Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez nagyon tetszik. Pillanatok alatt el tudod adni. Tulajdonképpen kár érte. Inkább add ki nyaralóknak, mert jobban jársz, mintha kapálni mennél.
Jó lesz a fiadnak és Neked is, ha követed. Ketten vagytok egymásnak, senkihez nem kell alkalmazkodni. Ami meg itt van, vagy netán lesz, az elől meg jobb menekülni.
Az nagy kincs hogy vannak a lányodék és a hugodék. Amíg van család, természetesnek veszi az ember hogy van akivel megoszthatja örömét-bánatát, ha hirtelen baj van van kihez fordulni. Ez akkor értékelődik fel legjobban mikor azon kapja magát az ember hogy egyedül maradt.
Nekem sincs többre igényem ha az utcabeli ismerősökkel találkozom, hisz nincs közös témánk.
Hát azt nem láttam, viszont tegnapelőtt éjjel láttam a Viskó c. filmet ami a hitről és a megbocsátásról szól. Ez is nagyon elgondolkodtató volt. megkerestem a Youtube-on, szerencsére fent van magyar fordításban, meg akarom nézni újra.
Fiam azért nem fog ilyen gyakran hazajönni, és az is más helyzet hogy ha valakinek vannak még rokonai. Az enyémek már elfogytak sajnos.
Sokakkal beszélek itt a környéken, de velük csak felületes beszélgetést lehet folytatni különböző okok miatt.
Igen, szerencsére minden változik. Mi is, a helyzetünk is. Nem vagyok egy elveszett ember, de próbálnom kell a jövőben még talpraesettebbnek lenni.
A házat csak hirdetési oldalon tudnám megmutatni ha itt nem hirdetném akkor is bejelentene az a jómadár ha a moderátor nem venné észre. Nem szeretnék a modikkal rosszban lenni. Elég ha ilyen miatt elveszítettem egy olyan fórumtársat, akit régebben kedveltem.
Köszönöm, aranyos vagy. Úgy legyen!
Én is sokat segítek sokaknak. Néha csak jön valami visszafele is. Önző vagyok hogy erre számítok? Az hát!😀 Ki az aki csak a mások érdekét nézi a sajátját nem? Hát, majd megleszek.😀
Én is tudom ki vagy:)
Sok erőt, egészséget és kitartást kivánok neked is, a fiadnak is. Tartsátok a kapcsolatot, ahogy lehet. Nem lesz baj. Jó emberek akadnak mindenhol és majd megy a segitség is ha kell.
Köszönöm Enissa a biztatást és a jó tanácsot is! Nagyon kedves vagy. Tudom én hogy ő nagyon életrevaló, de te is tudod milyen az anyai szív. Tudom én hogy jobb sora lesz bármelyik terve mellett teszi is le a voksát, de egy kicsit akkor is belehalok, mert olyan jó volt minden nap látni őt, még ha kis időre is. És hát nem tagadom, a tudat is megnyugtató volt, hogy volt akire számíthattam.
megnyugszok előbb-utóbb, aztán jobb lesz.😀
Az a bajom, hogy akiket ezen a fórumon és az indexen kedvelek, mindenki nagyon messze lakik tőlem.
De aranyos vagy Icuska! Köszönöm!
Nagyon bízom abban hogy beválik, és annál azért csak jobb lesz mint itthon.
Saját helyzetemet nézve meg azért az aggodalom, mert eddig ha adódott itthon valami szerelni való, vagy egyéb amit én nem tudok megcsinálni, mindjárt jött és megoldotta. Sajnos nem fogom tudni ezeket a munkákat másnak megfizetni, mikor e nélkül is sovány a pénztárca.
Na de egyszer úgy még sosem volt hogy sehogy ne lett volna. Igaz?😀
Lelkileg erre már egy ideje készülsz, de mégis más, mikor eljön a konkrét nap. Érthető a féltésed és az aggodalmad is, de meglátod, egy idő után majd jobb lesz. Hiányozni fog, de vagy olyan talpraesett, hogy szépen kialakítod majd a megváltozott életedet.
Egyébként miért lenne reklám, ha a házát megmutatod? Gondolom, nem hirdetési szándékkal mutatnád. Lehet, hogy éppen hirdetés nélkül is megtetszik valakinek, aki itt látja.
Ezt nem is nagyon lehet, én se tudnám. Csak magam alatt vagyok most hogy közel az időpont.
Most sütök-főzök, de néha ide is nézek.
Nem lesz semmi baj, ne idegeskedj!
Az én Fiam 12 éve külföldön él, jól érzi magát, minden rendben Vele.
Kitartás, Fiadnak sok sikert!
Nem könnyű,,nem is próbálom magyarázni.
Mégis ,csak nap mint nap tovább,ahogy eddig is.
Drukkolj neki örömmel sokat,az mind kettőtöknek jó érzés.
Gyere beszélgetni.🤗
Elhiszem, hogy aggódsz, és nem örülsz hogy messzire megy.
Dolgozni megy, vagy valami más ügyben? Milyen idős?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..