Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Miért??????Gondoltam kimegy reggelig,vagy nem?
Húha..most megijesztettél!!!5kor indulok,indulnák!!!
Na hajrá,legalább biztatnánk egymást!Megittam a sót ,háááát már nem is emlékeztem hogy ez ilyen sz.r.
Nagyon örülnék ha belekezdenél,nekem is 2hét a fontos esemény és ha lemegy a 7 kg akkor is több leszek 7-tel mint tavaly.Csak a fekete nacim be bírnám gombolni legalább..!!
sziasztok!
én is régi vagyok!))
Rózsa olyan lelkesen írsz, lehet, hogy holnap elkezdem!)) van még 2 hetem egy fontos eseményig:)
só helyett mályvatea! csak ez van itthon, meg néhány étkezésre elég porom!
Megvettem a port epreset meg antioxidánst is.Tutira megyek.Jaj meg kéne innom most a sót mert reggel megyek dolgozni és érdekes lenne az Őrsön rám jönne a metróban!
Jajj nagyon szorítok magamnak...
látom, mi exturbósok vissza-vissza járunk
pami, én még emlékszem, amikor az eredeti fórumban a diétád előtt írtad, hogy meg sem állsz x kilóig, nem gondoltam volna, hogy tényleg így lesz, már mint hogy csak a turbóval olyan sokáig
DE MOST MÁR ÁLLJ MEG!jó?
rózsa74!
rajtam is csak úgy rohangálnak a kilók, 8 minusz, plussz
a fene vigy el
pedig van annyi példakép: pl Pami,l.girl, s nekik se ment könnyebben, mint nekünk, csak a kitartás az vhol nálunk mindig eltűnik, igaz?
Okés már nem vagyok egyedül!Én is túlvagyok már 1 t.diétán.3 hét 7kg.De hát én a 3.héten nem fogytam semmit se ezért abbahagytam.
Milyen port veszel?Én most indulásnak maradok a réginél,igaz drága meg csak 3 íz,de talán az ára is ösztönöz hogy kár lenne kidobni a pénzt az ablakon.Én az epreset szeretem és a csokisat a vaníliás nem ízlik.
Visszakapcsolom a mérlegelőm,hát meglátjátok nálam 10kg föl-le könnyen megesik!Ezen kéne változtatni.
Ja és Pamela hónapok óta nézem a lapodat,minden elismerésem a tied.Teljesen új külsőd lett,szerintem meg se ismer aki nem látott így.
Gratulálok!!!!Nagyon csinos lettél!
Küldj egy kis akaratot nekem is!!!
Hétfőn kezdek egy 2 hetes fehérjediétát!Valaki csatlakozik?Nem a könnyítettet csak kimondottan a poros fajtát!
Légyszi-légyszi valaki!!!
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?