Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Pedig inni muszáj, mert olyan vesegörcsöt kapsz, mint én 6 éve.
Mennyit fogytál, és hogy bírod ilyen hősiesen a fogyót?
de engem itthagynak ha nem bírok feltápászkodni.Férjecském itthon is mindig az első kakas a piacon, ott is az akar majd lenni.
A fotót megint nem látom, csak a keretét. FRanc esne bele a rendszerbe!
Oké tesó, nézem, de szerintem is inkább dumcsizzunk.
Kevés az időm, reggel igen korán kell kelnem.
Ismét elküldtem mindkettőtöknek a leveleket.
Választ kérek ha odaért.Most nem fotozok tovább,kihasználjuk az időt,hogy Kathy itt van.
Hello Keedves Baratnoim!
Hogy vagytok? Latom Fanika kiflit sutottel es megkinaltad belole Dee-t is. Nekem is kuldenel?
Azokra.
Én nem szeretek piacra járni, inkább a férjem a nagy alkudozós, én csak kíséretnek megyek.
ÁTJÖTTEK A KÉPEK!!!! Jöhet a pizsis is, bár a fiam lefeküdt én meg nem biztos hogy meg tudom nézni. Azért próbáld meg átnyomni, jóóóó????
Nézem azonnal, csak írok elébb...
Mi reggel elmegyünk Pápára a piacra, délután meg megint az a "hülye" csapat vár bennünket...remélem csak rövid időre, mert nagyon nehezen tolerálom őket.
Sajnos semmi. a rendszer nem akarja hogy lássalak, érjem be azzal hogy beszélgethetek Veled. Maradjunk ennyiben.
Holnap mit fogsz csinálni?
Jó, mert itta mester a másik szobában, tud segíteni megnézni. Úgy szeretnélek már látni!
Látom írtál a norbisoknak is közben, én meg az abortuszosokkal vagyok beszélgetésben.
Örülök hogy jobb. A fényképet ő se tudta megnyitni, azt mondja nem jeleníti meg a képet, és hogy kérjelek meg, hogy küldjél egy újat, vagy azt a múltkorit újra.
Lehetséges?
Ma jobb egy kicsit,tudtam pihenni éjszaka.
Rohantam egész nap.Enni se volt időm.Legalább fogyok tovább.Megnézte a gépet a fiad?Láttad a fényképet?
Kicsikét. Bent szar volt, megint olyan világvége hangulatom volt- de időben ellógtam, itthon meg várt a nagyfiam. Megetettem, aztán a szokásos bicótúra apával, este meg még rádumáltak a sütésre...kicsit elég volt, asszem.
A közérzetem nem valami fényes, fáj ez a hülye méhészetem, meg a jobb petefészkem . de ez már egész megszokott, az lenne a fura ha nem fájna.
És TE? Allergiád?
Hát ez jóóóóóóóó, már megint egyszerre beszélnek az ikerlányok.....
Küldenék tényleg, bár nem norbis cucc.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬