Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Tudok róla :o)
Bár nem értem, hogy hogyan lehet egy ilyen helyen bármit is megszüntetni...
Én itt vagyok:-)
Villers tud a topikról?
Jó ez a virágnyelv, amit eddig levágtatok!
Majd időnként benézek, hátha értenis is fogom a dolgokat.:-)))
Sziasztok!
Egy esti étkezésem (a vacsi vagy az uzsi) nekem is biztos Protein Delite lesz. Nagyon szeretem egy sovány natúr joghurttal elkeverve is!
na jó.. valljuk be, szétverődött az eredeti fórum, a lánykori nevén almaseed diéta bemutatandó és egekig magasztalandó hozsanna..sok-sok hónapja alig akad valaki, aki kizárólagosan a régen használt port vette volna a diétájához..
S valóban, ha valaki beüti a keresőbe az itt és most már nem használható elnevezéseket ...nos azt kapja, hogy az epres fehércsokis Protein Delite milyen isteni, és a felébe kerül hasonló mechanizmussal, ésatöbbiésatöbbi:))
Megtaláljuk egymást, affelől nincs kétségem!
Sziasztok!Ez azért nem semmi!Ezért megszüntetni valamit!:((
Kérdés!:Nektek nem volt olyan a fogyitok elején,hogy hányingeretek volt és fájt a gyomrotok?Akár mit teszek nem akar mulni!
Hát igen, vkinek nagyon nem tetszett, hogy átlovaltunk más felé:))
Ez van:((
Átrándultunk, gyerekek?????
Pedig olyan baromi régóta élve tartjuk a fórumot, igaz a fene se issza már a duplaáras terméket...
"kérdezze Laurát" helyett a turmix fórum leszünk?
szivesen:))
bár mostanába ritkán jársz, de régen sokat írogattál:))
Vajon mi történhetett?Lehet,hogy valami érdekelt emberke bekuccsantott a fórumra és meghült ahogy látta nem is igazán turbot iszogatunk.Ha így van észbe kaphatna-s csökkenthetnék az árát mondjuk a felére,mit gondolnak,hogy a párnák alatt is pénz van + a padláson is.Na mindegy így is jó.
Szóval üdv minannyiunknak az új fórumon és hasznos tapasztalat cserét mindjájunknak.
Pont most akartam nyitni én is egy ilyen fórumot, de megelőztél! :)
Igaz, én nem nagyon írok, mert a melóhelyemről csak néha tudok benézni, de olvasgatni szoktam a fórumot, és én magam is fehérjeturmixot iszom reggel és este.
Sziasztok!
Mivel megszünt a előző fórum ujjat kellett nyitnom:))Minden régi és új tagot szívesen várok/unk!
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?