Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fogház, börtön, fegyház fórum

Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)

282. Silver75 (válaszként erre: 281. - Rina09)
2014. okt. 24. 18:55
De elvileg meg tudjuk gyorsítani mert, hogy lehet beküldeni telefonkártyát is...holnap azt akarok feladni levélben ...hátha gyorsabban tudok vele beszélni. A másik helyen hétfőn utaltam és kedden már tudott hívni! Itt mi a szart csinálnak fogalmam sincs,vagyis van, SEMMIT ! Leszarnak mindent!
281. rina09 (válaszként erre: 280. - Silver75)
2014. okt. 24. 18:10
Sajnos ettől tartottam hogy nem könnyítik meg az ember dolgát és hosszadalmas lesz mire föl tud hívni.Köszönöm hogy válaszoltál
280. Silver75 (válaszként erre: 278. - Rina09)
2014. okt. 24. 17:51
Egyébként pedig lazább lenne mint a többi pesti bv...szinte mindent tudsz beküldeni csomagban ,ide lehet cigit ,dohányt bármit! Naponta 2x 10p lehet telefonálni...ha engedik persze :) A beszélő is egy órás ,én 31-én megyek oda először akkor többet tudok majd mondani !
279. Silver75 (válaszként erre: 278. - Rina09)
2014. okt. 24. 17:37

Szia!

Az enyém is ott van! De előzetesben az A épületben! Semmi jót nem tudok mondani ...múlthét csütörtök óta van ott azóta nem tudott hívni csak az ügyvédtől tudom a dolgokat mert folyton őt küldöm be ! a csomagot és a levelet sem kapta meg időben ...

278. rina09
2014. okt. 24. 15:45
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni a férjem szerdán vonult be a kozma utcai bv-be nem sok mindent tudok erről a helyről.Esetleg valaki tudna nekem mondani pár dolgot hogy milyen hely? Előre is köszönöm
277. Liza88888 (válaszként erre: 276. - Liza88888)
2014. okt. 24. 13:26
Meg Peet vagyok Liz neve alatt. Engem is igy vittek be, csak akkor meg nem volt itelet
276. Liza88888 (válaszként erre: 275. - Vanilia75)
2014. okt. 24. 13:24

Szia! Ilyen helyzetben van olyan, hogy ugyvedi csomag. 5 kg, ugyved neve alatt lehet feladni, vagy ha olyan a bv be is lehet vinnie. Ez a ritkabb.

Amikor elfognak valakit, csak az alapveto ellatmanyt kapja meg szoktato szintre kerul vagy ha meg nincs meg az anyahaz, fogdara. Wc papirt kap pl. evoeszkozt is adnak az etelhez. A penzet elveszik, kartyara rakjak vagy letetezik.

2014. okt. 24. 10:13

Sziasztok,

Az alábbiakban szeretném a segítségeteket kérni. A párom hétvégén került be a szekszárdi bv-be, elég "hánytatott" körülmények között -abban a ruhában, amiben éppen volt- (nem előzetes, hanem letöltendő). Az ügyvéd már járt bent nála hétfőn. A kapcsolattartói papírokat kipostázták már, de a hosszú hétvége miatt csak hétfő-kedd környékén kapom meg. Van valakinek tapasztalat a szekszárdi bv-ről? Nagyon aggódom érte, ugyanis pár ezer forinton kívül semmi nem volt nála. kap Ő ilyenkor néhány alapvető dolgot (wc papír, fogkefe, evőeszköz stb)? Tudom, hogy nem luxusszállodába vonult, de borzasztóan megvisel a tudat, hogy ott áll a semmi nélkül és emiatt még kiszolgáltatottabb a helyzete. Köszönöm a válaszokat előre is. Hálás vagyok, hogy létezik egy ilyen jellegű fórum.

2014. okt. 23. 21:09

De jó. Legalább tudott jelentkezni. Igen a telefon elég sz.r. Nagyon sokat recsegett a vonal nekünk is. Mostmár nyugi és erősítsd innen kintről. Nekik csak az számít. Ha itthon minden renben velünk ott is elviselhető. Bombázd a leveleket. Azok nagyon számítanak. És a 10 percben legyél pozitív ezzel sokat segíthetsz.

Örülök hogy kaptál hírt felőle:)

2014. okt. 23. 18:11
Sziaszok! Igyekeztem mindenkinek a levelere valaszolni! Akinek meg van kerdese, holnap is leszek! Udv:Peet
2014. okt. 22. 21:02
3 óránként 10 percet telefonálhatnak. Ha dolgozik akkor délután fél 2 után tud először telefonálni. Én úgy tudom ott szét vannak osztva körletekre. A nehezebb esetek más körletbe vannak. Ha dolgozós és szerencsés a B-re került. Látogatás havonta 1× 1 óra. A következő nov 8 és dec 13. Igazából én azt hallottam tőle hogy az idősebbek a nehezebb esetek. Ha van kedvezménye megpróbálják provokálni. Viszont a nevelők segítőkészek. Maga a hely is elég " barátságos". Kinézetre mint valami tábor. :) Ne legyen egy sarokba ülő de ne is vagánykodjon de ne hagyja magát. Ha valami kérdés felmerül benned írj nyugottan. Nekem is jól esett anno mikor még semmit sem tudtam erről az egészről.
2014. okt. 22. 19:26
Szia. Az én legjobb barátom is Solton volt. Most Állampusztára szállították. A többihez képest elég tűrhető. Bár szerintem ez elég ember függő. Ki milyen természetű. Menyire találja meg az arany középutat. Nálunk a kommunikáció elég gyorsan zajlott. Talán pár nap volt hogy nem tudtunk róla semmit eddig. Légy türelmes. Biztosan minden rendben van vele. Annyit tudok hogy 19-től egy pár napot Solton nem működik a telefon cserélik vagy valami ilyesmi. Szóval lehet ezért nem tud hívni. Kitartás
2014. okt. 22. 18:08
Igazán nincs mit..remélem tudtam valamit segíteni ! Egyébként ügyvédetek nincs? Mert Ő sokat tud ilyenkor segíteni mindenben !
2014. okt. 22. 17:08
Szia! Egyenlőre azt tudom neked tanácsolni,hogy nyugi...várni kell sajnos! Épp ugyan ebbe a cipőben vagyok,az én páromat múlt héten csütörtökön szállították át azóta semmi sem történt csak és kizárólag úgy tudok bármit is ,h folyton az ügyvédet zavarom hozzá! Ma megtört a jég és jött tőle levél végre ,tehát majd egy hétbe telt! Telefonálni még most sem engedik bár egy fél havi fizetés van a számláján...sajnos ezek sok időt vesznek igénybe..várni,várni és várni ! Aztán egyszer csak majd történik vmi...de ha tudod hol van írj neki én is egyfolytában írtam ,h ne járjon hülyeségen az esze,sztem ez fontos ...fontos hogy tudatjuk velük itt minden ok és szeretjük őket!
2014. okt. 21. 14:27
Sziasztok! Holnap késő délutántól jöhetnek a kérdések! Aki akar, privát levelet is írhat!
267. Liza88888 (válaszként erre: 265. - Sicuri)
2014. okt. 20. 21:21

Tiszta szivbol kivanok nektek nyugodt, boldog eletet!

Az irigyseg most is megvan, mint egy hettel ezelott, de persze mindez jo ertelemben!

A parod biztosan tudja milyen kincset tart a kezeben!

Le a kalappal a kitartasod es szerelmed elott.

Vigyazzatok egymasra!

266. Barbara82 (válaszként erre: 265. - Sicuri)
2014. okt. 20. 20:27
Minden jot nektek ès köszönöm tőled a sok segitsèget! :-)
265. Sicuri
2014. okt. 20. 17:04
Sziasztok. Szeretném megköszönni itt mindeninek a sok segítséget ,és a jó kívánságokat :) A mi időnk is eljött ,végre vége és holnap jön haza a férjem . A továbbiakban nagyon nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, és soha ne adjátok fel ! Én is azt mondtam az elején,hogy soha nem lesz vége,én nem fogom kibírni főleg egyedül 3 gyerekkel,de kibírtam, eljött, és vége ! És tudom ilyenkor az egészséges irigység ott van most,ahogy írtátok is ,ez bennem is sokszor ott volt amikor olvastam,hogy másoknak vége, de eldöntöttük,hogy végig megyünk ezen hiszen nagyon szeretjük a hozzátartozónkat , és nekik csak mi adunk erőt,reményt ,és kitartást,hogy ők is végigcsinálják. Néha biztos még be fogok ide nézni ,hátha a férjem is tud nektek segíteni Baracskával kapcsolatban ,esetleg infót tud adni néhány emberről is onnan bentről. Még egyszer nagyon köszönök mindent nektek. :)
2014. okt. 20. 16:41
Köszönjük szépen! Én élnék a lehetőséggel !
263. keszter0808 (válaszként erre: 261. - Liza88888)
2014. okt. 20. 15:46
Köszönjük Liz!:) Én szívesen kérdeznék Tőle pár dolgot!
2014. okt. 20. 09:42
... persze, ha van rá igény ... ezt kihagytam :)
2014. okt. 20. 09:42

Sziasztok!

Szerdán és csütörtökön az én nevem alatt egy nemrég hazaérkezett srác fog bejelentkezni.

3 év 2 hónapot volt fogvatartott több helyen, többféle minősítésben (Székesfehérvár, Budapest, Kőhida, Győr, Tököl).

Akinek kérdése van, tegye fel, szívesen válaszol rá.

Jövő héten, ha össze tudom hozni egy ügyvéd ismerősöm lesz itt két napot, őt is lehet ostromolni.

260. Silver75 (válaszként erre: 259. - Liza88888)
2014. okt. 18. 14:11
Elvileg itt minden nap hívhat de gondolom mivel csütörtökön vitték át még nem történt meg a befogadása...
259. Liza88888 (válaszként erre: 258. - Silver75)
2014. okt. 18. 14:02

Kitartas! Mi vagyunk nekik itt kint a legfontosabbak. Biztos vagyok benne, amint tud jelentkezik!

Mi heti 3-szor beszelhetunk 10 percet/alkalom.

258. Silver75 (válaszként erre: 257. - Liza88888)
2014. okt. 18. 13:44
Elhiszem! Én már 3 napja nem tudok róla semmit sajnos! Nem tudom meddig nem engedik telefonálni..
2014. okt. 18. 13:16

Most voltunk csaladi latogatason! Elmondani nem lehet mennyire nagyon jo volt ujra latni, olelni a parom/apat! :-) <3 <3

Hatalmas toltest ad ez mindharmonknak.

Ismet talaltak telefonokat es egyeb tiltott dolgokat, igy szigorubbak az orok, de normalisak.

256. Silver75 (válaszként erre: 255. - Liza88888)
2014. okt. 18. 11:56
Így akkor már tudom miről van szó ! :)
255. Liza88888 (válaszként erre: 254. - Silver75)
2014. okt. 18. 08:38
Igen!
254. Silver75 (válaszként erre: 253. - Liza88888)
2014. okt. 18. 07:28
Erről még nem hallottam ! Vagy más néven ez a drogprevenció?
2014. okt. 17. 22:14

Egy megelőző-felvilágosító szolgáltatás, úgynevezett elterelést nyújt azoknak az alkalmi droghasználóknak, akik a büntetést a programban való részvétellel szeretnék kiváltani, és ennek megvannak a törvényi feltételei.

A jelentkezéshez szükség van rendőrségi tanúsítványra, vagy ügyészi vádhalasztó határozatra.

Amennyiben minden irat rendben van, állapotfelmérésre irányítjuk a jelentkezőt, amely azt vizsgálja, hogy a kábítószer-használat súlyossága alapján melyik ellátási formában tud részt venni. Az elterelés akkor kezdődhet el, ha az állapotfelmérés eredménye szerint a jelentkező részt vehet a megelőző-felvilágosító szolgáltatáson. Az elterelés minimális ideje fél év.

Az elterelés sikeres elvégzésével a büntetés elkerülhető.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook