Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Itt vagyok,ragyogok,mint a fekete szurok.
Tesókám írj privit,ha megjöttél.Akasztófázok!
Kedves Barátaim!
Sikerült megjavítanom a gépet.Újra nagyok a betűk.
Este várok mindenkit.
Szép napot kívánok!
Biztosan nagyon jópofák.
Nagyon nagy baj ha mára beszűntetem magam?
holnap milyen tájban keresselek?
Atya ég, ez nem semmi lehet! A tesóid gyerekei ők?
Aranyosak lehetnek, mindig vágytam egy kislányra.
Sajnos nem, csak a legkisebb volt iszonyúan anyás pár évig, de már teljesen önálló és most ő a legtávolságtartóbb. A nagy már felnőtt, sokszor el se hiszem hogy az én kölykem, a középső kis bohóc, tud hízelegni nagyon, de nem odabújósan, csak szóban, a kicsi meg most nagyon kamaszodik szegény.
Ő van a legszarabb pozícióban, tesói lekicsizik, hozzánk meg nem tud hogyan viszonyulni- válna le, de kötődik is...nehéz neki.
Hohó, de sok kérdés egyszerre.
Jant a barátném passzolta át nekem 15 éves korunkban. Elmentünk együtt az egyik randijukra, aztán ő lelépett hogy fáj a feje. Szegény Jan egy darabig paff volt, aztán úgy döntött hogy nem bánja a cserét. Hát így, ilyen "bolondfánisan".
4 férfival ölég nehéz élni, nagyon kell kepeszteni hogy ne nyomjanak el- bár nálunk az összes fiú engem kényeztet, komolyan, mert az apjuktól ezt látják. nagyon rendesek és figyelmesek velem.
Kérdés?
Én elég sokszinű vagyok.Majd lassan megismersz.Kathy előnyben van, vele sok éjszakát átdumcsiztunk már.Veled sok idő elment a mentésre.
Mostmár mesélj te valamit.Hogy ismerted meg Janót?
Milyen 4 ffivel élni?
Nem tudok én komolyan venni semmit, illetve engem se nagyon vesznek komolyan sehol.
Te tudsz hallgatós is lenni? Na ezt nem gondoltam volna Rólad!
Csináld komolyan!Ne hisztizz!
Amúgy a hallgatással is nagyon lehet szivatni.Az egyik kollégám két napja kerülget,mert nem szólok hozzá.Majd rájön,hogy miért.
Igen, veszem észre- mármint a terelgetést.
Én sajnos "gyűjtögető" vagyok, magamba fojtom a stresszt, és belülről rág. Bár újabban már szoktam csapkodni meg kurjogatni, de ez inkább komikus jellegű, ki is szoktak röhögni, hogy "hiszti-eszti".
De kaptam, hamar felpörgök,de kikiabálom magamból.
Sőt bevallom törtem is már.Odavágok bármit ami a kezemben van.Mindig optimista voltam vagyok.
Téged is erre terelgetnélek
Kis életművész tesókám, dee....
Jó hogy ilyen egészséges lelkületű vagy.
Te nem kaptál sok pofont az élettől,?
És ha igen, hogyan reagáltad le?
Szép is voltam, le is fotózott valamelyik idétlen.
Az volt a legnagyobb bibi, hogy akkor is véreztem mint a ló-egész nap bőgtem mint egy csecsemő,aztán vettem be 2 Xanaxot hogy el tudjak menni, arra meg jött a borocska, hogy tudjak mulatni. Így már sok volt úgy látszik.
Altató bogyót se szedsz?
Te, bolond? Bolond az én vagyok, engem pedig lecsitít a pia.
mikor a karácsonyi buli volt egy étteremben, annyira sikerült relaxálnom némi kis bor után, hogy a hangzavar kellős közepén elaludtam. Nem sokat ittam, csak kis kortyonként. A többiek vígan ropták a táncot, én meg jót szunyáltam a szomszéd székre dőlve.
Igen, meg meleg is van, meg para is, ami fokozza a hoerzetet.
Szoval irok privit, ha visszajottem. Most jott meg a kedves. Puszi Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬