Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Legalább Te elmondhatod ,hogy a rossz,egészségtelen kaja is hozzájárult a candidához.. Én évek óta nem ettem cukrot,édességet,kenyérfélét,lisztet..
1 hónapja semmilyen tünetem nincs,páromnak nem is olt soha/nekem is csak pirosság/,mégis candidánk van..
Köszönhető egy el..ott műtétnek,ami után 5 doboz antibiotikumot kellett beszednem.
Sziasztok!
Tegnap tudtam meg hogy Candida gombánk van a párommal, miután három hónapom belül háromszor voltam nőgyógyásznál a tünetekkel és az asztalra csaptam hogy most már mondják meg mi ez pontosan és hogy kell végleg kikezelni. Kaptunk gyógyszert, kúpot, krémet és doki mondta hogy diétáznom kéne és nem szabad édességet ennem. Ezelőtt iszonyat mennyiségű csokit, sütit ettem, lezsibbadtam most mikor elolvastam a neten miről szól a candida diéta.... Mellesleg 53 kg vagyok egy centit sem kéne fogynom. Még nem volt időm de tervezem hogy visszaolvasom a hozzászólásokat, nem szeretnék olyat kérezni amit már esetleg sokan előttem. Csak annyit gyorsan, hogy ha a gyógyszeres kezelésen túlesünk és én elkezdem a diétát a páromnak is kell csinálnia velem? Vagy neki elég a 2 szem gyógyszer amit kapott? Elvileg a férfiaknál nincs tünet de mi ilyet is tudunk produkálni, szép piros pöttyös neki.
Erika
Vigyázzatok,nehogy vírus legyen,engem ma éjszaka bevitt a mentő,komolyan mondom majdnem meghaltam..
Influenza,és megtámadta a gyomrom.3 injekciót kaptam,és infúziót.34 év alatt én még nem voltam ilyen beteg.Egyik pillanatról a másikra lettem rosszul,minden átmenet nélkül.Tele volt a kórház ilyen betegekkel.
Sziasztok,
Tudja valaki h,Dunaujvaros kornyeken hol van prolabor v. olyan hely ahol Candidat vizsgalnak? Kerestem interneten,de nem talaltam semmit.Nagzon Koszonom :)
Gondolhatod,h.nem passzióból teszem..
Több betegségem van..
NEM LESZ KICSIT SOK HOGY ÍGY MÁR 5 DIÉTA EGYSZERRE? NEM TÚLZÁS KICSIT???
IGY TÖNKRETESZED A SZERVEZETED A SOK "JÓVAL"
JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK!
Eddig 4 diétát csinálok egyszerre,ezért durva most még a candida is.:)
Köszönöm!
Köszönöm, bár a köreti orvosom ..(már bocsánat) de egy pöcs..mindenképpen megpróbálom így megoldani a vérvételt és teszteket, mert igy legalább ingen van egy része.
Tudom kicsinyesnek hangzik,de sajnos meg kell néznem minden forintot és a candida diéta sem egy olcsó játék, és nem nagyon marad semmire!
a párodnak is végig kell csinálni a teljes terápiát és neked is szerintem.
Van itt más is aki glutén érzékeny, a te esetedben a kukorica liszt, dara engedélyezett. A receptes oldalon nemrég feltettem egy kenyérreceptet glutén érzékenység és candida esetén. Nem könnyű a két együttes, de így is meg lehet csinálni a diétát.
a körzeti orvos írhat beutalót allergia tesztre, és az ellergológiai szakrendelésen elvégzik.
A pezsgőt és az alkoholt nem tudod kiváltani. Én pkl azt mondom almából készíts almalevet és szódával vagy ásványvízzel vegyítve kinézetre pezsgő kinézetű lesz, ízre meg olyan mint az alkoholmentes pezsgő.
Bár nem értem miért cikki ha nem alkohollal koccint az ember.
Szia! Meg szeretnélek kérni,hogy ha lesz egy kis időd,légyszíves küld el a candida diéta teljes listáját privátba,hogy mit,és mikor lehet enni,és mennyi ideig.Ha van link,az is tökéletes lenne.Nagyon szépen köszönöm!
Sajnos a teszt pozitív lett.Eddig sem volt sok tünetem/csak pirosság,égő érzés,semmi más,de az sem folyamatosan/,3 hete semmi tünetem nincs,minden tökéletesnek látszott,erre a teszt pozitív.Hosszú/3 hónapos/antibiotikum kezelés után lettem beteg.
Partneremmel óvszerrel védekezünk mindig,de mégis szeretnénk,ha ő is kezelve lenne,ha mégis megfertőződött volna.
Milyen teszt mutathatná ki nála a candidát,ill.mivel lehet férfiakat kezelni? Neki sincs semmilyen tünete.Náluk hatásos a gyógyszeres kezelés?Köszönöm előre is!
Hányingerem is van.
Esetleg nincs-e köze ahhoz, hogy most kellene majd megjönnie a menzesznek?
Sziasztok!
Ma délelőtt nagyon nagy hasfájás jött rám. Hasmenésem van.
Mitől lehet ez??
Ma reggelire még csak egy juhtúrós zsemlét ettem egy kevés uborkával.
Tegnap viszont halászlevet, kókuszgolyót, szilvalekváros linzert.
Lehet hogy a sok sütitől?
Mit egyek ma? Korpovit kekszet? Vagy van még halászlevem. Megehetem azt?
Szia,köszike az instrukciót..marad a limonádé.
A labort megnéztem, a candida tényleg nem drága, de az allergia vizsgálat igen és együtt 14.000,- itt is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok