Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Ezt azért bemásolom ide:
A fogvatartotti mobiltelefonok egyenlegfeltöltése
A fogvatartotti mobiltelefonok egyenlegének feltöltésére az alábbiak szerint van lehetőség:
1) Intézeten kívülről történő felöltés – a mobiltelefonszám ismeretében:
Az intézeten kívülről történő mobilfeltöltés szabályai megegyeznek a T-Mobile-nál érvényes Domino feltöltés szabályaival.
Mobiltelefonszámát a fogvatartott közli kapcsolattartójával! Intézetünk munkatársai nem adnak ki információt a mobilszámokra vonatkozóan!
2) Fogvatartott általi feltöltés:
A fogvatartott részére letéti számlájára beküldött pénz esetén a fogvatartott az intézetben biztosított feltöltési lehetőséggel feltölti egyenlegét.
Felhívjuk figyelmüket, hogy intézetünk dolgozói nem rendelkeznek olyan jogosultsággal, amely lehetővé tenné a fogvatartotti mobiltelefonok egyenlegének feltöltését! A feltöltés kizárólag a fenti két módon történik.
Szerintem nem mert mi a párommal a mobilról beszéltünk hétfőn,kedden és szerdán . Szerda este azt mondta nem jó a kinti teló. De ha jó lesz hív !!! Tegnap nem hívott szerintem átállították!Mert eddig a kintiről minden nap hívhatott :-(
Vácon már jó a vezetékes ma hívott a párom,viszont csak 3*10\hét lehet beszélni.Most azt nem tudjuk,h ha felvenne a mobilt akkor arról is hivhatna e heti 3 szor.Erről valaki nem tud valami biztosat?
Sziasztok! Vácon nem jó a telefon ! Lehetséges az,hogy azért mert azt is át állítják a mobiloshoz? De ha Decemberben leszerelik akkor már nem mindegy? Akkor már arra a kis időre nem egyszerűbb lett volna úgy hagyni ahogy volt? Megbolondulunk ha még ezt a kis örömöt is elveszik :-( Ez nagyon gáz heti x 10 perc :-(
Én azért kíváncsi leszek,hogy ha áramkimaradás lesz ne adj Isten a környéken.ahol Rö-s emberke van...na akkor mit csinálnak? :) Jó dolog ez,csak ebből ne hogy az legyen hogy baj legyen...Vagy a mobilszolgáltatónál van hiba...félelmetes lesz azért az a hat hónap. :/
Nekem ma mondta, hogy ezert nem volt telefon, mert a falit is úgy állították be , mint a mobilt. Így is volt, 3 részletben telefonált és a harmadik végén jött a gépnőci . összesen 10 perc volt. Nem tudom, hogy mikor tud legközelebb hívni. Csúszunk vissza , nem reintegrálódunk.
En ugy tudom a ket telo a vezetekes es a mobil meg nincs osszehangolva igy meg mind a kettot hasznalhatja tegnap ezt mondta de ma mar nem hivott meg mobilrol se.Ezt nem konnyitettek szigoritottak
Nálunk nemrég voltak környezet tanulmányon, térerőt mértek ,villanyórát kérdezték hogy feltöltős avagy sem. Jövedelemmel kapcsolatos dolgok.Kérdezték számlákkal nincs e esetleg elmaradás. van egy kérdőív tele kérdésekkel,amikre páromnak is válaszolni kellett. Nálunk 15 napja hogy bv bíróhoz be lett adva minden papír ,még várunk .
nálunk 5*10 perc telefon van egy hétre (enyhe rezsim)
Szia! Nálunk még nem volt tárgyalás, most lesz 15-én. Akkor dől el mi lesz. Ha viszont nálatok már volt, leírnád nekem miket néztek, mibe kötöttek bele? Ti megkaptátok?
Azt nem tudjátok véletlenül,hogy mikortól él a "heti,, telefonálás?mert a páromnak azt mondták mikor rá kérdezet, hogy majd amikor telefonál kiderül! :(
Sziasztok! Gyerekek123,meg kérdezhetem hogy a környezet tanulmányon mikor voltak,mértek nálatok térerőt,bármilyen készülékkel?igazából az érdekelne,ha igen,akkor mégis milyen kinézete volt!Mert itt nálunk mobillal nézte a térerőt!köszönöm! :)
Hajrá reintegráció! Majd hóbörög ek bent, és akkor jöhet a fegyelmi. Szóljatok a párotoknak, hogy ez van, ne hőbörögjenek, azt megtesszük mi itt. És mi nem kapunk fegyelmit.😭😭😭😬
Ezt nem akarom elhinni... Mire jó ez? Istenem a párom ki fog készülni. Nem tűnik fel senkinek, hogy ezzel jobban elszigetelik őket a családjuktól?! Most felháborodtam... :(
Nem, a fene egye meg. Megszünt az, hogy jól vagyok, és otthon mi újság -naponta. Hetenkent csak 3 napon lehet 1 napon 10 percet beszelni, de az tobb hivas is lehet. Mi ma 3x beszeltunk, a harmadik vegen szolt a gépnőci. Ennyi volt a mai 10 perc . Nem tudom, hogy melyik napot valasztja megint, hogy újra beszéljünk.Ez a legnagyobb hülyeseg, mert ha a kozbeeső napon levelet írsz, pont akkor ér oda, amikor megint beszeltek.
Sziasztok! Mit jelent az, hogy egy héten 3 nap??? Nem úgy van mint eddig, hogy 3x10perc de azt hétfőtöl vasárnapig be tudja osztani? Engem a párom minden nap szokott hívni 2-3 percre, akkor ez már nem lehetséges így??? Most kicsit kétségbe estem!
Sándorhàzán megjavult a telefon☺☺☺
Én hívlak, de nem érlek el!!!
Nálunk napi 10 perc van még ... fegyben.
HIVOTT a fiam. Baracskáról. Az egész országban átállítják a telefonokat a mobilos normakra, tehat egy heten 3 nap es napi 10 perc, ez tobb reszletben is lebeszelheto. Baracska mar kesz van.
KÖNYÖRGÖÖÖÖÖÖÖM!!!! Ilyet ne írj ki!!!!
koszi munyesz, irtam privátban :)
Szia! Mi nemrég voltunk túl a környezettanulmányon. Az első kérdés egyből az volt : " Ugye nem kártyás a villanyóránk?" Erről külön papírt írt. Sajnos a kártyás villanyóra már kizáró ok :( , mivel a lábbilincshez folyamatos áramellátás kell a töltéshez. Még a konnektorokra is külön kitértek főleg a hálószobába.
Szia ha a 3 órás kimenőre gondolsz,igen nekünk már volt Martonba elmentünk egyet ebédelni mert de.11től van 2ig és csak abban a városban vagy faluban maradhattok ahonnan kiengedik.De super volt.
Sziasztok! Todika,nem mondta hogy meddig nem lesz,de ma felhivtam a bv-t(Baracska)és azt mondta a hölgy,ő úgy tudja hogy ebbe a hónapba még biztos lesz!De sokan kérdezték miért nincs telefon,és ő csak annyit tud hogy karbantartás van!De a párom azt mondja-sejti csak, hogy lehet a végén tényleg ki akarják kapcsolni,mert vita volt a szolgáltatóval,hogy a mobil hivás kevesebbe kerül a felvett telefonokról, mint amikor a vezetékesről volt hivás mobilra!De ha meg bele gondol, akkor még mindig többen használják a fali telefont,mint hogy mobilról hivogassa mindenki a családját!De a tájékoztatón azt mondták hogy nov 1-ig ,(talán)marad a fali telefon is.De Baracskán bármi meg történhet! :(
Lányok! valaki tudna valami biztatot mondani Bv-n kivüli latogatasrol? valaki kapott már ilyet?
Szerintem a legegyszerűbb és a leggyorsabb és legbiztosabb ha agy felhívod holnap őket vagy bemész .
Szia!Mi is ugyan ebbe a hajóba vagyunk!Én a Bács-.Kiskunmegyei ügyésznővel beszéltem telefonon és ő mondta hogy töltös villanyra is adható a reintegráció de amugy minden a birón múlik.Adható de ki tudja!!!Ja és azt mondta szerinte mindenki tudja mi mivel jár magyarán tölteni kell és nem lesz baj.Sok sikert hozzá!!
További ajánlott fórumok: