)
2007. okt. 17. 08:43
"én le se vetetem soha" - naaaaa!;)))))) nemááár!;DD
2518. Tasa (válaszként erre: 2517. - Cskata)
2007. okt. 17. 08:41
Tényleg, Kismo és Szabolcs válása! :) Jujj, majdnem elfelejtettem! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. Ha nagyon rossz, akkor én le se vetetem soha. ;)) Izgulsz már, Kismo? Aztán azonnal várjuk a beszámolót! Ez parancs! :)))
2517. cskata
2007. okt. 17. 08:18

Sziasztok!

Ééééés, felvirradt Kismo Nagy Napja!!:))))

Dejóóónekiiii...!!!;))

Kismo, hánykor lesz a művelet?

Tasa, köszke, megvagyok - semmi extra.. éldegélünk Szabival..;) A felső gyűrűim belső "pöckei" (ahová a kereszttartó becsatlakozott) elkezdték bizgerálni a nyelvemet, remélem nem lesz vérre menő harc odabent..;) most még elviselhető a helyzet!

A fuga.. nos igen, azt valóban nem könnyű kiválasztani!:D Azt sem.. meg semmi mást sem! Én jelenleg szekrénysor nézegetésbe kezdtem (csak úgy "lightosan"), és rájöttem, hogy olyan, amilyen nekem tetszene, nincs.. Nehéz az élet!:DDD

Peter, csak semmi klikkesedés itt a Damonosok között, please!;)

2007. okt. 17. 08:05
Ma nagyon fááááájjnak a fogaim :-(
2515. Tasa (válaszként erre: 2513. - F7cbe21b45)
2007. okt. 17. 06:50

Szép reggelt!

Zsu, tipikus pasi már most a Hapsikád! :)

Zazubaba, milyen a reggeled? Fájós?

Peter, nem hazudtoltad meg önmagad! :) Mi a helyzet Szabinával, nem rosszalkodik?

Gyerekek, sose gondoltam volna, hogy még a fuga választás is ilyen nehéz dolog!

Réseimet tegnap sem néztem, remélem mire legközelebb megkukkolom, már ott se lesznek! :) (bár azt kétlem)

Kata, Szyra Veletek mi újság? :)

2514. Casia (válaszként erre: 2512. - Peter26)
2007. okt. 16. 21:15
:-D Ez a teremtős sztoritól is erősebb! Na most ki a nooooormális??!! :-D
2007. okt. 16. 21:02
Szóval akkor a Boszi is Démon (Hill?) Neki sincs gumija? Hapsikámmal annyit elértem, hogy megmutatja a fogát a dokinak, talán még egy éjszaki cuccost is bevállal. Nem is annyira a ciki miatt, hanem a végtelen kényelemszeretete miatt nem hajlandó egy kis szenvedésre a szépségért.
2512. Peter26 (válaszként erre: 2511. - Vircus)
2007. okt. 16. 20:52

Becase you are one of us who is wearing Daemon system.

You are original, selected and unique.

As of you also of me!

2511. Vircus
2007. okt. 16. 19:52

Én is akarok gumikat!!Tök jól néznek ki!

Nekem miért nem lehet??

Please!Help me!

2510. .Lilla. (válaszként erre: 2502. - Cskata)
2007. okt. 16. 16:16
hehe énmeg már tökrég akartam csak nem engedték .hosszú. ugyh totál az én döntésem volt és sajnálom h nem lehetett hamarabb. majd tuti rájönnek h dejó lett volna akkor és nem 18évesen. :P
2509. zazubaba
2007. okt. 16. 16:00
Rendbe-rendbe!! Hirtelen választani is alig tudtam a sok színes gumiból :) Már most érzem h nagyon húzza, reggelre tuti gáz lesz... Remélem szombatig elmúlik a fájdalom mert a barátnőm szülinapi bulija lesz :)
2508. Casia (válaszként erre: 2507. - Zazubaba)
2007. okt. 16. 14:02
Szóval rendbe tettek? Hű, világoskék... Kezdem irigyelni a gumisokat...
2507. zazubaba
2007. okt. 16. 13:28

Sziasztok!

Reggeli fogmosás közben le is esett a gyűrű, ugyhogy a kezemben vittem a dokihoz... :) Tett fel helyette másikat,sőt végre a jobb 6-osra is kaptam gyűrűt :) Másik ívet is kaptam, azt mondta a doki h most ez majd lehet h nagyon fog fájni,de akkor menjek vissza és a gumit ugy teszi fel h csak két pöcökbe kapaszkodjon (egyenlőre mind a 4en rajta van). De így legalább dolgoznak majd a fogaim :) Az nagyon durva volt mikor a "mini-flex"-el lecsiszolta a jobb gyűrű alját, mert lejjebb volt mint kellett volna... Majdnem el is felejtettem: most világoskék gumikat kértem :)

Szóval ma teljeskörű karbantartás volt nálam :) Végre nekem is csinált valamit :)

2506. Casia
2007. okt. 16. 11:14

Á, Tasa! Megnyugodtam, hogy egyben vagy! :-) Konyhabútorok? A nlc-n most volt egy cikk, amiben különböző stílusú konyhákhoz adnak tippeket (nem olvastam, nem tudom, mennyire hasznos, de hátha).

Amúgy megint leszexizték a fogkefetartómat. Kezdek félni a saját kollégáimtól. Ez meg milyen beszólás, he? Kb olyan hatással van a piros fogkefetartó a pasikra, mint a piros porshe a filmekben. Ami piros, az már mind... na nem fogok ezen gondolkodni! Legalább tudom, milyen ruhát vegyek fel, mikor állásinterjúra megyek ;-))

2505. Tasa (válaszként erre: 2503. - Casia)
2007. okt. 16. 09:29

Szép reggelt!

Kakukk-Tasa jelentkezik! ;) Casia drága, ígérem ezentúl jobban odafigyelek és nem hanyagolom a hozzászólásaimat. Pláne, ha ennyire hiányoznak! :)

Szánom-bánom, de ez a lakásfelújítás eltereli a figyelmemet. Ma már 6 óra óta konyhabútorokat lesegetek. Nem könnyű kiválasztani a megfelelőt!

Szabolcs ügyileg teljesen jól vagyok, kráter eltűnt, réseimet nem néztem (őket is hanyagolom).

Kismarr, gratula! Üdv közöttünk szomszéd! :) (látom itt laksz nem messze tőlem) Tök jó, hogy a kis lelkednek már most jobb! :) Hát még milyen jó lesz, ha meglátod az első változásokat! Hidd el, nem is kell sokat várnod! ;)

Zsu, el kell hogy keserítselek! Ha nem akarja, akkor aztán semmivel nem fogod tudni rávenni. Ezt csak a saját tapasztalatomból tudom. Semmi pénzért nem lettem volna tinédzserként fogszabis. Viszont az éjszakaival bepróbálkozhatnál, hogy azt úgyse látja senki, stb. Abba én is belementem, mint Kata unokaöccse. :)

2504. kissmar
2007. okt. 16. 09:02

Sziasztok!

Tegnap felragasztották a fogszabimat!!Már annyira vártam, és olyan jó érzés (egyenlőre csak lelkileg, mert azért egy picit fájdogál)!

foximaxika: egyértelmű, hogy megéri, csak vigyázni kell a fogakra.

Szabozsu: én egy 14 éves fiút azzal buzdítottam, hogy ne ennyi idősen kelljen ezzel bajlódnia, mint pl. nekem!bár ő nem zárkózott el a dolog elől, az osztályában menő a szabi!!

Különben annyiból nem bánom, hony nekem most van szabim, mert tizenévesen égő volt a "kortársaink" között; biztos rosszabbul éltem volna meg az egészet(csúfolások, szájtakargatás, stb...), míg most büszkén viselem!!Természetes, hogy már régóta akkor szép fogaim lennének, meg növésben lévő emberkénél több mindent ki lehet hozni fogsorból, min felnőttként.

Nem tudom, ti hogy gondoljátok.

Üdv mindenkinek

2503. Casia
2007. okt. 16. 08:42

Jóreggelt Mindenkinek!

Hová tűnt Kakukk-Tasa? Megint húzza az igát? Hm, pedig úgy hozzászoktam már az építő hozzászólásokhoz (reggeli helyzetjelentésekhez).

Korall: igen, igen, igen!! :-))))

Zsu, nem tudok receptet... nálunk ez úgy működik, hogy akármit lát nálam az unokahúgom (14), neki is kell. A szülei be is vágták a morcit rendesen, mikor elmagyaráztam neki, mi a laptop és minek az nekem... Most épp a fogszabályzó van műsoron. Persze a fogai meg álomszépek...

Ami a gumicukrot illeti: IDEVELEDEGYORSAN!!!! Ja, befejeztem az olvasást. Már tegnap visszaküldtem az anyagot. :-) Mégis szép az élet.

2502. cskata (válaszként erre: 2500. - F7cbe21b45)
2007. okt. 15. 22:35

kókajani..!:DDDD ezen tök jót nevettem, köszke!!:)))

Egyébként a kérdésre nem tudom a választ..:(

Unokaöcsém 11 múlt, és - hiába vagyok számára élő és pozitív példa - ő is fanyalgott, amikor sógornőm beharangozta, hogy előfordulhat, hogy neki is kell majd.. bár ő még az éjszakai ellen nem tiltakozott, sőt kijelentette, hogy nála csak erről a megoldásról lehet szó!

Ezek a mai gyerekek túl öntudatosak!;)))

2501. Vio
2007. okt. 15. 21:30

Sziasztok

Hű de rég jártam erre.Szabi most egy kicsit rendetlenkedik, jól feltörte kétoldalt a számat, most viasszal próbálom fegyelmezni:)

Más, Eladó 2db jegy az Október 27. esti Elizabeth előadásra.Esetleg valakit érdekel?

2500. f7cbe21b45 (válaszként erre: 2499. - Vircus)
2007. okt. 15. 20:54
Miért nem? A Boszi is imádja. Tegnap a Tiborccal együtt megettek vagy negyed kilót. Erről jut eszembe, egy 13 éves pasit mivel lehetne jobb belátásra bírni szabi(na) ügyben? Az nem hatja meg, hogy a haverjának is van, meg egy csomó gyereknek még az osztályból. Pedig szerintem neki elég lenne az éjszakai is, mert csak egy kicsit kifele álnnak a fogai. De azért nem szeretném, ha kókajani lenne belőle :(
2499. Vircus
2007. okt. 15. 19:44
Épp gumicukkert rágok!Nem szabadna állítólag.Ti csináltok ilyen tiltott dolgokat?:)
2498. Vircus (válaszként erre: 2491. - Zazubaba)
2007. okt. 15. 19:43

Szia!

Szegénykém:(Ismerős a dolog.Nekem is egy hete vagy kettő(na mindegy...)gyűrű cserém volt.JÖtt ki alóla a ragsztó.Csak annyi különbséggel hogy az enyém eltörött evés közben.De nyugi pik-pak kicserélik

2497. Korall
2007. okt. 15. 19:12
P-ter, Casia! Akkor megnyugodtam. Már azon voltam, hogy biztos lyukas a fogam, pedig mosom rendesen. Akkor végre beindult a dolog? Nagyon örülök. Amúgy holnap leszek három hetes, és semmi bajom nincs már. Néha észre sem veszem. Bár az egy kicsit zavar, hogyha dolgom van, akkor egyek otthon, mert nem tudok bárhol enni. Na ezt megfogalmaztam, de remélem értettétek. Ma is dolgom volt, és ennem kellett korán itthon, alig tudtam legyűrni.
2496. zazubaba
2007. okt. 15. 18:52

na most aztán totál leesett a gyűrűm...(pedig csak vacsiztam) csak az ív tartja, vissza tudom nyomni a fogamra, de hamar lepottyan :(

Korall: Engem is ma hivott a dokim h jövőhét szerdan nem jó neki, ugyhogy mondtam kapásból h holnap reggel ugyis nála akartam kezdeni... :) Lehet h egy dokihoz járunk???? :)

2495. Casia
2007. okt. 15. 18:52

Sziasztok!

Korall: az enyém is recseg-ropog és fáj nagyon, amikor mozdul. Szóval bizton állíthatom: igen, ez jó jel! :-))

Sophie: Van győri köztünk, de már rég járt erre... olvass vissza, és írj neki privit, hátha tud segíteni!

Foximaxika, ne agyalj! Csak sikáld és viseld... és Kismonak nagyon igaza van: megéri. És ő már csak tudja!! Mindjárt "végez"! :-))))

Jé, két Péterünk van? :-D Váltott műszak? :-DD

2494. P-ter
2007. okt. 15. 18:30
Korall: Nekem is sokszor volt olyan, hogy mozogtak a szemfogaim egy kicsit, de nem lett baj belőle.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook