Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Igaz, nekem evekbe kerult, mig talaltam egy nekem megfelelo fodraszt itt kinnt. Eddig csak levagtak a hajam ugy, mintha bilit tettek volna a fejemre.
Ezert kenytelen voltam azt a gyenge vekony kis hajamat en is noveszteni, mint a tobbi amcsi csaj.
Most vegre mar van frizuram is.
Képzelheted hogyan...tükörből, összevissza. Mútkor akkora lék volt a fejemen hetekig, nem győztem takargatni a meghagyott tincsekkel. Azóta jobban ügyelek rá.
A szemöldökömet is akkor kaptam ki úgy, hogy azóta se nőtt vissza. Kénytelen vagyok fekete szemcerkával vonalat húzni jelölendő a helyét, de marha röhelyesen néz ki az egész. Ma ezen témáztak a csajok is. Dühömben lemostam, na az csak a rémisztő, kértek is hogy húzzam gyorsan vissza, inkább nem röhögnek rajtam.
Nincs rola fotod? Milyen jo lenne latni.
En is utalom, ha a fejemre lapul a hajam, de sajnos nekem szog egyenes, igy rengeteget kinlodok vele hajmosas utan.
És nem tudod visszacsinálni, pont Te, aki ebben is oly profi...
Az én hajam olyan marha jó- kivételesen- hogy nem is járok fodrászhoz. Én vagdosom meg festem szerencsétlent, de van benne annyi természetes hullám, hogy akármilyen buzin elnyírva is frizura.
Bár minden szervem ilyen tökéletes lenne...
Mikor hosszú hajam volt,Krétán befonattam egy fekával.Az tetszene most is.Elég messze vagyok tőle,kb.mint Kréta
Azért göndörítettem be,mert így elég behabozni és mehetek is.Nem bírom ha a fejemre lapul a hajam.
Könnyen beszél a notórius 4 órát alvó...
tudd meg hogy én 2 héttel ezelőttig még tök normális időben fekvő és kelő bolondfáni voltam!
Most meg éjjelig gunnyasztok, reggel meg zsinórban elalszom, alig lett kész a kaja, jól el is késtem.
Latod, latod halmozod itt az elvezeteket. Telefon, szamitogep, TV ez aztan igen.
A dauert en nagyon szerettem, mert tartosabb volt tole a frizura, de itt nem igen csinalnak mar ilyet.
Egyebkent is itt szinte mindenkinek hosszu, vagy felhosszu a haja, igy nem nagyon jarnak fodraszhoz csak legfeljebb mosatni es szarittatni. Egy-ket fekanak van klassz rovid frizuraja, Ok nem hagyjak el ugy magukat, mint a tobbi amcsi no.
Akkor nem is miattam!Kaptál ma képeslapot?
Kathy te láttad a tiédet?
SZIA DRÁGA KATHY! Köszönöm, majdnem teljesen oké minden. Egy kicsit érzékeny a hasam alja, szúrkál a jobb petefészek körül, de ez nagyon tűrhető.
Délután jó nagyot bicóztunk Apával és igen fújt a szél, attól döglöttem így ki.
Na elég szerencsétlen vagyok.Ahogy ugrottam a telefonért,leesett az egerem és minden elállítódott a gépen.Picik a betűk alig látom.
Valóban szép vagyok.Eddig 1-2 centis hajam volt,de most növesztem.Ma dauert rakott bele a fodrász,hogy jobban tudjam kezelni.
Biztosan hamarosan befut majd.
Nehez napod volt?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬