Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Szia! Mivel a kapcsolattartói meg van így sztem ez folyamatos ! Mikor az én páromat bevitték 2 hét múlva már volt beszélő is.
Sajnos ,ha épp egy időbe esik a szállítás és a beszélő arról lemaradsz ilyenkor és várhatod a következőt! Volt ismerősöm ilyen szituban és így volt sajnos :(
Hogyan tudja a párotok intézni, hogy átszállítás után 2 héttel beszélőre tudtok menni? A férjem decemberben vonult be, és csak február végén láttam először. Vagy ez már előre megkért találkozó volt és az új helyen abszolváljátok?
Illetve lenne még valami, ami nem tiszta:
Kőhidáről lesz Győrben a párom szállításban egy hetet. Ha pont abba az egy hétbe esik bele egy Kőhidán engedélyezett beszélő, akkor az itt Győrben is engedélyezni fogják?
Köszönöm szépen ! Aranyos vagy :)
Akkor remélem hamarosan tudtok majd beszélni! Pénteken meg végre láthatod, ez nagyon jó! Addig is sok-sok erőt kívánok neked (is)!
Hát az a helyzet , h annyi mindent kell megjegyzés rovatban megadni h az utalásnál ebbe a rovatba az is alig fér bele így mást nem tudtam beírni ... három rövid sor és ennyi .
Akkor várhatom , h lassan hívni fog mert most nálunk is ez a szitu ... csütörtökön lesz két hete h pénzt utaltam és eddig semmi !
Ja, és lényeges különbség, hogy itt meg kell adni, hogy mire küldöd a pénzt. Ez sztem elég idiótaság, de itt így működik valamiért. :(
Amikor átszállították ide (Baracskáról), akkor közel két hétig én sem tudtam róla szinte semmit, talán csak egy levél ért ide. Itt valamiért a pénz nagyon hosszadalmasan kerül a kártyájukra. A régi helyen, ha elutaltuk már másnap tudta is használni, itt pedig a hétfő reggel elutalt pénzt általában csak pénteken írják jóvá a kártyáján...
Mondjuk nem venném rossz néven ,ha addig hívni tudna! Nálatok volt ilyen ,h ilyen sokáig semmi ??
Köszönöm szépen akkor megnyugodtam ,féltem h itt mások a szabályok :) már 2 hete nem tudok róla semmit ,rosszul esett volna ,ha ez sincs :( Alig várom a pénteket :)
Szia! Szerencsére lehet csók, puszi, ölelés, sőt sokx végig foghattuk egymás kezét is. Fél órával a kezdés előtt kell odaérni, (elég pontosan, időre zajlik a dolog), akkor kezdik beszedni a papírokat.
Automatákból lehet venni szendvicset, csokit, üdítőt, kávét. Nagyjából ennyi, ha van még bármi kérdésed, nyugodtan kérdezz! :)
Szia!
Elmondanád nekem ,h milyen a BFB-ben a nem családi beszélő ? Lehet csók,érintés stb ?? Pénteken megyek és nem tudom ott mi a szokás ! Előre is köszi
Olyan jó volt olvasni ezeket a biztató szavakat. Nekünk még évek van hátra. Érdekes ez, mert amennyi kétely felmerül az emberben akkor, amikor a párját kíséri a bv. kapuig időpontra és tudja, hogy kész, most ott kell maradnia, nincs más lehetőség ... legalább annyi kétely van az emberben, amikor a végére gondol!
Mindenesetre én alig várom, hogy már a bv. elé menjek ismét ... csak kifele jövet lássam meg az uram :)
Sok-sok boldogságot kívánok még egyszer mindkettőtöknek és az egész családnak!
Pécsről van valakinek tapasztalata?
Szia. A segítség az természetes a részünkről,sőt örülünk ha bárkinek is tudunk segíteni. Bevallom neked , már negyedik napja van itthon,de olyan mintha el sem ment volna . Így vissza tekintve azt érzem,hogy nem is volt olyan rossz,nem is volt olyan nehéz,és ,hogy milyen hamar letelt.Persze ameddig benne voltam addig volt már olyan is ,hogy azt hittem soha nem ér véget,rengeteget sírtam, iszonyú nagy fájdalmat és hiányt éreztem és nagyon lassan telt az idő :( Most pedig olyan mintha meg sem történt volna mind ez :)
Szia. Vasárnap ellenőrzés van. Ilyenkor 10-ig zárva vannak. Utánna engedik ki őket. Este hatig tudnak telefonálni. De függ hogy mikor fér oda a telóhoz, mert mindenki hétvégén telefonál a legtöbbet mert olcsóbb.
Köszönöm én is keresgéltem, de nem találok semmit.talán jövő héten meg jön a kapcsolat tartói és többet fogok tudni.sajnos nem tudok semmit csinálni csak várni.
Köszi Sicuri! Nagyon rendes tőletek, hogy így segítetek!
Mi még messze vagyunk a végétől és lehet hülye is a kérdés, de milyen, hogy otthon van a párod?
Szia! Ezt találtam róla...
" fogvatartottak a Magyar Telekom Nyrt. által forgalomba hozott telefonkártya segítségével vehetik igénybe a telefont"
Sziasztok.Azt szeretném meg kérdezni hogy a telefonkártyát hogyan tudják használni a bv-ben? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok. Mint tudjátok a férjem már letöltötte a büntetését és itthon van végleg. Ő Baracskán volt főszakács elég sok mindenkit ismer. Ha esetleg bármi kérdésetek lenne,nagyon szívesen válaszol rá . Úgy hogy nyugodtan kérdezzetek bármit :)
Az a baj, hogy ezek a hosszú hétvégék nagyon be tudnak keverni és ilyenkor a legrosszabb. Ha hazament a zárkatársa és tudott üzenni vele, gondolom azt is mondta mi van a pároddal, hogy van. Tudom, ez édes kevés, de megvan, biztos jól van a körülményekhez képest. Amikor a párom 'szobatársa' hazajött és elmesélt mindent, nekem megnyugvás volt valahol.
Amit tudok ügyvédtől tudom és ma szabadult a zárkatársa akivel üzent ,h azért nem hív mert nem kapta meg még mindig a pénzt ! Szerdán kaptam az első levelet és én is küldtem neki!Meglátjuk ezt mikor sikerül megkapnia és én mikor kapom rá a választ !
Visszajöttem. Remélem Peet tudott nektek segíteni. Rengteg levelet kapott, azt mondta sajnálja, hogy ennyien vagyunk itt kint ... mégis erőt merített a sok-sok jó kívánságból, amit kapott tőletek.
Ismerős a helyzet. Én a páromról hetekig nem tudtam semmit, karácsony előtt egy héttel vonult be.
Azért arra nagyon vigyàzz, hogy mit jelentesz, mert a bentlévőek árthatsz vele. Én Győrben voltam bent azzal, hogy felrobbantom az egesz kócerájt, ha hetek múltával sem adnak ki infót az uramról, de mondjuk itt Kőhidán meg sem mernék szólalni.
Levelezni tudtok?
Ez így van,csak tudod mióta utaltam a pénzt és nem csekken adtam fel,hanem közvetlen számláról számlára ,azóta eltelt 7 munkanap! És Ő nem bevonuló,hanem áthelyezték ...a másik helyen volt a kártyáján 10 ezer forint és még azt sem kapta meg csak úgy mint a csaknem két hete utalt újabb 10 ezret ami pont azért lett utalva ,h zökkenő mentes legyen a kapcsolattartás míg lezajlik ez az egész !
Tudom jól ,h így kéne mennie ! lassan két hete utaltam a pénzt és még mindig nem sikerült könyvelni nekik,pedig a nevelő azt mondta ,h az ünnepre való tekintettel szerdán mindent utalás kártyán lesz....hát nem sikerült . A csomagot is 5 nap múlva kapta meg a levéllel együtt ..szabályzat ide v oda leszarnak ezek mindent! Ma azt böngésztem a neten hol tudom ezt jelenteni mert ez már nonszensz ,h lassan két hete nem tudok beszélni a párommal mert lusták dolgozni!
Mit jelent az, hogy nem kapta meg a csomagot es a levelet idoben? Ha a csomagot elsobbsegivel adod fel, masnap 9-kor ellenorzik, 11 orakor kiosztjak.
A levelet ha elsobbsegivel adod fel, masnap reggel ott van es max. masodik napon, ellenorzes utan kezhez kell kapnia.
Ez szabalyzat. Ezt a kettot nem korlatozhatjak semmivel!
Az a baj, hogy munkaszuneti napokon, unnepnapokon a bvkben sem dolgoznak. A penzugyi osztaly sem, akiken mulik a penz kartyara helyezese. Ugyved sem tud ezeken a napokon intezkedni, de ahogy itt irtatok a bevonulas es a kapcsolattartoi megerkezese kozotti idoszakot ki lehet veluk 'bekkelni'.
Telefonkártyát??? Most hülyeséget fogok kérdezni de kapnak mobilt? Vagy hogyan használják?
További ajánlott fórumok: