Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem is az jutott eszembe ami Globusnak. De nem vagyunk egyformák. Menjen ha ezt akarja és ez teszi boldoggá. Sok sikert és kitartást hozzá, neked meg erőt. Azt elhiszem, hogy összeszorult a szived, megértelek. Én is kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok. Egyébként hány éves a fiad?
Szép a ház, hamar elfog kelni.
Okosan teszi.
Nem lesz semmi baj.
Köszi. Jól van, megmondom.😀 Nem fogja elkapkodni kint a dolgokat. Pillanatnyilag úgy érzi, fél évig csak pihenni fog. Bejárja, megismeri a környező szigeteket. Most erre vágyik. Aztán majd alakul valami.
Az odaúttól féltem nagyon, mert 3 ezer km-t fog vezetni ismeretlen utakon. De bízom benne hogy a jó Isten ezután is a tenyerén hordja őt.
Arra gondoltam, hogy előbb utazási ötlet volt, ahhoz körvonalazódtak részletek.
Alapesetben a körülményekről, munkáról, szállásról szereznek információt, és döntenek indulásról.
cukor az élet csak tudni kell szopni.
Hát van még mit tanulni nekem is.😀
csak egy észrevétel, a "szopást" nem nyugdíjasként kell elkezdeni...-)))
A gombot a kabáttal nem értem. vett egy felújításra váró házat, azt újjá varázsolta saját igénye szerint, mert ebben akart lakni.
Nem merült fel, mert az új életéhez kell a pénz. A saját házának az ára.
Értem, értem, de valahogy mégsem. Tulajdonképpen neki neki először gombja volt, ahhoz keresett kabátot 🙂
Enyémet hiába lökdösöm, nem megy sehová, ráadásul a barátnője ugyanilyen típus, most motiválni sem tudnánk.
Az nem merült fel, ha olcsó a ház rezsije, hogy odaköltöznél?
Mikor megvette, csak új házat akart belőle csinálni. Kívül-belül tégláig mindent letakarítottak róla, ledobták a tetejét is. Újra az egész, a villany, a vízvezeték, még a föld alatt is, még a csatorna is. Mindent újra cseréltek. Melléképület ami most iroda, az nem felújított, teljesen új, mellette egy külső fullos wc is van. Minden vadi új. Ebben az épületben is van padlófűtés és hűtő-fűtő klíma is mint a főépületben. Ott pollenszűrős szellőztetőberendezés is van. Ezáltal télen-nyáron friss és tiszta levegő van a lakásban.
Kb. 1 éve fordult meg a fejébe hogy elköltözne arra a szigetre ami rabul ejtette. Tett is fel a nappaliba egyik strandjáról posztert hogy mindig láthassa. Már csak azt kellett kitalálni, mit dolgozzon majd ott. Hát nem egy elveszett ember az biztos. Amire szüksége van azt kitalálja.
Igen, vágyik egy kis kalandra. Világot akar látni, szabadon, jól akarja érzeni magát, nem azért akar a későbbiekben élni hogy dolgozhasson mint itthon, hanem azért akar dolgozni hogy végre élhessen. Én azt mondom meg is érdemli. Nem azért mert ő az én gyerekem, hanem mert nem lusta használni az eszét és nem rinyál hogy jaj, nincs munka, jaj én ezt unom, azt meg én nem bírom.
Ha nekem is lett volna annyi eszem mint neki van, biztos én is mentem volna innen már régen.
Hát persze! Nem is újdonságként élem meg, hanem kellemetlenségként. Ráadásul bárhogy ügyeskedek, nem tudom kicselezni. De miért pont akkor kell egyedül maradni, mikor egyre több segítségre lenne szüksége az embernek?
Mondják, cukor az élet csak tudni kell szopni. Hát van még mit tanulni nekem is.😀
Tessék pozitívnak maradni, mert az élet szép..
Neked meséljem ezt??
Az öregedésben nincs semmi újdonság, mióta kibújtál a mamád hasából, azóta csak öregszel, nem???..-)
Jót mosolyogtam.😀 Köszönöm az útmutatást, így valóban megtalálható. Fiam most szólt hogy megugrott a hirdetés nézettsége a mai napon többen megnézték mint eddig összesen. Nagyon drukkolok neki hogy mielőbb kivehesse a pénzét belőle, mert megérdemli hogy megvalósíthassa az álmait.
Ma voltam fiamnál mert nem indul a fűnyíróm, hoztam tőle egy spray-t amivel majd megösztökélem.
Összeszorult a szívem mikor kikísért fiam a kapuhoz, mert most láttam őt a szép házánál utoljára.
A francba ezzel az élettel, hogy az embernek akkor kell egyedül maradnia mikor megöregszik!
Ennyi jó kívánságot régen kaptam. Most különösen jólesik a zilált lelkemnek. Köszönöm neked is.
Tudod, itt nem szabad reklámozni azért nincs se ár, se elérhetőség.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..