Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Rendesen meg lett csinálva.Zsuzsi most írt smst,hogy nincs internete.Üdvözöl és majd válaszol.Bár legutóbb se volt a napig neki.
Fánikát nem láttad?Reggel is hiányoltam a köszöntőjét,bár éjjel sokáig itt volt.
Nem tudom hova tunt, hogy mar visszakoszontem Zsu-nak es irtam par sort is hozza, leht, hogy valahol mashol fogom megtalalni.
Akkor: Sza Zsu! legy udvozolve!
Ez elég sok akaratot kíván.Nekem könnyű napi 5x étkezéssel.Hallottad mos Fábryt?Rázkódok a röhögéstől nem tudok írni.
Jó idő van felétek?
Kathy baby nem írtad,hogy ilyen univerzális vagy,hogy magadat szépíted.Gratulálok,mert a képek magukért beszélnek.Tuképpen hány éves vagy?
Velem 1 idős,csak korán szűlted a fiúkat.
Én belehalnék az első natur joghurtba, az almáról ne is szóljak.
Nézed Fábryt?Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Szia Kathy!
Hogy vagy?
Sziasztok Lanyok!
Mar itt logok egy ideje, csak kalandozgattam a forumokon. Most van egy szabad oram, Veletek szeretnem tolteni.
Különleges zölbablevest.Fokhagymás volt és tejföl nélkül.Mi nem így főzzük,de nagyon finom volt.
Erdélyi rakottkáposztát ettem utána.Este salátát.Még van palacsinta és kókuszkocka.
Hogy bírod az éhezést?Képzeld valamelyik nap madártejet kaptam és rád gondoltam.Finom volt.
Anyukád is biztosan örül a sikereidnek.A férjed mit szól?
Nagyon tetszik a munkához való hozzáállásom a gazdasági igazgatónak és a többi kollégáknak is. Azt mondták,hogy univerzális vagyok. Én meg egész nap 1000 %-os teljesítményt nyújtottam, nagyon tetszett a nyüzsi. Az igazi helyemen csak ülök és gépelek, meg számolok, meg agyalok egész nap.
Felteszek majd valamikor magamrol egy képet, hogy szerinted látszik-e a 10 kg fogyás. Kiváncsi leszek! Én meg naplót írtam, meg olvasgattam egy kicsit. Mit küldött ma Norbi?
Ígérte,hogy figyeli mikor leszek online.
Bocsi de elintéztem két levelet.
Én jártam titkárnő képzőbe, de ne kérdezz semmit,mert nem emlékszem rá.Tudom,hogy ötössel végeztem és kész.Ügyes csaj vagy te,hamar feltalálod magad.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬