Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Az eredmény attól függ, mennyire szőke az a szőke, mennyire károsodott a hajad, és milyen barnát akarsz.
A vil.szőke hajra a színezőt jobb használni, mert ez jobban megmarad a hajon. Viszont nem árt előkezelőt használni, ami a roncsolást kiegyenlíti, ezáltal egyenletes lesz az eredmény. Azt is figyelni kell, hogy meleg árnyalat legyen a felkent szín, különben előfordulhat nem éppen kívánatos beütés (zöld, szürke, kék...)
Ha oxy reloaddal csinálod, akkor a hajtő marad az eredeti, a barnát leszedi, a melírcsíkok is maradnak - hiszen azok sem festettek.
Ha ezután fested szőkével, tiritarka lesz, mert minden területen máshogy fog hatni a festék. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, inkább melírozott hatást.
Jessica Papp Frisurenstudio
Hirschstr.3.
(0 71 31) 7 97 52 22
Jessica beszél magyarul is.
Sziasztok!
Lenne egy kicsit bonyolult kérdésem igazából több is :)A helyzet az h régen szőke voltam kb egy éve,de azután elkezdtem barnára festeni,de most szeretnék újra szőke lenni.Most vannak benne szőke és vöröses melírok,de ezeket előtte szőkítőporral szívták ki.Most az egész hajamat nem akarom kiszőkíporozni,mert félek h eltörik,de a fodrászok csak ezt mondják.Hallottam a hajradírról,és ha azzal megcsinálnám akkor kiszedné valamennyire a barnát,de pl a tövem kb 5 cm azt nem szívná ki?Mert mikor régen festettem szőkére akkor a tövemre elég volt a festék a 12es oxival és befogta.Hát remélem érted mire akarok kilyukadni :D na de ha letudnám a hajradírral szépen szedni a barnát utána szőkével festeném be.Na feladtam a leckét :D Lécci segítsetek!
Ja értem..:)
Én már alig várom , hogy bejöjjön a jó idő, és levágassam..:) Ma is mondták vagy 2-en hogy nagyon jól állna..:) Már alig várják hogy lássák..:D
Sziasztok.
Szőke vékony szálú középhosszú hajam van, és elől folyton ici pici, nem tudok vele mit kezdeni, folyton feláll, egy egész frufrum van, ha felgumizom, pedig nem is *uhh. Eddig mindig azt hittem h eltörik, de valahol hallottam h ez a pótlás haj. :/
Mit ajánlotok mit csináljak vele? Hajpántot kell hordanom mert ha oldalt elválasztom is nagyon gáz, bohócnak nézek ki :S Az égnek állnak ezek a hajszálak.
Használok avonos hajpakolást, de nem tudom mit tehetnék még.
Köszönöm
Sziasztok!
Próbálta már valaki a DM-ben kapható keratinos hajkiegyenesítőt?
Mi a tapasztalatotok? Lehet közvetlenül tőfestés előtt vagy után használni (kissé igénybe vett, szőkített hajon)? Ha igen, lehet aznap, vagy mennyi időnek kell eltelnie a 2 között? Tényleg megerősíti a hajszerkezetet?
Előre is köszi a választ! :)
Ez a neten található video a festésről (Klaudiás) - viszont azt látom itt, hogy a fodrász fóliákat tépeget, pedig nem is úgy néz ki a Klaudia haja, mintha melírozva volna? vagy mégis?
Szia, tanácsot szeretnék kérni: Jelenleg Alfaparf 7. 3/8. 3 keverékkel van festve a hajam, ami már kicsit kivilágosodott, mert előtte ennél világosabb volt szöke melirral és megkopott. Egyébként természetes göndör a hajam(ha ez számít, azt hiszem szőkítőport nem kéne használnom, mert az nagyon széttöri).
Szóval a kérédsem az lenne: milyen festékkel érhetem el a hajamon azt az új 'Liptai Klaudiás' szép világos szőkét?
Se nem vöröses, se nem sárgás, se nem szürkés, se nem kopott...(drogériás vagy fodrászkellékes ötletet is szívesen veszek!!:)))kösziiiiii ELŐRE IS!!!
Ha még nincs festve a hajad, akkor tul.képpen bármelyikkel.
Ha viszont festett, akkor jobb fodrásszal. :)
Értem,ebben reménykedtem! :)
Most a tövénél már világosabb barna, kicsit már szőkésebb, és így fokozatosan sötétebb a vége, de már az is világosbarnának-sötétszőkének mondható.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy használt már valaki Alfaparf Evolution 8.21 árnyalatát? (világos hamvas violettszőke)
Ezt vettem a fodrászkellékesben, 9 %-os oxival. Ezelőtt a festett barna hajamat fodrász lekoktélozta, 8-as szőkével befestette, a töve már szőkés lett, az alja inkább világosbarna, de eléggé "arany" árnyalatban. Most magamnak szeretném befesteni a fent említett festékkel, de egy kicsit félek, mi lesz ebből a violettszőkéből. Elvileg az csak a sárgaságot szünteti meg? Meg azért nem szeretnék nagyon világos szőke lenni, a 9-es oxitól nagyon kiszőkülök?Persze nyilván világosabb lesz, az nem is baj...de remélem annyira nagyon nem.
Köszönöm előre is!