Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Mert erre születni kell, kedves Kathy!
a másik meg az, hogy annyiszor bántottak és megaláztak és belém tapostak már a nőgyógyászok, hogy képtelen vagyok rájuk bízni magamat, érted?
Akiben megbíznék, az az egy dr-nő meg nem dolgozhat kórházban, csak magánrendel. Ez a baj.
Na én ráfaragtam már erre is és arra is.Morog a nép,sajnálkozik,de elítélik azt aki tenni akar a jobbért.
Még mindig a cipőidnél tartasz.Én is kigórom már a satukat.Nekem az a baj,hogy nem bírom azt aki szorít.Ma reggel is találtam 1-t. Már vissza se tettem a szekrénybe.Holnap csak délre megyek dolgozni,kipakolom az összeset.Küldjek neked.Téged nem fog szorítani az én 40-es cipőkém.
Fanika Neked olyan jo a humorerzeked es olyan sokmindenen tuljutottal mar, pont ezt a problemat miert ne tudnad megoldani, csak ne haritsd el Magadtol a segitseget. En is mindig a pozitivumat nezem a dolgoknak, hogy nem tolokocsiban kell leelnem az eletem, hanem ha fajos labbal is es santitosan, akkor is a sajat labamon tudok menni.
Na latod, akkor miert nem igy gondolkodsz Te is?
Micsoda egészséges lelked van Neked Kathy!
Tudod milyen kevesek képesek a rossz dolgokban is a jót meglátni- vagy egyáltalán elfogadni azt, ami osztályrészül jutott nekik.
Sajnos én se tartozom ebbe a táborba, pedig könnyebb lenne így élni, ugye?
Na most pörögtem fel igazán.Olvassatok bele a Mire spórolsz fórumba.Megfájdult a fejem.
Felháborodásomat nem tudom leírni.
SZIA VERONITAS, örülök hogy érdeklődsz irántam és meglátogattál itt a fórumomon.
Ha érdekesnek gondolod a témáinkat, szeretettel látunk máskor is! Üdv: Bolondfáni-néni
Tudom, én Zsuzsit és Kathyt hiányolom.Írok is egy smst holnap Zsunak.
Mit szeretsz a tv-ben nézni legjobban?
nna, még sosem voltam itt, de ma sem leszek sajnos sokat, pedig kíváncsi vagyok erre a Bolondfánira. ;-)
majd talán holnap vissza tudok olvasni...
addig is minden jót, Bolondfáni
csak 2 ujjaddal gépelsz? Én tízzel se bírok, rohadt sok itten a betű előttem.
Közös kis kedvencünk ma úgy látom nincs jelen, lehet kimerült szegény a sok próbálkozásban .
Tudod kire gondolok, ugyi????
Miért, csak azt ne mondd hogy az egérrel írsz, mert menten megzavarodok!
Kár hogy én sose tanultam gépelni sem, meg a számítógéphez is síkhülye vagyok, így aztán lassabban megy a dolog.
Az is csoda hogy egyáltalán idetalálok minden este.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬