Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Írtam fiamnak hogy próbáljon a beállításain változtatni, hátha meg tudja oldani hogy lássátok a videókat. Sajnálom nagyon hogy lemaradtok róla. Igaz hogy számotokra nincs ez akkora élmény mint nekem, de akkor is örülnék ha látnátok ha már az útját figyelemmel kíséritek.
Ezt a 30mp-es videót még tegnap este küldte, én is csak most láttam. Elérte Lanzarotte szigetét: [link]
Már látszik a sziget, fiam megállapította, jó kompra szállt.
Ezt a fotót kaptam azzal a szöveggel, hogy még 200km. Jó kompozni.😀
Köszönjük szépen!
Eddig gördülékenyen, terv szerint megy minden. Kedden célba ér, és beszállásolja magát a kis bungalójába. Letelepedéshez, munkához engedélyek rendben. Az még kérdéses hogy él-e a lehetőséggel.😀
A komp elindult. Rajta a fiam és a kocsija.
A rövidke videó annyit közöl, hogy Marbellában letelt a 6 nap.
A helyet nagyon szépnek tartja, a barátokat biztatja hogy aki teheti feltétlen jöjjön ide nyaralni mert itt fel lehet töltődni. Nagyon jó az idő, szépek a strandok, nyugalom van, teljesen más a közhangulat. A spanyol légkör csodálatos. Elmondja hogy holnap száll kompra, amivel 1.000km-t utazik.
Ez már nincs a felvételen:
Lanzarotte szigetére vasárnap ér, onnan kedden kis komppal megy tovább és eléri a célállomást Fuerteventurát.
Okay, értelek.
Speciel Barcelonának én nagy ismerője vagyok, számtalan esetben jártam ott.
Magyaro.-hoz képest a spanyolok évszázadokkal előrébb járnak.
Ez az én tapasztalatom minden téren.
Én semminek sem vagyok tagja, hoxa az egyetlen kivétel.
nekem bejött a 180 hsz,, csak azzal kezdte, hogy regisztráljak.
de hogy jön ide a spanyol érdekeltség?
sorry, én vagyok a bugyuta.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..