Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Ja! Így már emlékszem is :o)
Több mozgás inkább kétnaponta :)
Nem tudom már, hogy hogy tanácsoltam, de biztos nagy okosság volt :o)
Ladybird86 köszi szépen
Villers,
Hát kb. 15 ml-es és nagyon belemártom mert nagyon finomak a porok :):) És megfogadtam tanácsod, és aszerint edzek :):)
Megmértem neked, egy púpos (de igazán púpos). De attól függ, mekkora a kanál, és mennyir meríted bele.
Sziasztok, a 25gramm por mennyi evőkanálban mérve?? Csak mert egyik poromhoz sincs kanálka... kifelejtették :(
Mindenkivel van ez így, sajna :o)
Igaz. :D Ma nem vagyok toppon. :D
A másikat nem én értettem félre, hanem Te írtad rosszul, csak hogy kötözködhessek :o)
Nem azt mondtam, hogy teljesen csak hogy alapul. :D Ne tessék kötözködni. :D
A másikat meg félre értetted. Vannak olyanok akiknek a ch megvonós diéták nem jönnek be. Így értettem.
Nem bántásból, de ez azért nem egészen így van. Akkor a sok Atkinses nem fogyna izomból, és bizony fogy... Csodák nincsenek, és ez túl egyszerű lenne így :o( Egyébként én még életemben nem láttam olyan embert, aki nem a ch megvonástól fogyott volna. Ha nem, akkor mitől? A fehérje, vagy a zsírmegvonástól?
Megjöttek a poraim, hát a PD eprescsokis az mennyei, és a L cseresznés joghurtos is. Köszi a tippeket :)
:))) Tudod, egy nő sosem elégedett magával. 55 lenne a cél, 62-ről indultam eredetileg. De ez az 55 a reális cél, többet is jó lenne.
Ezeknek ugyan az a lényegük. Magas fehérjével pótolod a kiesett tápanyagokat. Így csak zsírból tudsz fogyni. Mert hogy előszőr a szervezet a ch-t, aztán a zsírt és a fehérjét bontja le. Ha nem viszel be ch-t akkor a szervezet a már megszerzett raktárakat kezdi el égetni. Erre az elvre alapul az Atkins, a South Beach és a Norbi is. De vannak olyanok akik a ch megvonástól nem fogynak. Nekik a kcal-t kell csökkenteniük. Nekem bejött mindig is a ch megvonás. Mert sajnos én ch függő vagyok.
Én most a DM-ben vettem Das Gesunde Plus tejsavóport. Ebben sok a ch viszont kevés a fehérje. Ezt fogom keverni az Anabolic Wheyjel amiben meg fordított a helyzet. Így a kettő együtt kiteszi az eredeti Turbós por ch és fehérje mennyiségeit. És a kettő így lényegesen olcsóbb. A Dm-es egy ezres a másik 5 körül van. És mennyiségre együtt 1,5 kg. És még így is olcsóbb mint a Turbó, mert az még mindig 7e 500 grammja...
Csajok! Milyen fehérjeport használtok? :)
Én diétázom, de úgylátszik ez nem elég, úgyhogy drasztikusabb megoldásra lesz szükségem :)
Ez az összes amit le akarsz fogyni?
A leves szerintem is leginkább a telítettségérzet miatt fontos, valamint kellemes az íze.
Tényleg nem kívánom annyira a szilárd ételt, itt ebédelt előttem a család, én meg kortyolgattam a levesem.
Próbálom még egy kicsit növelni a kúra hatékonyságát, ma este megyek fitt-boxra, és jövő héten is szeretnék 4-5x menni.
Ma reggel megtörtént egy nem betervezett mérlegelés, és 4 nap alatt -2kg, bár tudom, hogy a mínuszok legnagyobb része egyenlőre a béltartalom. Remélem, hogy a 14 nap végére lemegy azért 4 kg, drukkoljatok :)
Köszi! Van benne aszpartam? És ízre hasonló mint a WPP?
Tudom ezért is akarom elkezdeni.
Anabolic whey-t javaslom!
Akkor tényleg jobb, ha most összekapod magad, mert innen még viszonylag könnyű visszafogyni. Legalábbis én azt tapasztalom, hogy ha az ember elhagyja az 5 kilót, akkor könnyen megint plusz 10-20 kiló lesz belőle és onnan újrakezdeni kész katasztrófa.
Nem azért indultak vissza mert abbahagytam. Hanem mert olyanokat ettem amit nem kellett volna. Így híztam 3 kg-ot + béltartalom 2 kg-ot.
De akkor gyakorlatilag ez 1000 kcal alatt van napi szinten, mert gondolom, hogy azért nem cuppog minden olajban.
Beszéltem erről az alacsony ch-ról egy belgyógyász ismerősömmel. A 40g/nap alatti bevitelt, csak 3-4 napig javasolja, aztán szerinte emelni kell valamennyire. Ketoncsíkokkal ellenőrzik, hogy ne savasodjon el a szervezet.
Mennyi ideig csináltad ezt korábban? Nem indultak vissza a leadott kilók, amikor abbahagytad?
ch-t megpróbálom 30 alatt tartani. Fehérje 100 körül, hogy sikerül attól függ. Zsírt nem nagyon szoktam nézni, de most a levest is akarom enni, mert régebben csak az elején ettem levest. Ilyen full kúrát már jó ideje nem csináltam. Mindig bővítettem valami szilárd kajával.
Kb. mennyi kalóriát viszel be egy nap. Mennyi fehérjét? A zsírral foglalkozol?
Nem szédelgek. Csak az első 2 napban szokott fájni a fejem.
További ajánlott fórumok: