Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Inni reggel vagy edzeni csak vízzel?
Nálam változó vagy leesik totál a vércukorszintem vagy nem, ha éhgyomorra edzek. :D
Kedves Rtopi,
én augusztus végétől egyszer két hetet, és kétszer öt napot csináltam a fehérjeturmix-diétát, azon por internetes oldalának a kapcsán ismertem meg, amit te is említettél. Ezen kívül esténként ittam vacsora helyett sokszor.
Ár szempontjából nekem könnyebb volt, mert ugyanolyan összetételű, mint "az a por" Ausztriában a dm-ben kevesebb, mint a felébe kerül, és én itt lakom, nem tudom, te hol laksz. Ennek a fórumnak az elején pedig sok fehérjeturmixnak való port említenek a fórumozók, főleg a body buildinges berkekből, olvass vissza. Én eddig 11 kilót adtam le augusztus végétől, és lekopogom, semmi jojó.
További sok sikert.
Na erre tudok valamit,segitsegul!:)Ugye ide kozel van hozzank Japan,igy minden egeszsegugyi ujdonsag hamar megjelenik nalunk is Ausztraliaban.
Igy a reggeli vizkura.Reggel ehgyomorra nem tul hideg negyszer 160 mililiter vizet inni es utana 45 percig nem enni.Na en ezalatt adzek reggel fel 4-kor es ,jelentem alassan OK minden!Szoval probald ki, nagyon sok hasznos elettani es egeszsegugyi hatasa van,es meg(!) noi bajokra is hasznal,mint unnepnapok,stb!:)
Igen, egy 3 hónapos kényszerszünetet leszámítva rendszeresen edzek, heti 3x teremben már több mint 1 éve. De nem vagyok annyira szakértő a témában, mint Villers :-)
Én is próbálkoztam reggelente edzeni, volt is egy idő, mikor csináltam, de nekem nagyon alacsony a vércukrom, mindig rosszullét lett a vége, aztán mikor egyszer elájultam, akkor lett ebből elég. Szerintem nem túl egészséges felkelés után üres gyomorral edzeni (mert azt írják sok helyen, hogy így kell). Én most úgy csinálom, hogy eszem rendesen, nagyon odafigyelve, hogy mit (naplómban vezetgetem is), semmi bűnözés, de mindig jól vagyok lakva, este edzem, és nagyon hatásos, kilóban is fogytam, de centiben még többet! :-) Szóval én azt javasolnám, hogy ne kínozd magad, nehogy úgy járj, mint én, és vmi bajod essen, reggel éhgyomorra kardiózni sztem veszélyes, még ha nincs gond a vércukroddal, akkor is.
Ladybird86, köszönöm.
Olvastam, hogy a felkelés utáni edzés különösen hatásos, mert még a szervezet zsírégető állapotban van, főleg ha a futás előtt L-carnitint szedsz, utánapedig a fehérjeturmixot iszol. Te, mint olyan, aki az olvasottak alapján gondolom, rendszeresen edz, és otthon van a témában mit mondasz erről?
Én csak az elsőre tudok valamit mondani, én is iszom ezeket, nem helyettesítek vele főétkezést, csak edzés utánra, meg uzsira iszom, de én se boldog nem leszek tőle, és már az ízétől is rosszul vok, annyira unom, pedig 10 félét variálok :-) sztem ettől ne félj. Ha nem azt iszod vacsira, és bűntudatod van (ha kicsi is), akkor inkább a fogyid megszállottja kezdesz lenni, de nem a poré :-)
További sok sikert
Sziasztok, jó reggelt,
most találtam ere a fórumra, gratulálok mindőtöknek, nagyon ügyesek vagytok. Kicsit visszaolvastam, főleg Pamela és Laconicgirl fogyása ragadott meg, le a kalapot.
Én a "virágnyelves diéta"-ként emlegetett kapcsán kerültem kapcsolatba a fehérjekészítményekkel, bár azt soha nem használtam, mert Ausztriában élek, itt nincs is olyan, és a legdrágább, mindenféle aminósavakkal teli is a patikából még mindig csak töredékébe kerül, mint az, igazatok van, hogy elrugaszkodtak a valóságtól az ár szempontjából.
Augusztus 20 óta csinálom, 82-ről ndultam, tíz kilót sikerült "legyőznöm". Borzasztóan boldog vagyok, mert évek óta először mozdult meg a súlyom. Egyszer két hétig napi három alkalommal ittam, utána volt, hogy csak reggel-este, de inkább csak a vacsorát helyetesítettem a turmixszal. A páromat sikerült szintén megfertőznöm, ő kezdettől csak vacsorára issza, és szeptember 30-tól 97-ről 86-ra ment le. Mellette futunk is (mondjuk a zimankó beállta óta kevesebbet, sajnos, de most poroltam le a szobabiciklit)heti háromszor kb 30-40 percet.
Két kérdésem van:
1.nem lehet függő ettől az ember? Azt hiszem, azt mindegyikőtök tapasztalta, hogy az energiaszint megnő, a boldogsághormonok csak úgy rajzanak. Emellett, ha néha nem azt vacsoráztam, majdhogynem bűntudatom volt, -na azért annyira nem. Nem is szeretném annyira gyorsan a fogyást, feljönni sem egy-két hét alatt jött föl, másrészt nagyon félek a jojótól.
2.A másik, hogy ezek a testépítős porok hol készülnek, nem veszélyesek a mostani kínai tejporbotrány miatt?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Az alpesi jó. Nekem ugyan nagyon amerikai. Ez azt jelenti, hogy tömény és baromi édes. Szóval én 2-3 deci helyett fél literre öntöm fel.
Az íze a felolvadt McDonalds csoki shake-re emlékeztet, de annál jobb.
Szia! Hááát, hogy bejött-e, azt nehéz volna megmondani, mert én pehelysúlyból akartam fogyni, és 2 hétig ittam csak ezt napi 3x 0,1%-os tejjel, de alig fogytam, azt is gyomortartalomból. Tehát full kúrát ne kezdj el ezzel, mert az hülyeség, nekem se sok eszem volt, hogy végignyomtam a 2 hetet.
Mostanában tízoraira, uzsira, pótvacsira, edzés utánra szoktam beiktatni, a többi étkezésem sovány hús, sovány tejtermékek, zabkorpás kaják, és így szuperül fogyok, ezerszer jobb, mint bármi más. Szerintem nyugodtan vedd meg, gyakorlatilag szénhidrátmentes fehérje, és idd este, ha gondolod vacsi helyett, ha nagyon akarsz fogyni.
Amúgy nagyon finom, én imádom sok ízét (csak a mézes vaníliát nem!!!). Sok sikert a fogyihoz, ha kérdésed van, írj bátran! :-)
Szia
Igyál több szénsavmentes vizet. Egy idő után a méreganyag távozása miatt is lehet ez, sőt erős szájszag is kialakulhat (ezt sokan jelezték).
NA és a vitamin persze nem hiányozhat.
Sok sikert a továbbiakban is!
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?