Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja? (beszélgetés)
Hol a közös felelősség???
Milyen ff, aki csak a NŐT akarja? BUNKÓ!!!
egy parnak kozos nevezore kell jutni gyerekkerdesben !nemcsak a ferfi lenne erdekes,hogy mi mit gondolunk rola,de szeretned ezt a terhesseget?
... hát van olyan is ! régen egyik kolléganőm mesélte h a férje " aszonta neki " ha még 1 gyereket mer szülni ? otthagyja !!! / a kolléganőmék többen voltak testvérek , a pasinak csak 1 nővére volt :( az asszony szívesen szült volna még ! de mondjuk a pasi is védekezhetett volna , ha annyira nem akart többet ! /
Az ilyen férfival nem kezdenék. Amúgy meg én életem én testem én felelősségem. Egy nő mindig magának szül aki mást mond hazudik. Ha nem vagy erre fel készülve ne szülj. A pasi csak asszisztál... Részese az egésznek, de a nő mindig aki összetartó erő a családban irányítja a férfit okosan. Itt nem te vagy az irányító szóval nem is lennék a helyedben.
hát az ilyen férfit azonnal kidobni/elhagyni!!!
hogy egy aljas szemétláda mocsadék
Ilyenen nem szabad gondolkozni. Hagyjon el és örülj neki. Később is zsarolhat bármivel. Ha meg a gyermekedet használja, aljasabb, mint gondolnád. Arról nem beszélve, hogy a tét a gyermeked élete?
szerintem az egy barom
és nem is szereti a nőt ha képes ilyen válsztás elé állitani
ez a választási forma hülyeség.
na DE! ha másnak a gyerekét várja akkor Jogos!
de ki az a bolond aki ezt megvárná?
nem szereti a not igazan!
hogy egy faszfej. azt gondolom.
Gondoltam, megírom a végkifejletét a barátnőmék esetének. A kisfiú már egy éves, és bár a sok veszekedés felőrölte a kapcsolatot, már nincsenek együtt, de a pasi imádja a kisfiát, és nem telik el nap, hogy ne találkoznának.
Hat ezen mar fölösleges gondolkodni
Én a babát megtartanám, a pasinak meg mondanám, hogy szabadon elmehet, ha akar. Baba marad és kész.
van beleszólása persze...gumi...legyen kettő :)
A nővérem pasija anno nagyon örült, mikor megtudta, hogy jön a baba. A terhesség 15.hetében meggondolta magát és úgy döntött, mégsem akar családos ember lenni. De olyanra is hallottam példát, hogy alkalmi partnertől lett terhes egy nő, ő megtartotta, a pasi nem akarta, majd 2 héttel a gyerek születése előtt maga kérte, hogy had viselje majd az ő nevét, mert 1 év múlva el is akarja venni a gyereke anyját. Hozzáteszem, hogy ez egy éveken át tartó baráti és szex alapon működő dolog volt a baba előtt. Azóta 20 éve házasok és 3 gyerekük van. Sose lehet tudni, én azt mondom, mi a garancia arra, hogy utólag megbánják-e a babát vagy sem? Honnan lehet tudni, mennyire türelmes egy férfi vagy egy nő, ha baba érkezik?
Az ilyen egy gyáva f*sz! Az ilyennek sose szülnek
Gratulálunk!
Bravó.
Örülök, hogy az alant szóló okosnak bebizonyíthatod, hogy a fiait ne a nőktől féltse, hanem saját maguk kiborulásaitól, bizonytalanságuktól.
Neveljen FÉRFIT, meg támogassa az óvszervásárlást, amíg tényleg nem jött el az idő..
Megszületett a kisbabánk. Holnap lesz két hete. Apuka is imádja, és velünk maradt. Akkor csak hirtelen kiborulás volt, és míg én azt mondom egy jó ideig nem szeretnék babát, az élmény miatt, ő nagyon örülne ha lenne tesója a kicsinek.
Még szép, hogy van beleszólása egy férfinak is, hogy mikor lesz apává téve! Ez nem a nő kiváltsága, hogy kénye-kedve szerint aggassa magát, meg születendő gyerekét a pasijára.
Ne is haragudjál.
Én a két fiamat mindig az ilyen nőktől féltettem.
Ez a barátnőm nem volt mindig ilyen. Még gimi elején barátkoztunk össze, és azóta is velem volt jóban-rosszban. Az, hogy butaságokat csinál, még nem ok arra, hogy ne barátkozzak vele. Most van rám a legnagyobb szüksége, nem fogom cserben hagyni!
Nem az a tipikus lusta munkakerülő, inkább azt mondanám, hogy megszokta a jólétet a pasi mellett, így nem is jutott eszébe, hogy akár ki is dobhatja. Mert igazán idilli volt a kapcsolat addig, amíg be nem jelentette a barátnőm a hírt...
Ez a pasi világéletében ilyen volt, neki soha semmi nem volt szent. Nem számított, hogy házasságban él, állítólag abba is úgy lett belekényszerítve.
És már a kapcsolat elején ki voltunk akadva mindannyian, az egész baráti társaság.
További ajánlott fórumok: