Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ma Magyarországon 95 millió egy 40 éves 80nm-es ház, nyaraló beosztással?
Csak erre reagáltam,mert akkor tényleg elképesztő...
Azért létezik ennél olcsóbb alternatíva is..-)
Egy sima nyeregtetős kutyaház, előtte egy lavór vízzel, tisztára Balaton feeling...
(csak vicc)
Ich wünsche ihm eine gute Reise und viel Glück..-)
mert minden kezdet nehéz..-)
De aranyos vagy! Köszönöm! Én is minden jót kívánok neked!
Valóban elég atyaég az összeg ha csak ennyit tudunk arról a házról, de lehetnek értéknövelő egyéb tényezők is. Mondjuk a hely ahol található. Vagy bármi.
Fiam háza se olcsó, de aki megveszi, biztos hogy jól jár vele. Még irigylem is. Sajnos az enyém sokkal kevesebbet ér, így nem oldható meg hogy beleköltözök és az enyémet adjuk el. Kell neki a pénz most nagyon az újrakezdéshez.
Nagyon szeretem az írásaid és a legjobbakat kívánom a fiadnak, de legfoképpen neked! Kívánok sok egészséget és, hogy az álmaid valóra váljanak!
Zárójel: Most teljesen elképedtem. Ma Magyarországon 95 millió egy 40 éves 80nm-es ház, nyaraló beosztással? (nincs rendes eloszoba, egy mini konyhából nyílik egy mini, tusolós fürdo, két pici szoba) Atyaég! Zárójel bezárva.
Az jó, ha te tudod mutatni. Viszont tényleg résen kell lenni, nekem olyanokat írtak a szerződésbe, hogy ha én adom el, neki akkor is jár a jutalék, meg ha megállapodtunk egy összegben, és ő annyiért hoz rá vevőt, de nem adom el, viszont később eladom én magam olcsóbban, akkor neki jár a jutalék, mégpedig az eredetileg megállapodott magasabb összeg után, mert ő hozott rá annyiért vevőt. És mindezeket mindig az apróbetűs részben találtam, és akkor mondtam, hogy ezt nem írom alá. Vigyázni kell velük.
Biztosan helyt fog állni a fiad, nagyon drukkolok neki, jól teszi, hogy meglépi! Azért tényleg kár, hogy eladja ezt a házat, de remélem kint lesz neki még szebb.
3 ingatlanosnak engedélyezte hogy hirdessék, de kizárólagosságot nem kaptak. Kulcsot senki, én megyek a házat mutatni ha kell. Egyébként legtöbben a fiam hirdetését fogják először látni, mert a leglátogatottabb hirdetőre rakta fel.
5 perc alatt érek oda bicajjal.😀
Valóban nem kell semmit felújítani, legfeljebb ha nem tetszik a fal színe, újra festik. A nappaliban a poster nem véletlen. Mikor jött az a gondolat hogy Fuerteventurára költözik akkor tette fel, hogy mindig lássa és gyakrabban legyen ott a gondolata. A mellékelt ábra szerint hat a teremtés ereje, mi szerint most oda megy. 😀
Bízunk benne. Meglepően sok ingatlanos lecsapott rá, mind el akarja adni. Mutatok egy drónfelvételt is. Vége felé látszik milyen közel van a Balaton. Fiam készítette a felvételt: [link]
Én néhány utcával távolabb lakok.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..