Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
ilyen lett
Csak leszedtük :)
2 zacsi Effaisor, de csak melegvízzel! Az eredmény olyan 6. 3-as kb, és fényben látszik , hogy alatta a szőke, ugyhogy nincs nagy baj:)7. 1 es lesz rákenve.
Kedves fodrász! Szerinted elbir a dolog még egy leszedést?
Akkor nem kísérletezem vele. Nekem az alap színem sötét szőke-világos barna, sötét vöröses-barnás színt növesztek le. Lehet,hogy ebből leszívatás lesz...
A Wella festék ilyen szempontból jó. Sokáig tart :D
Sziasztok!
Le lett szívatva a barna hajam úgy, hogy felül kicsit világosabb lett. Elmentem fodrászhoz, ahol a fodrász nagyon szép vörös hajat csinált nekem és egyszínű lett hálaistennek. De 3 mosás után alul sokkal világosabb lett, mint felül. Befestettem én otthon ugyanazzal a vörös hajfestékkel, mint a fodrásznál... Az lenne a kérdésem, hogy miért keletkezett benne néhány majdnem fekete színű csík? A másik meg, 2 mosás után most is alul sokkal világosabb a hajam, mint felül. Ezen hogyan tudnék javítani? Légyszi válaszoljatok, fontos lenne!
Köszönöm!
Kedves Fodrász!
Szőke hajamat ma befestettem 6.13-as barnára és fekete lett!!! Légyszi adj valai tippet hogyan lehetne leszedni igy frissen , nem akarom, hogy beleigya magát nagyon. Mit csináljak vele?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy sötétebb festett barna hajamat lehet-e úgy világosítani, hogy 5-ös vagy 6-os barna hajfestékhez 9 %-os oxit keverek?
(télen le volt szivatva a hajam, próbálkoztam a szőkítéssel, de sokadjára is csak besárgultam, meguntam, és a garnier color sensation világosbarnájával befestettem, amihez hozzá kell tennem, a vállig még nem érő hajamra sem volt elég, így lett festve még egyszer, de persze így már sötét lett...)folyamatosan kopik a színe, várok még vele, és szeretnék egy normális középbarna színt, ami nem tűnik feketének. El lehet ezt érni így?
köszönöm!
Sziasztok!
Most találtam rá a fórumra. Érdeklődnék, hogy tudjátok-e hol találok használt mobil fejmosót.
Előre is köszi! :)
:)
Végülis ha belegondolok én sem értem:D,de annyi helyen olvastam már...
Tudsz ajánlani valami balzsamot?
Őszintén szólva nem értem azt, hogy zsírosodik a haj a balzsamtól...pedig sokszor olvastam már ilyet. :)
Nem szabad a fejbőrhöz közel kenni, ennyi a titka. Én minden mosáskor használok, anélkül olyan lenne a hajam, hogy az már döbbenet, viszont nem veszem észre, hogy hamarabb zsírosodna, pedig amúgy hajlamos vagyok rá.
szia
Én is használtam WU2-t de az a baj hogy nagyon kiszárította a hajvégeimet és én nem merek balzsamot használni mivel így is hamar zsírosodik a hajam és az biztos hogy csak rontana a helyzeten:S:(
Akkor azt hiszem beszerzek sörélesztő tablettát:)
Sajnos őszintén szólva nem igazán fogyasztok vitamint:S
Szia!
Most találtam a Nirvel cégnek vannak szines samponjai, de csak a spanyol honlapján találtam, itthoni webáruházakban csak más termékeik kaphatók, bár meg lehetne kérdezni, hogy forgalmazzák-e vagy be tudják-e szerezni. Itt a link:
Szia, véleményem szerint a sampon legyen sampon, tehát nem ájulok el attól, ha mindenfélével telenyomják, aztán jó drágán meg eladják. Kis családom a WU2-t használja, teljes megelégedettséggel. (Utána persze kell a balzsam, ami már egyéni igénytől függ, és fontosnak tartom.) Elég sokféle sampont próbáltam már ki, és őszintén szólva egyiktől sem voltam elájulva, nem lett a hajam csillogóan fényes, se dús, se semmilyen, amit ígértek, úgyhogy ezért vallom, amit. :)
A sörélesztő tablettában azok vannak, amikre szüksége van a szervezetünknek, ahogy nézem, elég sok gyártótól kapható. Nem lehet rossz, ha amúgy nem fogyasztasz elég ásványi anyagot és vitamint.
A sampon, amit használsz, az okozza a zsírosodást.
Ha még balzsamot, hajlakkot, fixálót, egyéb "hajra való" termékeket használsz, mind csak ront a hajad állagán.
Írd meg, milyen sampont használsz, és hogy mit tartalmaz, az összetevők érdekelnének.
Addig is ajánlom a házi készítésű tojássampont, illetve a samponszappant. Almaecetes hajöblítést.
Ha nem vagy elégedett a samponoddal, miért használod? Én lassan egy éve nem mosok bolti samponnal hajat, és nem festetem, magam "festem" hennával, nem is lehet észrevenni, mert még csak pár szál ősz hajszálam van, sötétbarna a hajszínem, picit bronzos árnyalatúak az ősz hajszálak, még tetszik is.
Mióta nem mosok hajat samponnal és nem festetem, kéthetente mosok hajat (most télen a fűtés miatt hetente, mert szenes kazánunk van, és egy hét után már érezni a hajamon kicsit a füst szagát).
Régebben én is 2-3 naponta mostam, mert zsírosodott nagyon, hullott is becsületesen, ez már a múlté, a hajam nem hullik, nem zsírosodik, és sokan kérdezik, hogy ennyi idősen (ötvenen túl) hogy-hogy nem őszülök még?
Ha nem vagy elégedett a hajaddal, járj utána, miket használsz, azok mit tartalmaznak, milyen hatásuk van az összetevőknek.
szia
Hát ha napi száz szál "megengedett" akkor azthiszem korántsem komoly a dolog..lehet csak kicsit eltúloztam:S
Viszont van még egy olyan gondom hogy nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, mostanában össze vissza váltogattam a samponokat és elég korpás lett a fejbőröm:( ez a sampon váltogatástól lehet?
Revalid samponról mi a véleményed?
és a sörélesztő tablettáról?
Sziasztok!
Abban szeretném a segítséget kérni, hogy másfél éve belefogtam a hajszínezésbe, festésbe volt vörös barna szőke meg ugye az átmenetek narancssárga vöröses barna... :) Elhatároztam, hogy kiszőkülök újra, nekem ezek a len, méz, arany szőkék tetszenek. A legjobb lenne természetesnek tűnő szőkének lenni de tetszene a Fergie új szőke haja.
Most jelenleg sötétszőke a hajam alul, fentebb befogta a garnier 8. Természetes szőkéje.
Alul is világosította. Szeretnék fokozatosan szőkülni, egészségesebb talán egy fokkal, de ha nem lehet akkor pedig leszívatnám. Mit tehetnék azért, hogy esetleg már 2 hajfestés után ilyesmi szőke legyek? Alapból sötétszőke a hajam!