Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Szia, köszi én is ezt találtam, illetve egy olyat ahol nincs posta fiók! :)Kicsit megijesztett, hogy nincs semmi házszám meg semmi! :)
Sajnos nem tudom a barátommal mikor tudok beszélni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket! :) Egy képeslapot szeretnék küldeni neki.
Max. akkor elküldöm neki úgy hogy:
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV, Intézet neve
Állampuszta
Pf 1.
6327
Talán így célba ér, és a postás is rájön! :)) (remélem azért holnap lesz lehetőségem beszélni vele...)
ezt találtam:
Az intézet elérhetősége:
címe: 6327. Állampuszta, Pf :1.
telefonszámai: 78/407-860
78/407-684
telefax száma: 78/407-860/102 mellék
e-mail címe: bvapta@emitelnet.hu.
Akinek Állampusztán van valakije, megtudná mondani, hogy mi a pontos cím? Amit a borítékra írhatnék? :)
Előre is köszönöm a választ!
Lanyok! Szeretnem elmondani az en velememyemet is errol: ne foglalkozzatok azzal, hogy mi van ott bent. A mi dolgunk csak az, hogy a szerettunket maximalisan tamogassuk es minden lehetseges modon biztassuk. Az egy zart vilag, a maga torvenyeivel. Egy csomo egymasnak vadidegen ferfi, teljesen kulonbozo mentalitassal es hatterrel van akaratuktol fuggetlenul osszezarva. Nem ok nelkul kerultek oda, es ezt a reszet oldjak meg ok. Ha valakit kintrol nagyon probalnak patyolgatni, vedeni akar ugyveden keresztul, az abban a macso vilagban rosszul sulhet el.
Van nekunk eppen eleg dolgunk es feladatunk itt kint, tobb teher van rajtunk, mint rajtuk.
Es ha kijon, ne faggasd, ami rad tartozik, el fogja mondani. De tortenhet bent olyan, akar lelki, akar fizikai agresszio, ami nem tartozij rank. Az o dolguk! Engedd a parodat, hogy FERFI legyen, bent is, es utanna kint is. ( ha veszelyben van, az persze nem tartozik ide, akkor amit lehet intezni kell gyorsan, de az nagyon ritka, hogy ugy elfajuljanak)
Remelem senkit nem bantottam meg a velemenyemmel, nem az volt a celom, tudom, hogy ilyenkor mindenki extra erzekeny.
Sziasztok
5-én jön valaki Baracskára beszélőre, reggel?
Mi azt csinaltuk amikor a párom szállításban volt,hogy az ügyvéd felhivta a bv-t,hogy odafigyeljenek ra,es bevalt,nyugis helyre raktak,aznap hivta amikor odaszallitottak,es mar megerkezeskor figyeltek ra.Meg pesten a csurmaba nemdohányzóba kérte magát arra a pár órára.
Azt szeretném kerdezni hogy amikor beadta a kedvezményre a parod a papírt mennyi időbe telt a targyalasi?
Ne felj, nem lesz a szallitasban semmi baja, o is tudja, hogy mit veszithet.
A birosagra odamehetsz, az nyilvanos. A bv or joindulatan mulik, hogy enged -e titeket beszelni. Menj oda fel oraval hamarabb.
De akar megengedik akar nem, alljon fel a targyalas vegen, es a birotol kerjen engedelyt, hogy beszelhessetek. Ilyenkor alt. a targyaloteremben adnak negyed orat.
Csak azert aggodsz, hogy ismeretlen helyre kerul? Vagy olyan a mentalitasa, hogy vonza a bajt?
Édesek vagytok köszi.most még lesz egy kis nehézség...hétfőn elszállítják egy polgári per miatt ,ahol a bíróság nem kötelezte a megjelenésre mint alperest,eltekintettek a megjelenéstől az előző tárgyaláson is,de a bv-nk ez nem elég.azok viszik.Egész álló nap telefonálgattunk,az ügyvéd is és mindenki és nem húzzák le.A célszállításról hallani se akarnak.Úgy csinálnak mint valami ...áhh nem is tudok jó szót.a történet annyi,hogy volt feleség,új gyerek,de a válás óta a gyerekszületésig nem telt el 300 vagy mennyi nap ezért a párom nevére írták a gyereket aki akkor fogant mikor ő már bent volt két hónapja.Mint kiderül az asszonyt már akkor ápolgatta valaki amikor még kint volt Zoli.szóval apaság vélelmének a megdöntése.elrágatják a semmiért.nyilatkozott 50x már...képtelen dolog és örület.sírok ,zokogok egész nap,pénzt utaltam,meg van lelkész ismerős/barát szolnokon aki bemegy hozzá kedden,meg minden nap ha kérem,de én akkor is rettegek.hova kerül,mi lesz vele,nehogy bajba keveredjen,elveszítse a kedvezményt,és nem attól félek,hogy ő csinál valamit mert a 2,5 év alatt se tette.
Még azt megpróbálom,hogy megkérdezem a bíróságot,hogy odamehetek-e a tárgyalásra,nem akarok bemenni,csak egy kis lelkierőt adni.
Tudom szolnok ki hely,de tud valaki valamit?
Mindenki maga erzi, hogy melyik csaladnak mi a jobb. En abba beleorulnek, ha a parom mondjuk megszakitana a letoltendojet es hosszabb idore hazajonne ugy, hogy tudjuk, vissza kell mennie es folytatnia kell. Nekunk az biztosan nem lenne felhotlen idoszak, hiszen a fejunk felett lebegne a folytatas kotelezettsege. A "mi" ugyunk 6 evig huzodott, ahol minden napban benne volt a lehetoseg, hogy jon a papir a targyalas megkezdeserol, majd a folytatasrol, majd az iteletekrol stb... Nem tudtunk elore tervezni 1-2 hetet sem.
Nyilvan egy EVSZ teljesen mas lenne .... Amit ugye az aktualis helyen csak elvileg ismernek, de gyakorlatban nem. Sajnos.