Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Melyik jobb az Anabolic Whey vagy a Whey Protein Profession? Mert hogy kifogyott itthon az utóbbi és a jövő héten el akarom kezdeni a full kúrát. ( a héten betegség miatt elhalasztva) Melyiket érdemesebb venni?
Meg vettem a DM-es cuccot is, mert abban több a ch. Nem akarom, hogy a teljes ch nélküliség elvigye a diétám. Karácsony előtt még jó lenne ledobni legalább egy 10-t.
A leves fogyasztása:
Hivatalos verzió: hogy lúgosít (lsd.sav-bázis egyensúly), aztán ásványi anyagok is vannak benne (ez nem tudom mennyire igaz, nem vizsgáltattam be, de fogadjuk el) és az anyagcsere fenntartása miatt.
Én személy szerint túl az előbb leírtakon még azért is ittam, mert a napi 3 shake mellé nagyon jó volt az édes íz mellé a sós iz, a másik hogy ha megettem kb 5-6 dl levest alkalmanként, akkor jól telitett is napközben.
A DM-es port nem próbáltam, gondolom hasonló lehet, nagy csodák nincsenek szerintem, hogy melyiket választja az ember, lényeg hogy kitartóan, kilengés nélkül végigvigye az ember, amit elkezdett.
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
1. Kóstolta-e már valaki a DM-es Das Gesunde Plusos fehérje port, s ha igen akkor milyen?
2. Miért fontos a Turbó-szerű diétákban a leves fogyasztás? (Folyadék vagy más élettani hatás? Mert engem csak meg szokott hajtani, vagy pont ez a cél?)
Én iszok light colát.
Ma nem vittem port a melóhelyre.Na maradt a tej,meg a leves.Nem bántam nagyon.
Végre valaki!
Milyen izűt eszel?Sok sikert!
Sziasztok!
Kezd a hócipőm tele lenni a tejjel.
Szoval a Lurdyban az a poros bolt az!!!Na most voltam szombaton,francba..!Egy darabignem megyek..meg ne nézzétek a Madagaskar 2-őt.
Számolom vissza a napokat,de lehet csak ma vagyok ilyen nyűgös.
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlen, hogy pesten hol tudok Syntha 6-ot beszerezni mert a shop buildernél nincsen. És nem is tudják mikor jön :(
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?