Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Köszi Liz! Már találtam is két lehetséges jelöltet, főleg, mert az egyik érdekelt Pécsen, és azt mondta, hogy másodfokon 100%-ra lejjebb tudná vinni majd az első fokot! Mondjuk még nem tartunk ott, de minél előbb kéne, mert nem mindegy, hogy támogatja is a párom, vagy csak a pénzt zsebeli be, mint a mostani! Addig még vár rám egy háború a Párom kis családjával! :)
De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök nektek! Hidd el, menni fog a kinti élet is és szerintem az hazudik, akiben nem merül fel az a kérdés, mint benned. Szerintem amennyire várjuk a bent lévőt haza, legalább annyira félünk is az új helyzettől. Jót mosolyogtam a december 17-én. Nekünk is ez a dátum, csak 2017 - de bízom benne, hogy lejjebb csúszik mondjuk 15-16-ra-. :)
Dejóó! Nagyon örülök Nektek! Bár mi is ott tartanánk! Ne így állj a dologhoz, minden rendben lesz! Az, hogy végig tudtátok csinálni, csak erősíti a kapcsolatotokat! Hidd el, úgy fogjátok érezni, hogy Ti vagytok a legboldogabb emberek a világon, amikor végre együtt lehettek!:) Csak rajtatok múlik!
Intezitek az athelyezest? Ha kell segitseg irj nyudodtan privatot.
Hu, tenyleg nagyon jo. Kicsit szegyellem is magam a tegnapi felelmeimert, de tenyleg atfutott az agyamon, hogy lehet, hogy kint ez a nagyon nagy szerelem megkopik. Mi kb fele annyi idot toltottunk egyutt, mint amit bent volt.
Ugyhogy vagjuk a centit, de mintha lassulna az ido.
Karika, nagyon örülök, akkor már vághatod a centit :) Ez nagyon jó hír :) A karácsonyt már együtt tölthetitek, de jó :) :)
Ma volt a parom bv bironal. Megkapta a kedvezmenyt, dec. 17. a nagy nap!!! Nagyon nagyon boldog vagyok, de kicsit felek is. Olyan sok kapcsolatrol tudok, akik a bortont egyutt vegigcsinaltak, es utana mentek szet.
Igen, köszi, ma reggel pótolta a hívást :) Fatelepre megy dolgozni, mondtam csak óvatosan, le ne vágja semmilyét :)
Nálunk 6-ig lehet, telefonálni. De nem rég volt "fizetés" így ilyenkor nagyon sokan sorban állnak, ezért elképzelhető, hogy nem jutott sorra. Mi napokig nem tudtunk beszélni, sőt még most sem nagyon, mert annyian állnak sorban! :(
Meddig lehet este telefonálni bentről, nem tudjátok? Párom hívott 3/4 5 körül, hogy háromnegyed 6 körül újra hív, és azóta sem csörgött 😯
Sziasztok! Nem tudjátok,hogy minősítés elutasítása után fellebbezés esetén a másodfoknak mennyi időn belül kell válaszolnia?
Ha nem vagy megelégedve vele, mindenképp, csak olyannal szabad együtt dolgozni, akiben megbízol. Másrészt van rengeteg időtök még! Én a helyedben elvinném az ügyet több ügyvédhez és aki a legszimpatikusabb és legreálisabb képet adja én ahhoz mennék. Én a páromnál ezt csináltam.
Szia! Annyit tudok róla hogy a büntetés felét , de min. 6 hónapot le kell tölteni. Nézik a munkahelyt ahol bent dolgoznak, dicséreteket, a hozzáállását, a programokon való részvételt.Egy kérvényt kell beadni, amit vagy elbírálnak vagy nem. Mi Állampusztán vagyunk. Ott nem osztogatják mindenkinek.
Sziasztok sorstársak! Annyira szomorú ezt a sok rosszat olvasni! Kitartást mindenkinek! Az én párom is Baracskán van egy még fiatal korúan 4,5éve elkövetett telefon lopásért amit a tesvére miatt magára vállalt. Már bent van 5hónapja, ez alatt megszületett közös gyermekünk akit csak képen láthat... :( Valaki aki tud valamit az EVSZ-ről tudna nekem felvilágosítàst róla? Minden kis apró részlet érdekel! Előre is köszönöm! Ne feledjétek, minden nappal csak egyre közelebb vagyunk szerettünkhöz! :) <3
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, illetve a véleményetekre lennék kíváncsi! Szerintetek érdemes ügyvédet váltani az első tárgyalás előtt? Nem vagyunk vele megelégedve, és az első tárgyalás kb jövő ősszel várható! :/
De jó nektek!Pàrom is Baracskàn van èn mehettem volna ebben a honapban de nem akarta hogy egyedül gyalogoljak a vonattol igy nem tudtam menni! :( Nem küldöt làtogatàsi papirt! :,( most probàlja intèzni hogy közelebb szàllitsàk làtogatàsra de ugy èrzem màr egy örökkèvalósàg eltelt!Màsfèl honapja nem làttam! :( Sajnos mi nem esünk utba pedig biztos igènybe vennèm! :(
Sziasztok ismèt segitsèget kèrnèk elsősorban azoktol akiknek Baracskàn van a hozzàtartozoja!Tisztasàgi csomagot szeretnèk küldeni pàromnak lehet esetleg villanyis hajnyirot beküldeni?Elemest azt lehet azt tudom!Ès küldhetem kissebb dobozban is mit a 30×50-es vagy csak abban lehet?Ès mit èrdemes küldeni mi az ami felesleges mert ott is annyiba kerül mint ittkint?Köszönöm
Kedveseim, decemberben lesz az első beszélőnk, még nem tudom pontosan melyik nap, de ha esetleg valakinek pont akkorra esik, 1 személy még befér a kocsiba, elviszem, nagyon szívesen :) Amint tudom a pontos dátumot, jelzem... Budapest-Baracska viszonylat :(
Ha 7 óra van a papíron, akkor igazából 8-kor kezdődik a látogatás és fél 8 körül kezdik a papírokat beszedni, addigra kell odaérni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem kizárt, hogy beengednek...
Sziasztok,holnap kellene eljutnom Baracsára,de nincs ugy vonatom sem buszom,hogy időre odaérjek,..tudja valaki hogy ha kések,akkor a következő turnusba bejuthatok e?Mert 7re kell mennem,de talán 10kor is van,akk bejutok e?Köszi!
Szia!Sajnos én nem tudok ebben segíteni. :(
Sziasztok :) Végre-végre, ma jelentkezett apa :) Beszéltünk telefonon és megjött a levele is :) Elfogadták tőle a kapcsolattartóit, csak szoktatón van, és a pénzét is csak tegnap tették a kártyára... De jól van, úgy néz ki, mehet dolgozni, és talán jövő héten már a saját helyére kerül :) 14-en egy zárkában, csak hideg víz... De megvan, és beszéltünk, és imádom :)
Sziasztok Kedves Sorstársak! Segítségeteket kérem, hgy tudja esetleg valaki Márianosztrán milyen "szokások" vannak? Ami jelenleg még ennél is égetőbb problémám, hogy nem tudom Márianosztrán hol kell leszállnom a buszról, hogy a börtönhöz jussak. Tudna valaki segíteni?? Édesapám került "szorult" helyzetbe és bár egyenlőre előzetesben van közel már 1 hónapja (itt várjuk a másod fok eredményét) nagyon keveset tudtunk még beszélni. Viszont holnap látogatni mehetek hozzá.... Már régóta kereslek Titeket!! Köszi a segítséget!
Szia! Néztem én is a Tiszalökit, de nekünk az nagyon messze lenne, konkrétan az ország másik végét. Mi Szombathelyre pályázunk, tőlünk az is messze van, tehát a lakóhelyhez közelire való hivatkozás kiesik. Én az infót az egyik volt bv. vezetőjétől kaptam és ő a gyakorlatát mondta el a magánbörtönös áthelyezéssel kapcsolatban.
Mindenesetre jó tudni, amit leírtál, hogy működik ez így is, most kicsit nagyobb reménnyel ugrunk neki újra. A férjem kérelmét már elutasították kétszer.
Liza, ezt most nem jól tudod.
A magánbörtönökben sem kell egy fillért se fizetni se a raboknak, se a kintieknek és a számládat se nézik, mennyi van rajta.
Mi Tiszalökben vagyunk érintettek, de ez is magánbörtön és hidd el, olyan szegény vagyok, hogy meg se tudnám tenni, hogy pénzt küldjek a férjemnek, vagy fizessünk a börtönért.
Mégis simán átszállították Nosztráról őt mivel nekünk ez a legközelebbi BV.
A magánbörtön csak névileg az, amúgy ugyanúgy kérheti magát oda is bárki, mint az állami BV-kbe.
Amúgy a tiszalöki a kislétszámú zárkák miatt (1-2-3, vagy 4 fős) biztonságos volna és ez alapból is rettentő nyugis hely.
További ajánlott fórumok: