Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Tele van vitaminokkal es feherje porral, meg mezenzimmel. Ha rakukkantasz a *sok forumjara, ott lathatod mennyien csinaljak es nem ehesek egyaltalan. Nem reklamozni akarom, de nekem ez a dieta valt be meg idaig a legjobban. Fogytam vele 10 kg-ot.
Ez igy is van. Azert en inkabb a gyerekeket kedvelem jobban. A reszegektol irtozom.
Nem semmi lehet. Az íze sem rossz? Mi van benne, rostok, azért laktat annyira?
Az en kutyusom is ilyen, bar amikor eljon este az O ideje, akkor addig sir, nyuszit, amig nem jatszunk vele. Bokdos az orraval es hozza a labdat.
A gyerek és a részeg ember mond igazat.Ezt állítják.
A kisgyerekeknél kevés szeretnivalóbb lény létezik, mert ők még olyan őszintén ártatlanok.
Hülye hasonlat, de még a kutyám ilyen szeretnivalóan naív és ártatlan.
Én is összeszedném a világ összes gyerekét.Most 2 napig rontom ezeket, az anyjuk meg neveli 1 hónapig.
Hat ehes az nem vagyok egyaltalan, mert elveszi a por teljesen telit, igy szemrebbenes nelkul tudom talalni a vacsorat a paromnak es nem eszem belole.
Jaj, de irigyellek a kislanyok miatt, en is imadom a piciket. Itt a szomszedomban van egy kisfiu, olyan indian fele, mar csak a toll hianyzik a hajabol. Ot is imadom. Amikor meglat, akkor mar messzirol kiabalja a nevem, szalad hozzam es ilyenkor meg kell, hogy oleljem.
Meg tudod állni hogy neki főzöl, Te pedig meg se kóstolod? azért az nagyon hősies cselekedet Tőled!
Nem vagy éhes ettől a portól, gondolom nem elég laktató.
Szia Pick-Kati!
Hogy vagy? Most eppen a * dietarol tajekoztattam a csajokat.
Fánikám nagyon várom a csajokat.A legkisebb orráról küldtem képet neked.A nyáron 2x egymásután orraesett.Most ez a [{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]háttérkép[{[{[/A]}]}]em.Ördögszekér mind.
Mar most csinalom vagy negyedszer, vagy otodszor, a fene se tudja kovetni. Altalaban 2 hetes turnust csinalok meg, azutan a pihenoben visszajon valamennyi suly, de akkor eszbe kapok es ujra csinalom. A ferjem csudara haragszik erte, mert nem eszek ilyenkor semmi szilard etelt. Pedig orulhetne, mert felere csokken a kosztpenz.
Szia pick-kati hogy vagy?Régen jártál erre.
Na ebből a meggondolásból teszek így.
Miről van szó ????????
Van valami jó témátok???
Ha mar ugyis kirugtak, akkor minek hajtsad Magad? Inkabb elvezd ki az utolso napokat es csak amit nagyon szukseges, azt csinald.
sziasztok!!!Megtaláltalak benneteket Kathy és Dee
AZ SZÉP! Milyen gyakran állsz neki ennek a diétának?
Meg tudlak érteni.....én ma ellógtam a hátsó ajtón, és egész addig se nagyon dolgoztam, tehát nem vagyok túl elnyűtt.
El nem visz a hazitaxis, csak hazahoz, mert mar munka utan klegszivesebben negykezlab jarnek.
Jó, de az új hajaddal és kilóiddal még nem.
Szerettelek volna megkukkantani, no.
Várod a kicsiket, ugye? Gondolom mennyire szeretnek Téged, mert el tudsz hülyéskedni velük.
Ra se rants Fanika, amikor nem dietazom, akkor en sem ismerem a merteket, amit szeretek, abbol degeszre eszem magam. Most, hogy lassan egy hete *zom, igy mar 2,5 kg lement vegre.
Indítsd be a fantáziádat.Gondolkozz milyen lehetek?Az iwiw-en láttál már?!
Hu de szep no volt valamikor a Krencsey Mariann az Aranyember c. filmeben. Hogy vagytok rokonok?
Mert más napokon elvisz a taxisod?
Nekem is, de azért én enni bírtam, fene egye meg.
A kifliből csak kettőt, de bő vacsora után... meg a gesztenyemassza maradékát is el kellett tüntetni, meg a darált diót is...meg egy kis mazsola, banán meg körte.
Aztán csodálom hogy hízom, pedig nem szabadna.
Most mondta a tv,hogy Krencsey Marianne hazajön a filmszemlére.Jó öreg már ő is.(rokonom)
Nekem is ma volt a het legnehezebb napja, mert el is mentem a munkaba egyedul, meg haza is jottem egyedul, meg meg dolgoztam is, azt is egyedul. Ma egeszen a Harlemig kellett utaznom.
További ajánlott fórumok: